Viewing 14 posts - 46 through 59 (of 59 total)
  • Author

div3r
    Participant

e jel mi može netko molim Vas poslati kod na PM za 750 golda, onaj koji samo jedanput moš ukucat.

HVALA!

Troky
    Keymaster

e jel mi može netko molim Vas poslati kod na PM za 750 golda, onaj koji samo jedanput moš ukucat.

HVALA!

Ako je problem posjetiti onu-stranicu-koja-daje-kod-kojeg-možeš-samo-jednom-ukucati, upisati ta tri podatka i pričekati da kod stigne na tvoju e-mail adresu onda stvarno…

1. ovo nije mjesto/topic za postavljanje pitanja tog tipa.

2. postoje drugi podforumi gdje se to pitanje može postaviti.

3. molio bih da se ovakva pitanja ne postavljaju.

TheOldBarba
    Participant

” Alo, Barba,

aj ti malo navrati na http://www.ri051.com , registriraj se, pejstaj ovo što si mi napisao, pa ćemo ti dat link na pravila/novačenje ”

evo navratio,pa pejstam

ctrl v

celave trbonje mogu u klan da van popravim prosjek na manekenskom izgledu,uglavnom nisam neki igrac al eto navuka se na ovo kad san vidija malog da igra aa (ona mi ne pase zbog masu cheeta a i mali je bolji od mene pa ide na zivce 😉 )

sve u svemu posto ste snizili kriterije za upad meni se otvorila prilika (malouman)

godina u guzici iman bar za dvi prijave,zenu ima a ziva joj i mater (neznan je li to minus u prijavi al eto neznan lagat) a sta se tice dice,zena ima par komada a valjda i ja koje

i jedino iman problem sa uvjetom broj 5,posto ja pod milim bogom nista ne razumin

sta se tenkica tice top su mi e50 i KT otvoren e75,od mnjih t29,otvoren pershing,kv1s otvoren is,otvoren kv4,grille otvoren humell,otvoreni td-i jagdpanther i su152 i od citroena otvoren amx 13 90,od scoutica za zajebanciju vozam t50 otvoren 2,i comando leopard otvoren full

eto ga na

inace pravo ime Miro,umirovljeni sjp-ovac star okruglih 45,iz sibenika orginalno zanimanje elektronicar za procesnu tehniku sad brljam kao dj

pravilnik sam procitao i vidim da ste vi jebeno ozbiljni, i to je ok, i posto sam reka da neznan lagat tesko da cu ja ispuniti te kriterije, al nema veze i sam forum mi izgleda zanimljiv pa mogu ostati tu

ts bas i ne preferiram jer mi iz nekog razloga crasha igricu,dobro to je bilo na staroj mrcini od kompa koji je ionako punija sa maticnom od vrucine tako da sad vozam na toplapu dok ne slozim neki desk kad sam u tc/u komuniciram preko ingame voice chata

sve u svemiu da ne pisem neko novo evandjelje po miru bio ja u ovom klanu ili nekom drugom mislim da cemo se barem tu dobro zezat a i u wot/u kad se trevimo

cheers prdonje regards from sibenik

Ajkula
    Moderator

Dobrodosao !

Bas da smo ozbiljni i nismo. :))

KrLe
    Participant

Pozdrav Barba!

Evo vec si shvatio da je okosnica klana TS, odnosno drobljenje na istom. Kako se blizi ljeto, tako i aktivnost na njemu opada, da ne spominjem, vjencanja, rodjenja i sprovode, a bogami i smjene ovih nasih moreplovaca… Ipak, da bi se upoznali, bilo bi dobro da ga nekako osposobis. Malo platunanja, nedjeljom, ako se skupimo za esl turnir… Moze se to djelomicno kompenzirat i lajanjem na forumu, a zna nam se omaknut rostilj ili studijsko putovanje na koje si dobrodosao! Ja bi na primjer, rado posjetio podrume Piližote 🙂

Uzdravlje!

TheOldBarba
    Participant

e tu bi te razocara posto nisan neki vinopija mozda koji gemist sa debitom nista exluziv,a sto se pravog babica tice to ti primostenci sakrivaju ko zmija noge,a podrumi su puno poznatiji od ovog bibica iz skradina

B051LjKo
    Participant

Poanta ovok klanja je druzhenje und laprdanje! bez TE-a, toga nema… tremplaya bez toga nema. uglavnom, kriteriji za ulazak u klan su jasni… u biti je glupo reci kriteriji, vise je u pitanju jesi li se skompao s ekipom ili ne…

Na koncu, ako si fakat alergican na TS, na forum si i vise no dobrodosao, a i invite u platoon radi i bez klanskog taga…

Mshalah!

Ajkula
    Moderator

TheOldBarba,

posto si se ti nama predstavio,bio bi red se i mi tebi predstavimo.

Mi smo Ri051 klan,star skoro 10 godina. Original core crew je iz Rijeke i okolice (Opatija,Lovran,Jusici,Grobnik,Matulji). Tokom zadnjih godina,prikljucivali su nam se ljudi iz drugih dijelova Hrvatske, Karlovac,Zagreb,Osijek,Pula pa cak i iz Ljubljane. Ekipa je valjda prepoznala u nama velike gurmane i sommeliere,pa im nije bilo tesko staviti oznaku drugog grada kraj svojeg imena. Vecina ekipe je iznad 30 godina.

Sve nas je spojila igra Americas Army, no mislim da je ovaj klan prerastao sve igre.Postali smo ekipa kojoj nije problem skupit se i zarostiljat,ispeci prase ili skuhat fazol. Postali smo jako dobri prijatelji u stvarnom svijetu.

Trenutno, 80 % klana igra temkice (WoT). Napisao si da smo jako ozbiljni,sta nije istina. U biti smo debili koji se neobavezno napucavamo kad uhvatimo vremena (posao,kuca,zena,djeca). Jedina ozbiljnost koja se trazi je u nedjelju oko 15 h . Tada igramo ESL turnir po neke pare. Skoro pa redovno se skupimo. Tu se trazi nekakva disciplina. Znaci, ne prekidat zapovjednika na terenu na TeamSpeaku. Kad on govori,svi sute. Ako on kaze da stanes na onaj kamen i pokrivas to i to,onda to napravis, a ne ides 500 metara lijevo i sadis krumpir.

Napisao si da ti je Teamspeak problem. Jebiga, teamspeak je osnova svakog klana. Svrha klana i je zajednicko igranje,smijanje i deranje na teamspeaku. Bilo bi glupo da smo svi na Teamspeaku,a tebi moramo pisati na chatu.

Probaj natjerati TS da radi, jer bi nam bilo jako drago da nam se pridruzis. Djelujes kao jako dobar kandidat.

I zadnje, mi kada regrutiramo,ne biramo ljude koji imaju super tenkove i dobri su igraci. Mi trazimo kvalitetne ljude,koji nisu smradovi, koji se znaju nasaliti i na svoj i na tudji racun, koji vole dobro pojest i popit,

ali kada zatreba, spremno ce staviti slusalice na glavu,upaliti komp i odigrat partiju ESL turnira ili nekakvi drugi vid kompetitivne zabave.

Nadam se da cemo skupa provozat koji tenk te druzit se na Teamspeaku.

Pozdrav !

KrLe
    Participant

Zer Gut! Izvuć van ko sticky…

TheOldBarba
    Participant

TheOldBarba,

posto si se ti nama predstavio,bio bi red se i mi tebi predstavimo.

Mi smo Ri051 klan,star skoro 10 godina. Original core crew je iz Rijeke i okolice (Opatija,Lovran,Jusici,Grobnik,Matulji). Tokom zadnjih godina,prikljucivali su nam se ljudi iz drugih dijelova Hrvatske, Karlovac,Zagreb,Osijek,Pula pa cak i iz Ljubljane. Ekipa je valjda prepoznala u nama velike gurmane i sommeliere,pa im nije bilo tesko staviti oznaku drugog grada kraj svojeg imena. Vecina ekipe je iznad 30 godina…..

Nadam se da cemo skupa provozat koji tenk te druzit se na Teamspeaku.

Pozdrav !

ma vidio sam da ste stariji i zato sam aplicirao na vas klan,a sto se tice rijeckih tablica na tenkicima to mi ne smeta jer imate manji porez na iste pa je ok,a i dopizdilo mi da me stalno neka dica maltretiraju sa “oces u klan, oces u klan”

team speak mi radi ok ali kad ga koristim sa wot/om iz nekog razloga bi mi crashnuo svaku drugu partiju pa je to vec big defekt za tim (i cudno mi malo to da se nediljom ustajete tako rano…a meni je inace sad svaki dan nedilja), tako da nema teorije da igram neki turnir sa vama bar dok ne slozim novi desk a to ce sigurno jos cekati malo,(ova zenina dica trose ko ruski ZIL/ovi a ja ih tetosim ko mercedese)

sto se tice zajebancije mislim da tu dobro stojim a sto se krumpira,maslina i vinograda tice ili eventualnog nalivanja tarace tu “ne smetam” naucio sam na to zadnjih godina,uglavnom sve ce to doc na svoje misto,nema presinga ni sa vase ni moje strane

Ivica
    Participant

pozz svima!

evo i ja bi se priključio vašem timu pa bih molio upute kako vas naći na TS-u jer ga nisam nikad koristio.

evo nesto o meni.

Zovem se Ivica, i ovaj nick sa foruma mi je i na WOT-u

imam 24 god. oženjen sam i imam dijete.

Nedavno sam počeo igrati wot i imam nekih 1200 borbi iskustva.

I da, iz okolica Varaždina sam pa če druženje u živo biti mali problem

Ajkula
    Moderator

Dobrodosao Ivica!

Slobodno se pridruzi na Teamspeaku mada bas trenutno i nismo nesto aktivni.

ts.ri051.com

password : jebitese

RimtuTiTuki
    Participant

Dobrodošao.

Uljanov
    Participant

Dobrodošao..o7

Viewing 14 posts - 46 through 59 (of 59 total)
  • The forum ‘Novacenje – Recruitment’ is closed to new topics and replies.