Homeโ€บForumsโ€บ[Ri051] Official Forumโ€บOpcenito – Mainโ€บMala skola investiranja

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author

moby
    Participant

…s obzirom da su od nedavno u HR dionice veliki hit i otkrivanje tople vode, fondovi isto to samo ajde nesto duze…. evo vam kratki vodic o tome kako se pametno ulaze ๐Ÿ˜‰

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

FoRreSt
    Participant

Hmmm. Rizik je rizik. Ja sam 27.12.2007. stavio 35 milja kuna u ZB Activ koje danas vrijede 32 milje. Hahaha. Usput neki dan sam kupio i 50 dionica HT po 306 kn a danas vrijede 296. Jebiga. Valjda ce se sve to popeti. Kriza je na trลพiลกtu.

BaXuZ
    Participant

sad je trenutak za kupovinu, kad su na niskim granama. Samo je pitanje strpljenja i kolko ko moze ulozit a da mu ne treba, a znamo da svima uvijek nesto treba.

moby
    Participant

Hehe svi smo u krizi, no ja sam ipak isao pravilima investiranja pa sam mjesao dionice, fondove i niskorizicne fondove tako da sam sad u nekom laganom minusu [dionice narasle, fondovi pali] no to i onako ne mislim dirat jos par godinama nego kao sta i BaX kaze upravo sad kad je sranje na trzistu ubacit jos koju kunu u ono sta je nekako sumljivo i neopravdano nisko… sezona ipak stize pa razmislite malo kamo cete ulagat dalje da vam inflacija ne pojede kunelice koji came na banci ๐Ÿ˜‰

Dakky
    Participant

niskorizicni fondovi nisu pali, visoko rizicni jesu debelo

(niskorizicni – oni na dnu na hrportfolio.com)

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.