Ovaj put je nagrada ultra opaki stroj vrijedan 2000 eura. Najnoviji Core2Duo i 8800GTX, Antec kuciste i Antec napajanje, Corsair memoriju i 250GB HDD…
No, ovaj put zadatak nije nimalo jednostavan.
ATI ima Ruby, virtualnu ljepoticu, dobro zamisljenu za promociju svojih proizvoda. nVidia se odlucila na udarac natrag, ili Gainward, nisam siguran. U glavnom, pred sobom imate Bliss.
(ja renderirao, zato je mozebitno malo jadno)
No, da stvar ne bude tako kruta, Gainward daje gotov model na download. Za 3D Studio Max… pa ko ga ima neka proba….
Prilozene teksture su vrlo detaljne, stovise, model je tezak cak 51 MB…
(moj render #2)
(jel se to meni cini ili po defaultu gleda u kriz???!)
Dakle, daju se relativno lako ispuniti uvjeti za sudjelovanje.
Uvjeti su: minimalno 10 sekundi renderiranog videa, ili minimalno 10 rendera Bliss modela ili neceg drugog gdje se jasno vidi Gainward logotip (available za download isto)
P.S.
Imam ideju koja sigurno prolazi. Za video. Ali ne znam tocno kako to sve napraviti u Maxu, jer imam jako malo iskustva s njim… (iako sam nesto crtao jos i u 3D studio 4.0 pa sve do danas)
Ako netko zeli dijeliti nagradu ako moja ideja prodje a zna raditi u Maxu neka se javi !opr019fj
Ne slučaj ti njih dakky, kad se složi talentirana dizajnersko-animatorsko-programerska ekipa pod nazivom Uberworks sasvim je moguće da ostaneš bez kompa kojeg si praktično već kaprirao genioznom idejom: