Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 35 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Ajd majke ti nemoj zvati prezimenom, bas se nekako glupo osjecam, ako ti je moj nick prekompliciran, probaj imenom ili Pepe, kako ti se vise svidja

!amazed

Gle kako nam se Topić razžestio :-), LaZo; Uvjek mu možeš naći mu novi nadimak, evo recimo ja posalo prelazim sa već uobičajenog Pepić na Lil’ (za izrazito mekim L)

LittleCannon
    Moderator

Gle kako nam se Topić razžestio :-), LaZo; Uvjek mu možeš naći mu novi nadimak, evo recimo ja posalo prelazim sa već uobičajenog Pepić na Lil’ (za izrazito mekim L)

Sto je potpuno ocekivano da izgovaras mekano, o feminizirani covjece 😉

Dakky
    Participant

Ne znam. Igro sam BG2 i igra mi se nikako nije svidjela. Nekako sporo, nedinamicno, previse pricanja, premalo akcije itd. RPG u punom smislu rijeci je po meni Diablo1/2, pa takvu igru i trazim. Ne volim kad vodis vise od jednog lika, ne volim kad moras puuuuno pricati sa NPC-ovima itd…

BaXuZ
    Participant

probaj tekken 5, nemoras pricat s nikakvim npc-ovima, uvijek vodis samo jedan lik

B051LjKo
    Participant

Ili pacmana, u biti tamo konstantno izbjegavaš razgovor sa zlim NPCima

B051LjKo
    Participant

… o feminizirani čovječe…

Oh Lil’

Alazare
    Participant

Evo ga i B051ljko ima ukusa! Fallout 1 i 2, takodjer legende u svijetu igara. Razocaro sam se sa Fallout: Tactics. BTW: Planscape Torment je igra s najboljim omjerom izmedju pricanja i akcije…

Welcome to the Enclave! 😉

B051LjKo
    Participant

Planscape torment je proljev od dosade u kojem ne možeš umrijet jer si već mrtav i kad te krknu te spiče natrag u istu fukin mrtvačnicu, umro sam tako par puta i ubio igru netom poslije 3 treće postsmrti…

Alazare
    Participant

Ma daj B051ljak, to sto ti neznas nista igrat kako treba neznaci da je igra odma sranje. Sjetio sam se jos jednog kvalitetnog RPG naslova: Vampire the Masquerade: Bloodlines. Izvanredna igra, preporucujem svima zeljnima dobre mracne zabave u ulozi krvopije. 😉

LittleCannon
    Moderator

Ako cemo vec govoriti o D&D serijalu onda nikako nemozemo zaobici stare dobre igre: Pool of Radiance, Curse of the Azure Bonds, Eye of the Beholder 1,2,3 ………..

B051LjKo
    Participant

Najbolji D&D je uz pivu i kockice 🙂

diGestive
    Participant

… RPG naslova: Vampire the Masquerade: Bloodlines…

… Lazo ne pretjeruj ….znam da se o ukusima ne raspravlja ali ipak sto je previse je previse….

Odjebaus
    Participant

Ma ima jedan RPG zakon: GTA San Andreas. Kad počnu pričat metak u glavu i šibaj dalje, uključujući policiju, bakice, krimose i susjede, u biti sve što hoda 🙂

Alazare
    Participant

Sta fali Vampirima?

Zh0rZh
    Participant

Dakkz a KOTOR 1 i 2 ?

Meni je to pored BG, Fallouta , NVN i Gothic-a, jedini kojeg sam zavrsio (citaj: nisam popizdio od dosade).

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 35 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.