HomeForums[Ri051] Members OnlyMatch starting pointMountain pass protiv švaba…

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 42 total)
  • Author

Troky
    Keymaster

EDIT. Još nisu reportali loss… molio bih odgovorne da dejstvuju i prijave ih TWL adminima…

Koliko ja znam ti si isto team captain na TWL-u i samim time jedna od odgvoronih osoba, a usput, igrao si i doticni mec…. stoga DEJSTVUJ. !opr019hx

B051LjKo
    Participant

Jesam, ali s obzirom da sa je pepić ugovorio meč, a ti im već postao da nisu reportali loss smatrao sam da je bolje ne javljati se i ne izazivati dodatnu pomutnju…

EDIT: Dispjutao sam rule violation…

BaXuZ
    Participant

na trackeru su FR kurve, ali na twl-u imaju 8 forfita, ako se dobro sjećam od sinoć.

BTW he he sinoć sam tako bio raspoložen nakon pobjede na mapi koju neznam ni igrat, da sam morao malo našu glavnu zvijezdu podjebavat, sory iljko, nije ni barba BaX za bacit još.

BaXuZ
    Participant

Ajd pustite covjeka na miru, netko je morao nadoknaditi to sto ja nisam nista vidio :smt100

Naime, igrao sam na LCD monitoru i danas cu vrtatiti svoj predragi CRT na stol…

Katastrofa, gledam sa CP-a na ass ledge, vidim lika ispod bora, pomaknem pogled u stranu a ono 2 bora…jedan normalan i jedan zuti… Sve nekako u mrljama kad trcim i zvjeram okolo.

Vjerujem da je to samo stvar navike, jer, monitor je ok, al stvarno….predragi moj CRT :smt055:)

Sto se matcha tice, odigrali smo stvarno dobro, bez greske. Enemi je pucao odlicno, precizno, znali su spotove na mapi, otkuda pucati i kamo ici, ali…jednostavno su bili sokirani sa Bosijevom, Grooovom i Baxovom paljbom s DP-a…nisu mogli prismrditi assledgeu. Ako je netko i prosao dalje, ja sam prasio s CP-a.

Moram reci da su Groo i Bax skulirani koooooo led ledeni i nema panike bez obzira na situaciju, biljezim se sa stovanjem !opr019it

Malo mi je zao sto smo samo jednu igrali u napadu, jer sam malo pucao 203icom prije matcha i mogu reci da sam bas bio u modu.

Na pocetku prve partije u assaultu sam mazno lika s pilom koji je spamao po cesti (kao bosi), prva 203 mu pala na glavu…mislim da drugu partiju ne bi isao tamo :smt066

ja igram na 19″ crt-u i sad pomalo odlazi u kujac, slika se počela neshto mutit, a to sa ghostingom, sam ja oduvijek primjecivao kad bi dosao kod pepeta doma, tako da vjerujem da je samo stvar navike, činjenica je da je za igranje fps-ova crt zakon.

A ovo za nas da smo bili cool ko led ledeni, to je zato što nas nije bilo strah uz Vas dvojicu iskusnjara. :smt066

Kakam, stvar je u tome da ste postavili taktiku izvrsno, mi smo samo dobro slushali.

crono
    Participant

Cestitke i aplauzi decoo!!

Ganci
    Participant

Cestitke i aplauzi decoo!!

potpisujem

jos jednom! !opr019g2

LittleCannon
    Moderator

OK, Kakvo je stanje na twl-u?

Tko je zadnji poduzeo bilo kakvu akciju, da znam prije nego sto se upustim u tamosnje rasprave.

Troky
    Keymaster

ja nista…

B051LjKo
    Participant

Ja sam napisao dispute; Rule violation da nisu reportali loss mada su na to vec upozoreni kroz match comentse…

LittleCannon
    Moderator

ok onda se necu mjesati

B051LjKo
    Participant

Miješaj se, jer na moj dispute nije bilo nikakve reakcije…. ovih potpuno boli kurac, a mi a u medjuvremenu uredno tonemo na ljestvici….

Troky
    Keymaster

Sad ja dejstvujem… poslao sam mail adminu…

B051LjKo
    Participant

Dejstvuj… postali su i oni da pričekamo par dana jer su i oni dispjutali… .Usrane švapske šupčine i njihova dispjut sranja…

Koliko ja znam jebeni demorec nije više obavezan, može li netko iskopati kamo to piše jer sam ga zadnji našao bez eda, a trenutno mi ista radnja ne polazi za rukom…

Poruka od BaX-a, xplicit je navodno neko dijete i deathwave poručuje da kontaktiramo GCOOL-a koji je navodno TWL head admin…

Ja se suzdržavam od daljnjeg dejstvovanja poradi izbjegavanja igre gluhog telefona…

Troky
    Keymaster

Ako mi ovaj eksplicitni ne odgovori do navecer kontaktirat ću dži-Kula.

O novim pravilima -> KLIK TU

RimtuTiTuki
    Participant

I sta je bilo sa ovim na kraju? Gledam na twl-u se nije nista promijenilo…. Ja bi pucao neki match…

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 42 total)
  • The forum ‘Match starting point’ is closed to new topics and replies.