Pih, malo ti je gays ova klanska aplikacija… više mi se sviđa ona koju dobih na pm, pa ćem je pejstovat 🙂
Lijepi pozdrav iz Karlovca.
Vidio sam da se traže članovi za vaš klan Ri051, pa kako mislim da prolazim sve one točke koje su pobrojane javljam se…
Godina 38, 94kg žive vage u gladnu stanju, ćela sve više počinje da se sjaji.
Po zanimanju ing. elektrotehnike radim ko pogonski električar kojeg nekada protrese struja.
Komp koji imam je stari amd quad 9950 sa ati 4890 i 4Gb RAM-a, 20″ monitor, win 7 x64, veza na net mi puca samo za rekonekcija.
Zasada imam tier 5 full razvijene su 85 i stug III, su 100 isto elite bio, ali mi je dojadio pa sam ga prodao i uzeo su 152 koji tek počinjem razvijati.
Arty igram malo iz zezancije Wesspe i nisam nešto posebno, al mi treba malo za razbijanje dosade i polako mislim do Humella.
Medium tenkove imam T 34 srednje razijen i dalje ne planiram, u njemačkoj grani Pkf 3 i mislim do VK 3601.
Jedini problem je što zasada ne koristim TS ili neki drugi program ali se to lako dogovorimo i nabavim neki headset.
Zamolio bi da pogledate moj profil ko igrača prije odluke i prihvatite da sam neredovno na netu radi posla i obaveza ( radim turnuse 2 ujutro, 2 popodne, 2 noćne, 2 slobodan ).