Homeโ€บForumsโ€บ[Ri051] Members Onlyโ€บOglasna plocaโ€บNOVI SITE

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 42 total)
  • Author

Zh0rZh
    Participant

Troky sta da ti saljem screenshotove kad mi iz ne znam kojeg razloga razbaca elemente stranice kako mu pase ?

Ni poslje refresha se ne popravi ๐Ÿ™

RimtuTiTuki
    Participant

๐Ÿ˜€ :smt033 :smt023

to te ja pitam, e ovo je vec napredak, sad moji lijeni prstici vise ne moraju ni scrolati na vrha stranice da se prebace na sljedeci topic

!opr019g2

zoks
    Participant

NICE :smt026

BaXuZ
    Participant

malo ustimavanja pa ce sve sjest kako treba, evo recimo: Sat kod postanja nije bash pravilan, i onaj thread u Challenge us forumu mi nije bio medju novim postovima, tek kad sam kliknuo forum sam vidio da je tamo netko nesto pisao.

Dakky
    Participant

Troky sta da ti saljem screenshotove kad mi iz ne znam kojeg razloga razbaca elemente stranice kako mu pase ?

valjda koristis firefox? nikakvih problema u ff, u ie je sve zbrckano

btw troky, daj dodaj liniju koda u forum da se moze sa ALT-S postati kao na phpBB2 forumima… (da se ne mora skrolirati na dno preko svih ovih smajlica!)

Troky
    Keymaster

1. koji browser koristis?

2. koja stranica ti je zbrckana?

Troky
    Keymaster

malo ustimavanja pa ce sve sjest kako treba, evo recimo: Sat kod postanja nije bash pravilan

Kako to mislis da nije pravilan?

i onaj thread u Challenge us forumu mi nije bio medju novim postovima, tek kad sam kliknuo forum sam vidio da je tamo netko nesto pisao.

Hm, meni ga je odmah pokazalo.

Zh0rZh
    Participant

Koristim firefox…valjda sam ga poklikao previse ๐Ÿ™‚

Dakky
    Participant

daj troky molim te ubaci taj shortcut alt-s za slanje replya i quick replya… tnx

BaXuZ
    Participant

pa ti si recimo napisao post u 04:50, a sad bi vise bilo 16:50 ili 4:50 pm.

A new posts skripta je pretpostavljam ona stara bugovita ili ste mjenjali, jerbo sad vidim 1 novi post na onom stranom threadu, a to je u stvari moj post otprije par sati.

I am using firefox 1.5, my res is 1280×1024.

RimtuTiTuki
    Participant

Ja sam danas skinuo zadnji firefox, jer mi mozilla nije htio prozvakat stranicu kako spada, i sve mi radi za 5, osim sto vrijeme pise bez am pm … big deal

EDIT: a evo sad sam i probao sa explorerom, i sve je ok, primjetio sam samo jedan sitniji bug … kad se gledaju statistike mecheva, onda online status i aktivni meฤevi budu veci od lijevog dijela i dole desno se ne poklope rubovi … najvjerojatnije nije vrijedno spomena, al eto …

Troky
    Keymaster

pa ti si recimo napisao post u 04:50, a sad bi vise bilo 16:50 ili 4:50 pm.

<br /><br />Ispravljeno.<br /><br />

A new posts skripta je pretpostavljam ona stara bugovita ili ste mjenjali, jerbo sad vidim 1 novi post na onom stranom threadu, a to je u stvari moj post otprije par sati. I am using firefox 1.5, my res is 1280×1024.

<br /><br />Popravio sam malo. Ova skripta me jebe od prvog dana i ne znam koji joj je… ฤŒini mi se da zna neลกto ลกto ja ne znam… :)<br />

BaXuZ
    Participant

izgleda da radi bolje, zasad nijesam imao primjedbi

Troky
    Keymaster

update: dodana galerija.

Groo
    Participant

Ovaj site je postao pravi svemirski.

Cestitke autorima.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 42 total)
  • The forum ‘Oglasna ploca’ is closed to new topics and replies.