Viewing 14 posts - 16 through 29 (of 29 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

jel ti to iljko igras fladgejt odjednom?

Ne samo iljko, neku vecer nas je bilo, pa skoro pa cijeli klan na ludom serveru, ali kao sto vidis, sranja se dogadjaju kad dolazimo u velikom broju

Troky
    Keymaster

više ne vrijedi ona: “malo nas je al’ smo govna” 😉

LittleCannon
    Moderator

Da. Sada je: “Puno nas je i jos smo govna”

Odjebaus
    Participant

Ahahahaha komedije … e fakat ne da je ekipa luda nego smo totalni kreteni što očito dokazujemo na svakom koraku :smt005

Ja sam osobno protiv bilo kakvog spam noflash i sličnih kretenskih pravila po serverima ali jebiga … nismo svi isti :smt103

Palo je i meni napamet zbanati Bosiljka par puta ali bez razloga, čisto ‘nako bezze :smt110

B051LjKo
    Participant

weeeehooooooo… pa de si čobanuse… nema te na našim stranicama ni čut ni vidjet već 100 godina… Ja sam prestao obilaziti vašu cijenjenu analnu stranicu jer su mi novi dizajn i funkcionalnost toliko jadni i patetični da je to jednostavno nevjerovatno (i da, apsolutno ništa ne kužim više, koji su novi threadovi, stari, klik ovdje da ti se ne izvrte… bla bla bla fuj… ocjena; nula bodova)

BTW. Što se tiče bana… lolčić 😉 bar smo se lijepo zabavili… tataratira…

BaXuZ
    Participant

koje ste pizde, dok mene nema doma vi se navucete na mapu koju sam morao igrat sam, jer se vama pizdurinama ful svidjao river viliđ

LittleCannon
    Moderator

da i evo bas odjucer vise nam i nije nesto, tako da smo sada opet svi na river vilidju

RimtuTiTuki
    Participant

koje ste pizde, dok mene nema doma vi se navucete na mapu koju sam morao igrat sam, jer se vama pizdurinama ful svidjao river viliđ

E jebat ga, ja sam se zaljepio na tu mapu…. Al s obzirom da ne pucam wikendom, necu ti bit neko drustvo….

Groo
    Participant

E jebat ga, ja sam se zaljepio na tu mapu…. Al s obzirom da ne pucam wikendom, necu ti bit neko drustvo….

Zanima me tko se s tobom prvobitno puškarao :smt068

BaXuZ
    Participant

s kim, tu su dva kvouta

RimtuTiTuki
    Participant

A, pa Guru_zk_sir me opasnimn taktikama poducio… dapace, navukao me na mapu

Lamb-Lover
    Participant

mene je Rimtu navuko na tu mapu. Sir me navuko na krek.

ArMaDa
    Participant

Mislis crack, ilitiga dop? :-))

Lamb-Lover
    Participant

egzektli!

Viewing 14 posts - 16 through 29 (of 29 total)
  • The forum ‘Trach Rubrika’ is closed to new topics and replies.