HomeForumsWorld Of TanksWoT CaffeKupovanje Golda

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
  • Author

KrLe
    Participant

Pitanjce, za pajse koji su kupovali gold,

imam visa electron od erstea, imam na računu cca 25 jura, htio sam kupit gold od 19,95jura. Odbilo mi je transakciju od strane valjda banke, šta ja znam.

Da li pri transakciji oni skidaju više od 19,95 i koliko, odnosno, da li imam premalo kredita za transakciju.

Da li je erste visa elektron uopće podržana…

Na koji način ste vi plaćali?

RimtuTiTuki
    Participant

Ja sam placao preko pay-pala.

Sve je proslo bez ikakvog problema, zaracunaju nesto sitno vise, ali tipa 5%…

KrLe
    Participant

kako napravim pay pal?

Troky
    Keymaster

ideš na http://www.paypal.com , klikneš na “Sign Up” i pratiš upute 🙂

KrLe
    Participant

🙂

Sad sam skužio da su mi poslali confirmation mail, ovo što sam probao drito sa Visa Electron, uglavnom u pitanju je wire transfer, di bi ja trebao preko svog internet bankarstva poslati lovu žicom. Ja imam samo opciju deviznog naloga za koji mi fali informacija da bi ga ispunio, a i nisam siguran da je to to što trebam učiniti….

glupo je ovo online plaćanje, nek uvedu kupone za gold na kioscima, jebo ih ja

KrLe
    Participant

ideš na http://www.paypal.com , klikneš na “Sign Up” i pratiš upute 🙂

To mi je jasno, nego me zanima koliko traje proces …

Dakle “kako” napravim pay pal…

Dakky
    Participant

Ako dobivas papirnati izvod svih transakcija od banke, onda ce procedura trajati dok ne dobijes taj izvod. Paypal zaracuna odredjeni trosak – cca 2 Eur, i u toj transakciji napise PayPal*CODE* gdje je CODE broj od 4 znamenke, s kojim “aktiviras” svoju karticu na PayPalu.

Ako imas online uvid u transakcije svoje kartice, mozes gotovo odmah aktivirati racun.

Cim aktiviras racun, PayPal-om mozes platiti gold… been there, done that, and I’m sorry 🙂

Ajkula
    Moderator

Krle, ja takodjer imam visu electron .

Ako sam ja,internet moron,uspio naravit paypal account onda ces moci i ti .

🙂

v3s3li
    Participant

također to radim preko paypal-a

Uljanov
    Participant

Ajmo Paypalovci..ja ga koristim godinama a prvi put mi se ovo dogodilo:

Why is my account access limited?

Your account access has been limited for the following reason(s):

Jun 15, 2011: Our system detected that multiple PayPal accounts contain registration information similar to yours. Our User Agreement allows PayPal users to have one Personal account and one Premier or Business account. To return your account to regular standing, we will need to confirm some of the information on your account.

A nigdje nema opcije da dam te dodatne informacije..:/

Troky
    Keymaster

Jun 15, 2011: Our system detected that multiple PayPal accounts contain registration information similar to yours. Our User Agreement allows PayPal users to have one Personal account and one Premier or Business account. To return your account to regular standing, we will need to confirm some of the information on your account.

Pazi da nije nekakav phishing… Koristim paypal već 6-7god i nikad nisam imao nikak’ih problema.

RimtuTiTuki
    Participant

To mi je jasno, nego me zanima koliko traje proces …

Dakle “kako” napravim pay pal…

Ako koristis net banking, proces traje 10tak minuta.

zvonzi
    Participant

ja imam Visu Electron od PBZa i sve mi je uredno prolazilo. nemoraš se registrirati na PayPal ako nećeš (ja prve dvije tri transakcije nisam bio registriran), nego samo odabereš PayPal kao način plaćanja i onda odabereš opciju za neregistrirane korisnike, upišeš podatke sa kartice i voila.

Uljanov
    Participant

Pazi da nije nekakav phishing… Koristim paypal već 6-7god i nikad nisam imao nikak’ih problema.

Stvar je da sam u teoriji i imao 2 paypal računa..na 2 različite google adrese ali su na 1 ime..moje..

Jednu sam danas obrisao i poslao zahtjev da mi uključe račun..

E sad zašto im je trebalo 3 godine (kad su obje napravljene) da me isključe i zašto bez upozorenja..

Naime ja sam napravio 1 akaunt na email adresu ali mi nije htio prihvatiti karticu..ali kad sam na drugu email adresu napravio drugi akaunt sve je proradilo..

Poslao sam im zamolbu da me priključe opet..inače glupo je da me isključe jer sam na taj akaun imao preko 40.000kn narudžbi (narudžbe za jednu udrugu..:)

d3uha
    Participant

da da znamo i mi za te xxx udruge samo ovih tvojih 40k govori da si jako kinki 😉

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
  • The forum ‘WoT Caffe’ is closed to new topics and replies.