Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author

crono
    Participant

Bio sam jucer na CUC-u konferenciji od CArneta. Uglavnom da ne duljim ka konferenciji su kruzili letci od METRO-CARNET , usluga od metrone http://www.metronet.hr/?comp=privatniKorisnici&cont=metro2fast dsl 2Mbps flat za 1 KN ili dsl 2Mbps flat i telefon za 100 kn

LittleCannon
    Moderator

jos kad bi samo bili dostupni vise 0.1 % Hrvatske, gdje bi im kraj bio.

Dakky
    Participant

ponavljam, metronet nudi modem iskljucivo u router modu i ne moze ga se prebaciti u bridge mode…..

RimtuTiTuki
    Participant

I ovo mi je dostupno u buducem stanu… Grrrr…. jos samo da ga sredim do kraja…. Jeben ti majsotore i moju srecu s njima…

LittleCannon
    Moderator

ponavljam, metronet nudi modem iskljucivo u router modu i ne moze ga se prebaciti u bridge mode…..

i?????

Dakky
    Participant

i?????

i mozes imati maksimalno 20 NAT ruleova….

dc++ treba 2, torrenti 2-3, ako ces dignut kakav serveric iza jos 4-5 (http,ftp,ts2,vnc,rd itd) i jos par programcica koji zahtjevaju nat i mos se slikat….

i uostalom ne zelim ja da meni router ka netu bude neki uredajcic s 16kb rama i 33mhz procesorom…. probaj otvorit 116.000 konekcija preko njega pa da vidimo kako ce zavrsit…. (u mom tiku pise max 258000) a trenutno je oko 2000……

B051LjKo
    Participant

i mozes imati maksimalno 20 NAT ruleova….

dc++ treba 2, torrenti 2-3, ako ces dignut kakav serveric iza jos 4-5 (http,ftp,ts2,vnc,rd itd) i jos par programcica koji zahtjevaju nat i mos se slikat….

2+2/3+4/5 = 8-10 , dakle ostaje ti još 10-12 slobodnih NATova za “par programčića” koji to zahtjevaju… Uostalom, koji kreten bi to sve htio imati stalno upaljeno…?!

i uostalom ne zelim ja da meni router ka netu bude neki uredajcic s 16kb rama i 33mhz procesorom…. probaj otvorit 116.000 konekcija preko njega pa da vidimo kako ce zavrsit…. (u mom tiku pise max 258000) a trenutno je oko 2000……

S ovim se potpuno slažem…. Jučer me u tri ujutro stara probudila sva u panici i suzama… “Ajme sine, diži se… ode sve u klinac… pao nam broj konekcija u TIKu na samo 140 000… Tri sata sam se borio, ali vratio sam broj konekcija na prihvatljivih 190 000… Užas živi… ljudi, bjež’te od Metroneta ako boga znate…

BTW. Za razliku od Metronet debila, čini modem niti ne može raditi u bridge modu… T-Com ima novu genijalnu strategiju… kada ti instalater dođe kući instalirati DSL, uredno ti ostavi kutiju pokraj vrata i uhvati maglu… Pa se ti snalazi (a imaš 60 godina i doktorica si kojoj internet treba za spajanje na centralnu bazu podataka u Zagrebu)…

T-Com je u svakom slučaju, najkvalitetniji operater sa nevjerovatnom količinom sluha za svoje korisnike… čak se niti ne trude podešavati išta, u slučaju da nešto slučajno ne sjebu… individualan pristup rula… Jebo router režim… dajl ap roX

LittleCannon
    Moderator

Bosiljak opet si neinformiran

T-Com ce ti podesiti router/modem za naknadu od tricavih 500kn +PDV

Samo treba staviti dodatnu kvacicu pri ispunjavanju ugovora

KrLe
    Participant

Btw, metronet, susjed trazio od njih liniju tel i adsl, u stanu u kojem vec ima t-com telefon, oni pristali, donjeli opremu spojili modem na komp i otisli ća, a on se morao sam pobrinut za spojit se na centralu u zgradi!?!?

B051LjKo
    Participant

Bosiljak opet si neinformiran

T-Com ce ti podesiti router/modem za naknadu od tricavih 500kn +PDV

Samo treba staviti dodatnu kvacicu pri ispunjavanju ugovora

Nisam neinformiran… bilo koji servis (pa i Ctrl-alt-del) ce ti ga instalirati i podesiti za tricavih 500 kuna… dakle lazno se reklamiraju…

Ne kazem da moraju konfigurirati mrezu, ali da bi trebali dovesti uređaj do mogućnosti rada barem u bridge modu, to bi morali. (a s ostalim se snalazi kako znas i umijes uz pomoc Korisnicke podrske koja zapravo ne daje podrsku)

Oprosti, ali ovo je kao da narucis uvodjenje telefona, a oni ti sprevodeu dvije zice do stana i kazu, ako hocete da vam zakrimpamo uticnicu, to vam je 500 kn plus PDV…

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

crono
    Participant

Ja sam se prijavio , salju mi ugovor. racun je 100 kn telefonska pretplata + FLAT 2 Mbps

njonjo
    Participant

ja sam se prijavio jos u 5 mjesecu, i stalno mi se ispricavaju, salju majice, privjeske.. mozda sad u 12 mjesecu dodju :))

Dakky
    Participant

sta si ti crono otkazao maxtv ?

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • The forum ‘Stari dobri CAFFE ROOM’ is closed to new topics and replies.