Cudi me da jos nitko nije komentirao, ali izasao je novi sitrep, i meni ova mapa smrdi na novu i bolju ekstrakciju, iako je kometirana kao Urban sa trecom dimenzijom, ali koliko sam shvatio u pitanju su sf pljuce…
Tlocrtno i igrom poprilicno slicna gore navedenooj ekstrakciji uz jednu vrlo bitnu razliku, puuuuno krovova, koji su sto je vrlo zanimljivo i novu u armiji, meðusobno povezani mostovima, ali i na vise su etaza… sto po meni daje puno mogucnosti za kemp na krovu, ali i ujedno ga gadno otezava, jer treba paziti na sve strane.
A to po meni dovodi do toga da nema sanse da se ostane ziv vise od jedne minute ako te netko ne pokriva. Dakle napokon su uspjeli napraviti mapu u kojoj je timski rad od presudne vaznosti, pa makar on znacio 2 ljudi u paru.
enivej po svemu sto sam procitao, sad jos vise slinim za 2.7..
Znam za taj sitrep izasao je prije dva ili tri dana, ali bas mi se vise neda. Kako sam rekao u ” Americas Army mod” clanku, nekada je to bilo puno znaimljivije bilo, odnosno od verije 1.0 do 1.5 im je trebalo 6 mjeseci, a od verzije 2.0 do 2.5 2 godine, tako da od silne zelje za patchom jednostavno sam pregorio i sad sam u stadiju rezignacije.
pa nije usran spawn na extrakciji.. mozda tebi je ali recimo ja najvise volim kad se spawnam kod kamiona a enemy na ruznom. naravno automatski prihvacam da se to moze i meni desiti ali je zakon bar tu rundu koju sam na pravoj strani…….
bilo bi fora da se spawnas u prolazu na dnu a enemy odmah u kuci nasuprot na krovu kuce he he….
Ma little tebi kapa dolje za sve vijesti koje se stalno vrtne na nasoj naslovnici, pogotovo sto se tice informiranja o 2.7… nije se odnosilo na tebe
Ma i ja sam vidio sitrep odavno, ali sam ga tek danas procitao… i po svemu sto sam procitao, mapa mi se ful svidjela, pa me zacudilo da nitko nije jos napisao koment na ovaj sitrep…
Mapa je definitivno raj za spam i kemp, ali isto tako nema nista bez teamwork-a… bar se tako iz tlocrta cini, tako da jedva cekam da je isprobam u praksi.
A dodao bi da ima i puno slicnosti sa PCR-om, dakle koktel extrakcija-urban-PCR meni zvuci jako dobro, s obzirom da mi sve tri mape među najdražima.