Viewing 13 posts - 31 through 43 (of 43 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

ehhe, i u tome ima nešto… Moby, dakle izbaci samo AA 😉 ; novo ime za aktiju, <Kik AA for G15”>

Dakky
    Participant

Koliko god se vama ne svidjala ideja da Trsatski zmaj bude dio logotipa, meni se jako svidja i prve skice (rucno crtane pa skenirane) su pri kraju. Evo dvije slicice, pa mozete vidjeti kako je to zamisljeno.

Eto pa javite impresije….

P.S. nisam ja crtao, imam frenda koji je, eto, jako dobar crtac i voljan je pomoci u crtanju novog logotipa…..

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

Troky
    Keymaster

pre ‘gotično’ i pre WoW-like

RimtuTiTuki
    Participant

I teško bi se išilo na majice

B051LjKo
    Participant

Stari logo rula

Ajkula
    Moderator

Istina, samo ko ce naci Mobija .

LittleCannon
    Moderator

Ja ga nasao i rekao mu, al’ moby ostaje moby.

moby
    Participant

Evo cim me se spomene stvorim se… ko Beetlejuice! 😉

Nasao me jesi no spomenuo si mi nes sasvim drugo… Otom-potom… pricajmo sad malo o nasem grbu.

Grb takav kakav je proizvod je upravo Vasih umova jer je i dogovoren usmeno-polupismenim putem upravo na ovom forumu i izmjedju pife-dvije na klanskom meetingu.

Izvezen je u beta fazi na 100% pamuk i ispao je sasvim fino. Da bi stvar bila bolja nije ni radjena priprema za njega nego doslovno copy/paste iz corela u software za vezenje.

Naravno imamo(te) jos dvije solucije koje bi bile cca ovako:

1. – Vezenje grba u ovom obliku na zakrpe koje se naknadno mogu samo dosit na koji god vam drek padne na pamet jer na taj nacin ne dolazi do zatezanja materijala. Evo npr. bijelim koncem na crnu zakrpu (zakrpa sama po sebi ima siluetu grba i izgleda isto kao da je vezena.

2. – Isti grb na(pre)pravit u samo outline kako bi se smanjila kolicina potrebnog konca i izbjeglo zatezanja podloge.

Eto toliko od mene u letu… l8r!

B051LjKo
    Participant

Meni se nekako čini da otkad moby ima uber kolima s prijezirom gleda u nas stoku sitnog zuba koja voza kanturine…

Dakky
    Participant

Iskopao sam na nekom CD-u dvije slike koje su se predlagale odavno za nekakav logotip, grb ili stranice, pa evo ih….. mozda nekom dode kakva ideja…

Ovaj datira iz 25-09-2003

A ovaj iz 17-02-2004

A tko je napravio prvi bas se ne mogu sjetit. Drugi je Moby rijesio to sam siguran….

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

LittleCannon
    Moderator

Prvi je napravio onaj tip koji je igrao 2vs2 ladder u nase ime. Mislim da ga niti jednom nisam cuo teamspeaku ili roger wilcu.

pas mater, bas se ne mogu sjetiti kako se zvao….. ah sto ces godine su to

Groo
    Participant

Prvi je napravio onaj tip koji je igrao 2vs2 ladder u nase ime. Mislim da ga niti jednom nisam cuo teamspeaku ili roger wilcu.

pas mater, bas se ne mogu sjetiti kako se zvao….. ah sto ces godine su to

MadGalic ????????

LittleCannon
    Moderator

MadGalic ????????

E ne on nego onaj drugi koji je igrao sa njim taj 2vs2 ladder

Viewing 13 posts - 31 through 43 (of 43 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.