Home›Forums›[Ri051] Official Forum›Trach Rubrika›Kuda idu divlje svinje?
-
AuthorPosts
-
May 6, 2009 at 08:08 #16985
LittleCannonModeratorMay 6, 2009 at 08:18 #16986
B051LjKoParticipantEvo par stvari koje mene muče, i zbog kojih je tag i otisao:
1. nema nikakvih pravila, odnosno dogovora kako stvari trebaju funkcionirati
2. odluke donose pojedinci bez da ikoga izvjeste o tome, a kamoli pitaju za misljenje
3.ne postoji jednak tretman među članovima
1. Ne kenjaj, cvili se o toj posranoj članarini već mjesecima… svaki nacizam je preko foruma najavljen…
2. Odluke donose pojedinci, i uglavnom izvjeste pučanstvo o istima… kao što rekoh, nitko nikada nije zlorabio to pravo… niti bi da ste bili odgovorni bili u ovakvoj poziciji… Ako ja i grujo koji ne igramo možemo biti uredni platiše… mogu i ostali
3. naravno da ne postoji… ne postoji ni jedank trud svih članova, jednako kao što ne postoji ne-fer odnos prema ijednom? Što točno od navedenog smatraš problemom?
May 6, 2009 at 09:40 #16987
TrokyKeymasterJa mislim da je Dakky kriv za sve :smt110
May 6, 2009 at 11:20 #16988
AjkulaModeratorMeni je Dakky najjaci !!!
Njegovi postovi su koda slusam nekog politicara iz Hrvatske , Srbije ili Bosne.
Nalazimo se u 21.stoljecu (64 godine nakon 2. svj. rata) a oni i dalje pricaju koje pobio vise ljudi , dali ustase,cetnici ili partizani.
Tako i Dakky u svakom postu spomene neke dane,prije 6 godina, kad se klan osnovao i kako je ful dobro bilo.
Dakky , nemoj se ljutit , sala mala !!!
😀
May 6, 2009 at 11:42 #16989
AjkulaModeratorI jos nesto .
Htio bih komentirati ovo oko Denija .
Umjesto da budemo sretni sta smo u klan dobili jednog ok tipa koji se voli zajebavati na TS-u, voli igrat armiju s nama , itd , vi ovdje placete oko njegovog ulaska. A zasto ? Zato sta niste bili informirani ? A kako nekog informirat o tome kad je 90 % klana offline .
Sta smo trebali sjest u auto i picit za Ljubljanu i Zagreb da bi dobili misljenje od Ganija i Zhorza? Sta smo trebali ici trazit Cronota na Medicinski fax ili Bosiljka u River pub , da daju svoje misljenje ? Ili trazit mene po oceanu za misljenje ?
Nemojte me krivo shvatit . Napravit voting poll i glasat lijepo zvuci u teoriji al u praxi je tad bilo nemoguce. Mogao je Pepic napravit voting poll al ko bi glasao ?
On,Troky,Krle i nasi hologrami !!!
Moje 2 lipe !!!
May 6, 2009 at 13:01 #16990
TrokyKeymasterI jos nesto .
…
Moje 2 lipe !!!
Kad me već povlačiš za jezik…
Imali smo pravilo (u biti više dogovor) da kad netko želi ući u klan da se prvo registrira na forumu, kratko predstavi, napiše rečenicu dvije i onda tko to pročita da se složi ili štogod. Ta operacija traje 10 minuta i ispoštovali su je, koliko se sjećam, svi. Zašto bi sad Deny bio iznimka?
Problem vidim u tome što je Pepić samoinicijativno odlučio preskočiti tu proceduru zbog poznanstva s Denyjem (ili nekog drugog, nebitno) i dao mu passworde za tracker itd. itd…
Koliko je Deny uključen u funkcioniranje klana osim zajedničkog pucanja navečer? U koliko rasprava na forumu je sudjelovao? Ili, još bolje, koliko puta je uopće otvorio ri051.com stranice?
I meni je Deny super i poznajem ga i sve, ali dotični postupci su dokaz da nismo svi jednaki, right?
Meni sve ovo zvuči kao “častim pićem celu kafanu, a ko će to da plati, ne intersuje me”
May 6, 2009 at 13:23 #16991
GrooParticipantJel tko za pucanje?
Zašto nemam instalirani vražji 2.8.5. 🙁
May 6, 2009 at 13:24 #16992
LittleCannonModeratorI jos nesto .
…
Moje 2 lipe !!!
Kad me već povlačiš za jezik…
Imali smo pravilo (u biti više dogovor) da kad netko želi ući u klan da se prvo registrira na forumu, kratko predstavi, napiše rečenicu dvije i onda tko to pročita da se složi ili štogod. Ta operacija traje 10 minuta i ispoštovali su je, koliko se sjećam, svi. Zašto bi sad Deny bio iznimka?
Problem vidim u tome što je Pepić samoinicijativno odlučio preskočiti tu proceduru zbog poznanstva s Denyjem (ili nekog drugog, nebitno) i dao mu passworde za tracker itd. itd…
Koliko je Deny uključen u funkcioniranje klana osim zajedničkog pucanja navečer? U koliko rasprava na forumu je sudjelovao? Ili, još bolje, koliko puta je uopće otvorio ri051.com stranice?
I meni je Deny super i poznajem ga i sve, ali dotični postupci su dokaz da nismo svi jednaki, right?
Meni sve ovo zvuči kao “častim pićem celu kafanu, a ko će to da plati, ne intersuje me”
Meni sve ovo zvuci da si bespotrebno bezobrazan, ponajvise prema Denyju. O tome smo raspravili na onoj pivi u Manhatnu i sto se mene ticalo ta stvar je bila zatvorena.
Cestitam, uspio si natjerati covjeka da se osjeca kao govno i da je pozalio sto je uopce ikada upalio armiju. ( da , ne bi vjerovao ali Deny cita forum, pa i ovu raspravu, bas smo jutros kad mi je davao za clanarinu komentirali cijelu situaciju.)
Spomeni mu to jos jednom veceras na pivi na koju ce i on doci, da slucajno ne bi zaboravio kako je poput supka docekan u klan.
E bas si me razocarao.
May 6, 2009 at 13:31 #16993
B051LjKoParticipantJao dosta više te priče oko Deny-a, odsvađano i raspravljeno u Menhetnu…. odavno… Deny je tu najmanje kriv (dapače nije uopće)… i da kao što rekoh prije, Pepić je napravio propust… dobio je po prstima (od mene prvog)… nikakve zle namjere u cijeloj priči… kejs klouzd…
May 6, 2009 at 13:40 #16994
LittleCannonModeratorAh da i neka udje u zapisnik
…..da je pepic htio preskociti formalnosti, s obzirom da ste svi Denyija tlacili kada ce uci u klan i kada ce staviti taj tag vise. Iz nekog razloga zakacili ste se na kretenariju.
Ajde Troky, daj me jos malo iznenadi.
May 6, 2009 at 14:31 #16995
Zh0rZhParticipantEvo i mojih 5 lipa kad ste već svi zabrijali.
Za 2009 nism platio članarinu iz jednostavnog razloga što nisam bio fizički u CRO. Kad sam dolazio sam uvijek poravnao dug za celu godinu. Pošto svi goodies (server, tag, u krajnjoj liniji i čovek-sat) nešto koštaju, mislim, da ne bi trebalo ukidati članarinu.
Pepe i Troky su se do sada pokazali kao odlični vodje (Pepe u moralnom smislu, Troky u admin smislu), zato podržavam ideju diktature pravednih – njihova je zadnja i bog.
Nisam puno igrao lately, i ne znam šta je dovelo do ove situacije, ali sam siguran da ću potočiti suzu ako ri051.com bude offlajn, ili ako se ne vidim s vama kad sam u Ri.
GUM forever!
May 6, 2009 at 14:38 #16996
LittleCannonModeratorMay 6, 2009 at 14:49 #16997
DakkyParticipantE pa upravo ta “Guske U Magli” taktika me prikovala za ovu ekipu i ponavljam po stoti put, volio bi da se vratimo u to doba kada je GUM taktika bila jedino o cemu se raspravljalo.
U biti, mislim da je to i obican chit-chat jedino sto ovom klanu treba, a ne pljuvanje i svadjanje oko clanarina, hostinga….
Tko je sta napravio, tko je vise napravio, tko se vise trudio, o tome prije nije bilo razgovora, klan je otisao u tom smjeru achievementa na zadovoljstvo jednih, nezadovoljstvo drugih, i tu je nastao rascjep koji ce biti tesko zatvoriti…
May 6, 2009 at 15:00 #16998
LittleCannonModeratorMay 6, 2009 at 15:33 #16999
DakkyParticipantMa ne da te je Ajki dobro opisao, nego je stavio paus papir preko tebe i precrtao te :smt005
Kako god :smt005
-
AuthorPosts
- The forum ‘Trach Rubrika’ is closed to new topics and replies.