Viewing 12 posts - 31 through 42 (of 42 total)
  • Author

KrLe
    Participant

RU FI JO! RU FI JO!

LittleCannon
    Moderator

momci mislim da ste malo presli over the top, ja se sprdam, a on meni kaze da svoje komplekse lijecim na drugima, za mene je to vrijedjanje, a vi mi pokazite di sam ja to vrijedjao dakkya u tom trenutku. Sta je, malo sprdnje se nemoze odjednom potrpit? opa. Ako nisam pozeljan ovdje, samo recite, najmanji problem je obrisat sajt iz favoritesa, ionako ne igram armiju vec mjesecima, dajem lovu za server koji ne posjecujem, dajem prostor za LAN vec dve godine, placam kompletnu jebenu cugu na LAN-u pred tri godine, i sad ce mi ljencina od mulca bez dana radnog staza govorit da lijecim komplekse na nekom drugom. Vidi bogati. Zaradio je shamarcinu i to debelu. Nek me neko proba sprijecit u tome, bit ce veselo.

Gledaj, alergican sam na prijetnje fizickim nasiljem upucene bilo kome. Kao da je problem zalijepiti Dakkyju samar. Hoce li te to napraviti vecim muskarcem?

Hoce li to bilo sto promijeniti?

Ako se eventualno dalo naslutiti da se sprdas predzadnjem tvom postu, zadnjim postom si potpuno uklonio tu opciju.

I posljednje, najstariji si ovdje, pa zar se nemozes u skladu sa time ponasati.

LittleCannon
    Moderator

Ah da, jos nesto.

Ako i budes ikada vise organizirao LAN, ja na njega vise necu doci, iz jednostavnog razloga sto ne zelim da mi se takve stvari nabijaju na nos kad god se bilo kome digne kurac

Sto se tice clanarine, kad dodjes sa platforme javi se pa da ti vratim svu clanarinu koju si dao, tako da i to rijesimo.

Isto tako zbroji svu lovu koju si dao za cugu pa cemo i to rijesiti.

Platiti cu sve iz svog dzepa samo zato sto ne trpim da mene ili bilo koga iz ovog klana proziva zbog ugodno provedenog vremena koje je trebalo biti prijateljsko druzenje, a ne argument za svadjalacki nastrojenu raspravu.

Groo
    Participant

Uffff Baxuze

Kao da sam ja ikada iz organizacija LANova u mojim prostorijama tražio išta višak.

A vjeruj mi popilo se mnogo više vina nego što se kupilo u prvobitnoj organizaciji.

Priznaj i pojedi govno…….znam neukusno je………ali kažem opet……priznaj da te dakky zaskočio jebački dobro.

Čak i mene je to razveselilo u ranim jutarnjim satima iako nisam reagirao iz prve

A ove postove od LC-a neznam kako bi komentirao.

Niti ja igram armiju pretjerano…….na nasem serveru nikako

Pa svejedno želim ostati dio ove družine

Nemoj reagirati kao nerazumni mladac

Sad se pokaži odraslim

BaXuZ
    Participant

a ne hvala, ako je vama dakkyev post bio zabavan, meni nije. isto kao i jedan bosiljkov od pred par dana. To nije sprdnja, to je vrijedjanje. Iz samo njima poznatih razloga.

Hvala svima na fora 4 godine druzenja, i vidimo se u nekom drugom zivotu.

Ganci
    Participant

odite svi u racku… dovoljno smo zreli i debeli da ovo ostane sve jedna velike neshvacena sala.

smatram da svi potezi tipa:

– odlazim

– vracanje clanarine

– itd.

ne slici jednoj Ri051 bandi i svemu sto ona sadrzava.

LittleCannon
    Moderator

Popijeno par pivi, prospavana noc i doslo je vrijeme da revidiram svoje jucerasnje stavove.

Dakle kao sto sam shvatio, a vjerujem i da je Bax shvatio, izrazavanje u afektu, bilo ono u usmenom ili pismenom obliku, nikada ne donosi nista dobro.

No kako smo obojica cangrizave starkelje, ovakav rasplet je bio gotovo i ocekivan.

Idemo redom. Da sam se u svom repliciranju na tvoje postove zadrzao na prvom postu i da moj drugi post nikad nije napisan, a samim time nikad i izrecen, ja bi sad bio baja, materijal za vijece mudraca i staraca, mesija, Gandhi (i ostala pasivna miroljubiva gamad) i moja slika bi bila na mjestu ovog flesha i amblema na vrhu stranice. No kako sam ja napisao i taj drugi post, kada se zbroje dojmovi, ja sam kreten, nerazmisljajuci idiot i prije svega nedorastao ovakvim situacijama. Iako sam tebe pozivao na godine i trazio da se ponasas u skladu sa njima, sam se nisam mogao drzati svog vlastitog savjeta.

Ocito je da su emocije previse radile kada nisu trebale i napisano je to sto je napisano. Ako se samo pola grizes od onoga koliko se ja grizem zbog svojih nepromisljenih rijeci, onda ces me definitivno nazvati kada dodjes sa platforme i ici cemo izribati i ocistiti jezike od prljavih rijeci pivom i lovranskim.

Ako me ne nazoves, shvatiti cu te, jer jednostavno nisam ti ostavio nikakav drugi izlaz nakon onako slozenog odgovora i najvjerovatnije bih i sam imao takvu posljednju reakciju.

P.S. U biti kad malo bolje razmislim ipak si ti za sve kriv. Vec 15 dan ne pusim, isprovociran tvojim pricama kako se bolje osjecas.

P.P.S. Ocekuj i Trokyija uskoro nervoznog, njemu je danas drugi ili treci dan bez cigarete

KrLe
    Participant

Odite u kurac, svi prestali pušit? Pa nisam valjda ja zadnji panj da ne mogu? U biti, ja sam Radelja, mislim da to neće ići 🙂

Odjebaus
    Participant

Smijem ja malo komentirati? Ne zato jer imam praksu guranja nosa gdje mu nije mjesto (jer ju NEMAM) nego zato jer ste mi svi simpa, kod Bax-a sam bio doma na LAN-u, ostale sam upoznao osobno tako da mi je žao ovo čitati. Odjebite me odmah ako sam zaslužio, neću ni riječ više napisati.

Ukratko, svi ste u pravo, svako na svoj način. Ne možemo predbaciti ništa onome tko podjebava (podjebavanje je zdravo, jeltako?), onaj tko se ljuti ljuti se sa razlogom jer mu nije do podjebavanja, onaj tko mu predbacuje da se ljuti isto ima dobar razlog, onaj tko je u klan uložio više od drugoga ima pravo to naglasiti … svi imaju pravo.

E jebiga sad okrenite priču: podjebavanje, naljutio se – podjebavaj ga još.

Naljutio se – to mu predbacuješ – nemoj, podjebavaj ga.

Uložio trud i novac u klan – podjebavaj ga da će uložiti još više.

Ukratko, metoda je: tko se ljuti, podjebavaj ga, tko podjebava – podjebavaj ga više. Uvijek podjebavaj. Tko ne može izdržati – nek nauči (a hoće prije ili kasnije), samo strpljenja.

Situacija sličnih ovoj u LuDi klanu ima na dnevnoj bazi, non-stop si vraćamo istom mjerom (i više ako smisliš kako) ali obavezno svi ubacimo barem nešto što vuče na podjebavanje pa sve prolazi.

Sad kad smo utvrdili da ste svi u pravu nema potrebe niti da se itko ljuti, stoga ništa od napisanog ne vrijedi.

Odjebaus
    Participant

Od svega napisanog, Dakky meni tvoji problemi najviše vuku na sjebanu matičnu. Intuicija, bez dokaza.

Troky
    Keymaster

Ica legendo

njonjo
    Participant

@ Ica

bullshit!! mene nisi upoznao..

Viewing 12 posts - 31 through 42 (of 42 total)
  • The forum ‘Tech Support’ is closed to new topics and replies.