Imamo 7 minuta u assaultu, sto je OK…. Ali, jebeni ali, problem, ili prednost kako se vec postavis je sniper u assaultu. Moja pretpostavka je da ce biti jako tesko (ne i nemoguce) doci u sigurnost ass ledgea zelen.
Moja ideja za taktiku je svaku rundu u defu pila+m16+sniper na Dp, jedan m16 na nw low, a druge dvije m16ice na cp (jedna kod sredine, druga na CP south)… Alternativa je poslati sniper (jednu rundu, surprise) na nw high, ako prodje; kataklizma, nemaju Ass ledge i mogu se jebat) ili eventualno na nw low, od kuda vrlo uspjesno jebu ekipu koja lezi na ass ledgeu…
Najveci problem u prici je slijedeci:
Ass sniper: Ako tip zna sto radi, vrlo uspjesno moze skinuti pilu (mene) koji dosta nisko na DP-u pocinje rokati po roadrunnersima. Bez pile koja spama, vrlo su dobre sanse da ce 203ca dotrcati na ass ledge ili podno CP-a od kuda jebe mater ekipi na dp-u (ovo je Getov zadatak kad budemo u assaultu). Ako ass sniper ubije pilu stvar jos uvijek moze spasiti def sniper koji moze anulirati protivnickog snipera, ili pak druge ass ledge trkace (ilizuja je ocekivati da sniper moze skinuti vise od dvojice na pocetku). Dodatni osigurac je m16ica koja takodjer spama (ali cilja, za razliku od pile koja pocinje s rokanjem bez da ikoga vidi i razbija trkacima najkraci put prema ledgeu)
Alternate: Spam 203ca, jebacki se moze ocrveniti ekipu koja ide na CP, treba paziti, samo mislim da je ovaj scenarij ne pretjerano vjerovatan..
Formula uspjeha u assaultu je ass sniper: Forresta ću izgnjaviti da mi kaže kamo se točno treba stajati da se skinu spameri… Ako sniper napravi posao (maraj samo jednu rundu) mislim da je to put prema pobjedi…
Komentari dobrodosli…
EDIT: Evo pepić me pretekao s pričom o snajperu…