Ja sam prije par godina imao isti problem (smrzavanje nakon ‘loading windows’ i taman kad grafika treba uletiti u hi-res)… problem je bio u jadnom napajanju.
Probaj s drugom grafičkom, drugim ram-om, drugim napajanjem… ako te i dalje bude jebalo onda je ploča… pogledaj malo da se nije napuhao koji kondenzator na ploči… nikad se ne zna.
Napajanje je CoolerMaster 430W, placeno 500 kn pred godinu i pol… (jos pod garancijom)
RAM je Crucial Ballistix star 3-4 mjeseca isto placen 500 kn za 2x 1gb (isto garancija)
Maticnu sam dobio na poklon! i radila je uredno 3 mjeseca na 150% svojih performansi. Vec sam pisao o tome da je komp radio na 3200 Mhz a default mu je 1866 i tako je uredno radio 3 mjeseca dok nije prasnuo grom na 100 metara od moje zgrade…
Graficka je meni najsumnjivija jer je pasivno hladjena X1950Pro a u sobi je trenutno 33 stupnja… mogu probati nakalemit vent na nju ali me strah da garanciju ne izgubim…. stara 8 mjeseci tu negdje…
Ja bi bio najsretniji ako bi netko od vas htio da mu donesem komp pa da malo preslozimo iz mog u vas i popijemo par pivica pritom… makar napajanje da eliminiram ili ram ili graficku ili nesto…..
Hvala i pozdrav 🙂