Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 59 total)
  • Author

Ajkula
    Moderator

Kad se svaka selendra u krugu od 180 km oko Zagreba smatra Zagreb. 😀

B051LjKo
    Participant

Konstantni problemi s identitetom

RimtuTiTuki
    Participant

Kad se svaka selendra u krugu od 180 km oko Zagreba smatra Zagreb. 😀

Odlično, dakle i mi smo u Zg…

B051LjKo
    Participant

Ne, al smo metropola

div3r
    Participant

Poštovanje,

kolega Ajkula me uputio na ovaj forum da Vam se javim za klan, jedini problem je kaj nemam sluške ni mikrofon… (ali nije ni to neriješivo)

Trenutno imam fullupgrejdane KV i IS. Malo mi fali do IS3 ali i ovaj IS mi je dovoljan da uništim MAUS-a. (malo da se pohvalim 🙂

I nešto malo o meni 95kila žive vage, ronjenje, nogomet i web dizajn je što me zanima 🙂

zvonzi
    Participant

dobrodošao diver. svakako nabavi slušalice i mic da nam se pridružiš na TSu.

RimtuTiTuki
    Participant

Dobro nam dosao.

Slusalice i mikrofon su ipak potrebne za TS, preko njega se organizira većina toga.

Ajkula
    Moderator

Dobrodosao !

Krle je zaduzen za regrutaciju i on ce ti sve objasnit. Vjerojatno si vec i sam sve skuzio.

Ne zanimaju nas tenkovi koje vozis,niti statistika. Nama je najvaznije da si ok tip,spreman za totalnu zajebanciju i mrvicu ozbiljnosti kad su u pitanju turniri,ESl,itd.

div3r
    Participant

Ok čekam daljnje upute 🙂

Timer28
    Participant

Dobro dosao!

KrLe
    Participant

Pozdrav div3r,

nikakav problem postati članom, procedura je davno definirana i pokazala se odličnom:

1. Registracija na stranice, po mogućnosti s nekakvim ingame nickom. Osoba koja u svakoj igri ima drugačiji nick automatski dobija malus od 50%

– to si već riješio

2. Pročitati ona 3 i pol topica u Novačenju

3. Spojiti se na TS i upoznati se sa ekipom, zajedno pucati par desetaka sati (varijabilno) – dakle trebalo bi rješit mic i sluške…

– ovo je ključna stvar, spoji se na TS3, na naš kanal (podaci u PM), dođi malo pucat platune itd, nakon nekog vremena (relativno kratkog), kad te ekipa počne prepoznavat po glasu i kad doneseš zaključak da li ti odgovara ovaj klan, staviš thread na stranicama da bi ti u klan – točka 4.

4. Složiti dvije prosto proširene rečenice i predstaviti se na stranicama.

5. Čekati da vijeće mudraca odluči, što je formalnost ako do toga dođe (obično se pada na t.3.)

Ovo minimalno druženje na TSu obično bude dobar pokazatelj da li su klan i kandidat kompatibilni, slijedom toga uglavnom kad je došlo do točke 4. gotovo nikad nismo odbili novog člana jer je u tom trenutku već sve jasno…

Poslah ti PM…

MiniGun
    Participant

Pozdrav, dobrodošao!

Srdo
    Participant

Nitko od ovih pajsera ti nije rekao, ali valja znati da prodaješ dušu vragu pristupom u ovaj klan 🙂

Ajkula
    Moderator

Znas kako se kaze :

“U raju je dobro, al u paklu je ekipa”

:smt077

Uljanov
    Participant

I to kakva ekipa!!!..

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 59 total)
  • The forum ‘Novacenje – Recruitment’ is closed to new topics and replies.