HomeForums[Ri051] Members OnlyOglasna plocaNova klanska pravila.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 28 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Dakle kao sto naslov govori doslo je vrijeme za reviziju pravila. U biti to nisu pravila nego moralni kodeks financijski potpomognut.

Clanarina u ovom klanu nije obavezna, jer smo se svi slozili da smo prvenstveno tu radi zajebancije. Ipak da ostatak koji placa clanarinu se ne bi osjecao kao dugouha tovarna domaca zivotinja, neke stvari ipak treba ogranciti neplatisama. Krenimo redom:

Neplatise

• imaju permanent ban na nasem serveru
    • ne igraju twl meceve
    • ne igraju nikakve eventualne lige
    • klansku ligu mogu igrati dok imamo besplatan server ( iako ce se i to promijeniti uskoro jer cemo besplatnog pretvoriti u honor, a ovaj oficijalni otkazati

Pravilo koje se odnosi na sve i dalje je na snazi, odnosno neigranje armije duze od 3 mjeseca vodi do izbacivanja iz klana. Takodjer radim na tome da zastitimo Ri051 tag, odnosno vrlo skoro neovlasteni korisnik Ri051 taga nece moci igrati armiju niti na jednom PB enejblanom serveru ( postoji nekakva jednokratna naknada za zastitu imena, pa kada doznam sve relevantne informacije napisati cu ih ovdje)

Dakle kako ispada, zajebancija je zajebancija, ali kada se umijesa lova ipak su potrebna nekakva pravila.

Dakky
    Participant

24$ godisnje za registrirati [Ri051] Tag… i nije neka lova….

Troky
    Keymaster

Dakle kao sto naslov govori doslo je vrijeme za reviziju pravila.

Slažem se.

Ali zar nije bilo pravilo od 2 mjeseca neigranja, a ne 3?

LittleCannon
    Moderator

Dakle kao sto naslov govori doslo je vrijeme za reviziju pravila.

Slažem se.

Ali zar nije bilo pravilo od 2 mjeseca neigranja, a ne 3?

Hmmm, evo bas gledam po forumu. Nismo ostavili nikakav pisani trag o tom pravilu ( valjda se i zato zove nepisano pravilo) sto znaci da je netko od nas dvojice u pravu.

S obzirom na moje danasnje psihicko stanje i borbu sa matematikom biti ce da si ti u pravu.

BaXuZ
    Participant

sta ono moram utipkat za protected name kick

LittleCannon
    Moderator

zasto takvo pitanje postavljas u godinu dana star thread?????

Imas PM

Troky
    Keymaster

u biti, ima 2 PM-a 😉

LittleCannon
    Moderator

…kad smo vec na ovom threadu, Grujo pokreni armiju barem na 5 minuta da ne moram glumiti diktatora.

Jebiga pravila su pravila, jos sam i sam napisao ih, nemoj me tjerati da jedem vlastito govno

Dakky
    Participant

….. a kako ja stojim neki dan sam se spojio online… ri051 me nije registrirao a tracker valjda je….

sad sam slozio “novi” komp pa ocekujte da cu pocet igrat danas, sutra……

btw ipak mislim da bi mala korekcija pravila bila potrebna –

tzv. platise (vs. neplatise) – da imaju pravo neigranja i vise od 3 mjeseca i to do god su redovne platise (mjesec za mjesec ili par mjeseci unaprijed)…..

LittleCannon
    Moderator

Jedino tko ima pravo ne igranja vise od 3 mjeseca je ajkula iz svima znanih razloga.

diGestive
    Participant

btw ipak mislim da bi mala korekcija pravila bila potrebna –

tzv. platise (vs. neplatise) – da imaju pravo neigranja i vise od 3 mjeseca i to do god su redovne platise (mjesec za mjesec ili par mjeseci unaprijed)…..

..zasto da ne…znam da nam ne treba “jos jedno” pravilo (i da u biti nije bed) no recimo, svi znamo da ce se Zhile pojaviti prije ili kasnije ;)) a isto tako i da je bio uredan platisa, ne kazem nis za Zhileta ( ‘kje si muri’) no primjerice ta 3mj. mogu proletjeti a da ni ne osjetis, pa ce bit prica “to se tad desilo meni a sutra ce ko zna kome” znaci vrijeme leti – zivot je kratak .guska se pece a nama ce batak heheh anyway ..i tako bas kad pocnes punit 4-ti mj neigranja, dolazis s posla extra nervozan jer si spalio “punjac od laptopa” pretjerano vaznog klijenta i ćeraš sve u 3pm, sjetis se da bi mogo zapucat….ćef do ibera, 3h su u noci,zena, djeca, spavaju, nervoza iza nas, ljubav u zraku, odlazis do friđa, vadiš ladno non-PAN pivo, i dok čekaš autorizaciju češkajući jaja, zapne ti gut tvoje omiljene tekućine – WTF – šokiran gledaš u screen i jebes svima sve po spisku jer uredno placas za server i sad si kao kicknut?! banan, spenkan kako god.. …zar ti se ne cini to malo kruto?

…demokracija je zajebana stvar ali neka deda odluci 😉

btw: pepe/troky, mogu li dobiti capt. permission na TWLu za pregled poruka

diGestive
    Participant

… i ne budi picajzla i reci da je zadnji put igrao 16.03.2008 at 01:40 on

Pipeline hehehe

BaXuZ
    Participant

zasto takvo pitanje postavljas u godinu dana star thread?????

Imas PM

zato jer je fora, da ozivimo malo, svi su na forumu i niko nis ne pise, pa je bolje ista nego nista, uostalom gibam danas na posao pa ocu da resim toga vraga

RimtuTiTuki
    Participant

Slazem se sa diGeom…

Dok kakave veze ima ne igranje, moras bit malo blesav da te ne zasmeta situacija koju je dige opisao, i ne steras ostatak klana u lepi qrac…

Zh0rZh
    Participant

… i ne budi picajzla i reci da je zadnji put igrao 16.03.2008 at 01:40 on

Pipeline hehehe

Da upotrijebim poznatu LC-ovu uzrecicu : “Odjebi u troskocima!”

Ja sam jedini (ok..jedan od rijetkih) redovni platisa, a ne pravim guzvu po serverima i mecevima 😀

Zato ovom prilikom trazim open-bill status, dokle god su moji kunići u onoj tablici tamo.

P.S.

Rjesio sam problem pregrijavanja graficke (zamjenom za novu hihih), tako da mozete ocekivati povecanu prisutnost moje malenkosti u AA.

P.P.S.

@diGe : ..I know where you live…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 28 total)
  • The forum ‘Oglasna ploca’ is closed to new topics and replies.