Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 42 total)
  • Author

BaXuZ
    Participant

ja mislim da ti se presaugo cincilator ona konektoru od gefufne

Dakky
    Participant

Ja sam prije par godina imao isti problem (smrzavanje nakon ‘loading windows’ i taman kad grafika treba uletiti u hi-res)… problem je bio u jadnom napajanju.

Probaj s drugom grafičkom, drugim ram-om, drugim napajanjem… ako te i dalje bude jebalo onda je ploča… pogledaj malo da se nije napuhao koji kondenzator na ploči… nikad se ne zna.

Napajanje je CoolerMaster 430W, placeno 500 kn pred godinu i pol… (jos pod garancijom)

RAM je Crucial Ballistix star 3-4 mjeseca isto placen 500 kn za 2x 1gb (isto garancija)

Maticnu sam dobio na poklon! i radila je uredno 3 mjeseca na 150% svojih performansi. Vec sam pisao o tome da je komp radio na 3200 Mhz a default mu je 1866 i tako je uredno radio 3 mjeseca dok nije prasnuo grom na 100 metara od moje zgrade…

Graficka je meni najsumnjivija jer je pasivno hladjena X1950Pro a u sobi je trenutno 33 stupnja… mogu probati nakalemit vent na nju ali me strah da garanciju ne izgubim…. stara 8 mjeseci tu negdje…

Ja bi bio najsretniji ako bi netko od vas htio da mu donesem komp pa da malo preslozimo iz mog u vas i popijemo par pivica pritom… makar napajanje da eliminiram ili ram ili graficku ili nesto…..

Hvala i pozdrav 🙂

BaXuZ
    Participant

Kupi klima uredjaj, problem rjesen.

Ili

Kupi maticnu, graficku, procesor, ram, napajanje, hdd, kuciste, misa, tipkovnicu i monitor, sve novo, jedino tako ces bit siguran da sve radi.

Dakky
    Participant

baxuz tvoji komentari su veoma cijenjeni, medjutim, kao sto netko rece, svoje komplekse lijeci na drugima

meni je jasno da je tebi dosadno na toj platformi i da nema ni jedne zene i da moras nekog jebat, pa jebes mene

kad ti budu trebali filmovi, serije, stavec, sjeti me da ti kazem da ih mozes nabaviti u lokalnoj videoteci

Dakky
    Participant

i ako nisi primjetio nije mi uopce do zajebancije jer trenutno nemam ni za cugu a kamo li za maticnu, procesor, ram i sta ti ja znam sta drugo

Dakky
    Participant

i moram li napominjat da se ni Ubuntu nece bootat, udje u GUI dodje mouse pointer i pozadina cudne boje i tako stoji vec pol sata…..

idem sad probat instalirat ubuntu pa da vidimo sta ce se desit…

Dakky
    Participant

Evo mene tipkam sa svog kompa.

(privremeno) rijesenje: dignuo komp na stol i skinuo mu bocnu stranicu. bio sam uvjeren da je bolje da je stranica zatvorena radi bolje cirkulacije zraka.

i pod dva – zasto je bila crna slika na ulazu u windowse… jer je na dvi1 bio spojen monitor, a na dvi2 dvi>hdmi kabel na LCD TV… i pogadjate… slika je svaki put dosla ali na krivi monitor…. iskopcao kabel i sve radi.

sve drivere dignuo na x64 windowsima i sve za sad 5…..

a sta mu je bilo, mislim da je LC vec objasnio jos u drugom postu… 🙂

BaXuZ
    Participant

upravo si zaradio besplatni shamar

RimtuTiTuki
    Participant

… a ako nazovete odmah Top Shop vam u paketo besplatno poklanja jos dva vritnjaka u guzicu, vrijedna 100 Kn u slobodnoj prodaji…

BaXuZ
    Participant

nedam se ja tako jeftino rimtu, barem 300 kuna

LittleCannon
    Moderator

ne, nego si dobio postenu chitabu od Dakkyja, i rekao bih cak i zasluzenu

B051LjKo
    Participant

ne, nego si dobio postenu chitabu od Dakkyja, i rekao bih cak i zasluzenu

Vrlo zasluženu, i vrhunski odigranu… brawo dakkY 😉

Ganci
    Participant

baxuz tvoji komentari su veoma cijenjeni, medjutim, kao sto netko rece, svoje komplekse lijeci na drugima

meni je jasno da je tebi dosadno na toj platformi i da nema ni jedne zene i da moras nekog jebat, pa jebes mene

kad ti budu trebali filmovi, serije, stavec, sjeti me da ti kazem da ih mozes nabaviti u lokalnoj videoteci

Troky mozes li mi pomoc da stavim ovo u sig? 😀

Dakky, skidam kapu!

Troky
    Keymaster

fkors

BaXuZ
    Participant

momci mislim da ste malo presli over the top, ja se sprdam, a on meni kaze da svoje komplekse lijecim na drugima, za mene je to vrijedjanje, a vi mi pokazite di sam ja to vrijedjao dakkya u tom trenutku. Sta je, malo sprdnje se nemoze odjednom potrpit? opa. Ako nisam pozeljan ovdje, samo recite, najmanji problem je obrisat sajt iz favoritesa, ionako ne igram armiju vec mjesecima, dajem lovu za server koji ne posjecujem, dajem prostor za LAN vec dve godine, placam kompletnu jebenu cugu na LAN-u pred tri godine, i sad ce mi ljencina od mulca bez dana radnog staza govorit da lijecim komplekse na nekom drugom. Vidi bogati. Zaradio je shamarcinu i to debelu. Nek me neko proba sprijecit u tome, bit ce veselo.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 42 total)
  • The forum ‘Tech Support’ is closed to new topics and replies.