Meni je mučno od ideje da oni planiraju i čini se da će uspjeti napalatiti 50 eura za neki tenkić( i 30 je bilo katastrofa ali ovo je vec bezobrazno).
Toliko inače košta kompletna high production igra poput ovih EA, Activision, Blizzard itd smijurija ciji se development mjeri u milijunima(ili desecima) eura. I to je cijena koju odbijam plaćati za igru a kamoli tek za neki par bitova u nekoj bazi koji označavaju moj ingame tenkić.
Činjenica da tenk obavlja svoju svrhu više nego dobro samo reniforca strah od buduće “Pay to win” situacije. I bome će se dobrano plaćati ako je suditi po trenutno vidljivom.
Ako niste zaista platili tih 50 eura nego ste dosli do tog golda na neki drugi nacin svaka cast. Ali to ne umanjuje problem igre.
I dalje vi dobivate samo toliko golda koliko dobivate dok netko moze istresti potencijalno neogranicenu kolicinu love u igru.
Idući problem je u tome sto jednostavno ne moze cijela gejming baza raditi na wikiu, drzati clan war regije ili sta vec pa da dobijemo neku fair play situaciju u igri.
Ocigledno ali vrijedno spomena je i da kada nekoga propucate gold ammom to nije vas skill nego hitac ravno iz vaseg novcanika(cak i ako gold ne potjece od tamo). Ja necu placati da bi na ne fer nacin ubio nekog siromasnijeg od sebe.
Iskreno nakon sto sam procitao novu cijenu Lowa ne igram WoT. Cijela stvar mi se pocinje gaditi.