Home›Forums›[Ri051] Official Forum›Trach Rubrika›Kuda idu divlje svinje?
-
AuthorPosts
-
May 5, 2009 at 20:26 #16970
RimtuTiTukiParticipantBTW. Rimtu je ghej što sad tu nešto kvoca a nije platio članarinu… Ako i nemaš para, budi muško pa ukradi ženi iz tašne… :smt061
:smt005
Jebote, balkan upbringing… Sva sreća što nam majke nikad nisu znale šta su same iskrcale iz novčanika…
:smt040
May 5, 2009 at 20:49 #16971
LittleCannonModeratorA polemiziramo o tome jer si ti stavio pitanje clanarine pod Tocku 1. I rekao da je treba ukinuti, na sto sam ja izjavio da mislim da ne treba.
A onda si me krenuo prcati kako ne placam clanarinu godinu i pol, sto je svima jasno.
Cek, jel tebi jasno?
I to uopce nije prcanje, nego sam samo primjetio kako tvrdis da trebamo nastaviti placati clanarinu, dok je ti ne placas godinu i pol.
Nekako same po sebi se namecu rijeci koprive, tudji, mlatiti……
May 5, 2009 at 20:57 #16972
LittleCannonModeratorMay 5, 2009 at 21:05 #16973
DakkyParticipantPo OOO modelu SVATKO si može okačit [Ri051] tag, ergo tag gubi na vrijednosti….
a s druge strane, ko da je potrebno imati tag da bi se družili i zabavljali.
Ja jednostavno tag vidim kao P&O (aka. prava i obveze).
Ja TAG vidim kao nesto sto od samog pocetka klana imaju 5 osoba (koje su jos u klanu) i to su diGe, Groo, Little, Zh0rZh i JA. I ne vidim ikakvu osnovu za ukidanje tog MOG taga koji sam ponosno nosio od samog pocetka, od pocetka kada nije bilo clanarine, servera, ts-a, domene ili bilo cega drugog……
I ja cu nositi taj tag bez obzira na sve, makar ga morao promijeniti u (Ri051)
May 5, 2009 at 22:16 #16974
TrokyKeymasterJa ne vidim Grzu sa Ri051 tagom
Pusti Grzu, ima on svojih problema.
May 5, 2009 at 22:22 #16975
TrokyKeymasterPo OOO modelu SVATKO si može okačit [Ri051] tag, ergo tag gubi na vrijednosti….
a s druge strane, ko da je potrebno imati tag da bi se družili i zabavljali.
Ja jednostavno tag vidim kao P&O (aka. prava i obveze).
Ja TAG vidim kao nesto sto od samog pocetka klana imaju 5 osoba (koje su jos u klanu) i to su diGe, Groo, Little, Zh0rZh i JA. I ne vidim ikakvu osnovu za ukidanje tog MOG taga koji sam ponosno nosio od samog pocetka, od pocetka kada nije bilo clanarine, servera, ts-a, domene ili bilo cega drugog……
I ja cu nositi taj tag bez obzira na sve, makar ga morao promijeniti u (Ri051)
Kao što rekoh… svatko si može okačit tag…
May 5, 2009 at 22:25 #16976
RimtuTiTukiParticipantNekako same po sebi se namecu rijeci koprive, tudji, mlatiti……
Pa sta nisi odmah rekao da zelis da komentiraju samo oni koji placaju clanarinu… možeš odmah izbrisati pola postova sa ovog topica.
Posalji mi broj racuna na pm da to sutra rijesimo, naime doživio sam da si pokušao organizirati konstruktivnu raspravu, pa sam poželio sujdjelovati u njoj… ali očito nemam prava na to, jer osim što si zapeo za pitanje članarine nisi ništa drugoga komentirao.
Evo par stvari koje mene muče, i zbog kojih je tag i otisao:
1. nema nikakvih pravila, odnosno dogovora kako stvari trebaju funkcionirati
2. odluke donose pojedinci bez da ikoga izvjeste o tome, a kamoli pitaju za misljenje
3.ne postoji jednak tretman među članovima
May 5, 2009 at 22:49 #16977
LittleCannonModeratorNekako same po sebi se namecu rijeci koprive, tudji, mlatiti……
Pa sta nisi odmah rekao da zelis da komentiraju samo oni koji placaju clanarinu… možeš odmah izbrisati pola postova sa ovog topica.
Posalji mi broj racuna na pm da to sutra rijesimo, naime doživio sam da si pokušao organizirati konstruktivnu raspravu, pa sam poželio sujdjelovati u njoj… ali očito nemam prava na to, jer osim što si zapeo za pitanje članarine nisi ništa drugoga komentirao.
Evo par stvari koje mene muče, i zbog kojih je tag i otisao:
1. nema nikakvih pravila, odnosno dogovora kako stvari trebaju funkcionirati
2. odluke donose pojedinci bez da ikoga izvjeste o tome, a kamoli pitaju za misljenje
3.ne postoji jednak tretman među članovima
Za pocetak ne pravi od sebe zrtvu, jer to nisi, niti je moja namjera bila da te diskreditiram po ikakvoj osnovi. Da sam htio da neplatise ne komentiraju ne bih niti postao u dio foruma u kojem ti mozes odgovarati. Uostalom svi problemi su i nastali zbog nedovoljne komunikacije.
Kao drugo od onog ogromnog uvoda ti se zakacis bas na clanarinu i nije prosao niti jedan tvoj post u ovoj temi da ju nisi spomenuo. Na sto da ti ja onda odgovaram? O populaciji bradavicaste svinje?
Ne razumijem o kojim pravilima sada govoris? Na sto se zalis? Nisi znao sto ce se dogoditi ako ne placas clanarinu?
Niti jednu odluku nije donio pojedinac, jer sve i jedna je bila vise nego godinu dana unaprijed najavljivana i raspravljana na forumu, cemu hiniti iznenadjenje?
I na kraju ovim postom si posluzio kao odlican primjer zbog cega treba ukinuti tu jebenu clanarinu.
May 5, 2009 at 22:57 #16978
DakkyParticipantMislim da trenutno postoje tri opcije.
Prva, ukinuti clanarinu odmah, a visak vratiti onima koji su platili.
Druga, ukinuti clanarinu 01.06. kad svi plate zaostatke do tad.
Treca, nastaviti forsirati clanarinu u koju su ukljuceni tag, server, domena, hosting, honor, itd.
Cetvrta, odjebati sve 3 navedene i ic se posteno napit (bez iznimki!) i nakon minimum 2 litre pive (po glavi!), raspravljati o mogucnostima. Tako se nekad odlucivalo…. 🙂
May 5, 2009 at 23:28 #16979
RimtuTiTukiParticipantZa pocetak ne pravi od sebe zrtvu
Nije ne pokusavam, znam da sam zasro i ne tvrdim drugacije.
Kao drugo od onog ogromnog uvoda ti se zakacis bas na clanarinu i nije prosao niti jedan tvoj post u ovoj temi da ju nisi spomenuo. Na sto da ti ja onda odgovaram?
Od onog ogromnog uvoda sam odgovorio na sve sta si napisao, a tamo je bilo i pitanje clanarine
Ne razumijem o kojim pravilima sada govoris? Na sto se zalis? Nisi znao sto ce se dogoditi ako ne placas clanarinu?
Znao sam sta mene slijedi, i nisam se iznenadio. Ne govorim o tim pravilima, mada ni ta ne postoje…
Govorim o kikanju Dakkya sa tracker liste, primanju Deny-a u klan, promjeni klan protected taga(Troky je barem izvjestio sve o tome), onda davanju istog tog protected taga ljudima koji nisu platili clanarinu,…
Niti jednu odluku nije donio pojedinac, jer sve i jedna je bila vise nego godinu dana unaprijed najavljivana i raspravljana na forumu, cemu hiniti iznenadjenje?
Nema pravila, pojedinci rade sto im se sprdne
I na kraju ovim postom si posluzio kao odlican primjer zbog cega treba ukinuti tu jebenu clanarinu.
Nije mi bila niti najmanja namjera.
A sad ajde od pocetka procitaj moje postove pa ces videjt da ne drvenim po clanarini. jer je to manji problem. Veci su problem nacin i postupci rjesavanja nastalih problema.
May 5, 2009 at 23:39 #16980
LittleCannonModeratorA sad mi reci sto sada ti zapravo mislis, odnosno kada su ti pravila postala mutna.
Kada si objasnjavao Dakkyju
Dakky ne seri … Miljon postova o clanarini i njenom ne placanju je na forumu, neki su stari i godinu dana…
ili kada su se dodirnula tebe?
Govorim o kikanju Dakkya sa tracker liste, primanju Deny-a u klan, promjeni klan protected taga(Troky je barem izvjestio sve o tome), onda davanju istog tog protected taga ljudima koji nisu platili clanarinu,…
Vidim Deny te i dalje zulja, no dobro, provjeri tablicu clanarine sutra oko podne.
May 5, 2009 at 23:44 #16981
RimtuTiTukiParticipantPravila mi nisu mutna, niti su primjenjena na meni, zato sam se i auto-kickao…
Ako imamo pravila vrijede za sve.
Ne zulja me Deny, nego me zulja to sto i dalje imamo miljon drugih stvari ne definiranih.
A ako mi posaljes br. tekuceg i ime banke, mozda cu moci provjeriti tablicu koja je u dijelu foruma koji trenutno ne vidim.
May 5, 2009 at 23:58 #16982
DakkyParticipantMa jebale vas clanarine i svadje oko istih i bespotrebno kokodakanje oko pravila i nedolicno ponasanje jednih gospodina koji su se skupili u drustvo jer dijele neke zajednicke osobine,
pa mislim nismo djeca da se svadjamo oko gluposti, dajte malo svi skupa razmislite i idemo sutra na tu pivu.
Onima kojima ZASTICENI TAG, server, HONOR, domena, hosting nesto znaci, ti ili nisu bili kad je klan nastao, ILI ih vise zadovoljava nekakva poslovna ozbiljnost koja dolici jednom ozbiljnom klanu, nego zabava i prijateljstvo…
Oni koji su u klanu zbog zabave i prijateljstva, ti ce od srca platit clanarinu, ako ista postoji, sa mjesecom ili godinom (ili 5 !!) zaostatka, ma nema veze, nije ni bitno, jer ta ekipa nece nikome za zlo uzeti to sto nije platio TRI ili PET godina clanarinu.
Mislim da je vrijeme da se donesu neke odluke….
May 6, 2009 at 00:04 #16983
LittleCannonModeratorPravila mi nisu mutna, niti su primjenjena na meni, zato sam se i auto-kickao…
Ako imamo pravila vrijede za sve.
Ne zulja me Deny, nego me zulja to sto i dalje imamo miljon drugih stvari ne definiranih.
A ako mi posaljes br. tekuceg i ime banke, mozda cu moci provjeriti tablicu koja je u dijelu foruma koji trenutno ne vidim.
Zasto bih ti slao broj tekuceg, radije se nadjemo pa popijemo usput kavu, a osim toga ugodnije je i manje zamorno popricati o eventualnim problemima nego kuckati.
Uostalom ima jos jedan post o divljim svinjama, ako mozes dodji na pivo.
Koliko god volim zvuk svoje tipkovnice pomalo sam umoran od kuckanja.
May 6, 2009 at 00:06 #16984
LittleCannonModerator -
AuthorPosts
- The forum ‘Trach Rubrika’ is closed to new topics and replies.