Homeโ€บForumsโ€บ[Ri051] Official Forumโ€บOpcenito – Mainโ€บOVO je HiTno (da bas)

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 45 total)
  • Author

Frida
    Participant

Bas mi je bilo ugodno s vama igrat jucer navecer !vampire i bas ste mi zakon ….

Lavicu BooM Head Shot !lol

Alazare
    Participant

DOgodilo se potpuno slucajno i samo jedamput i to dok sam dozivio najveci lag u zivotu, bio sam afk i imo fix jam u isto vrijeme…

Frida
    Participant

Ahhh Isprike uvjek isprike i ista prica (lag itd.)ajde jedamputa priznajte da vas je ubila cura i to HEAD Shotom !opr019hf

crono
    Participant

DOgodilo se potpuno slucajno i samo jedamput i to dok sam dozivio najveci lag u zivotu, bio sam afk i imo fix jam u isto vrijeme…

I ONDA JE SVIZAC ZAMOTAO ฤŒOKOLADU U OMOT !opr019gq

Frida
    Participant

dobro da nisi reko da ti se zapalila kuca …nestalo struje … zabio avion u kucu i to tocno u prozor tvoje sobe …. i baka sjela za komp i zabrejko komp ..ma da onda bi vec povjerovala al ak si samo bio afk i fix jam i da e onda nevjerujem bas

Zh0rZh
    Participant

Ahhh Isprike uvjek isprike i ista prica (lag itd.)ajde jedamputa priznajte da vas je ubila cura i to HEAD Shotom !opr019hf

evo curo priznajem popio sam HS od tebe na ekstrakciji.

p.s. ali samo zato sto sam imao lag i cimer mi je downlodao pr0n a susjedu se zapalio wc kad se avion zabio u nasu zgradu !blol !blol !jumping0004

Frida
    Participant

a da bar priznas ?! nesto ma da! dal je susjed sjedio na wc-u kad se to dogodilo? !confused !tongue !kenjam !shit !sere

Zh0rZh
    Participant

pa priznao sam

Frida
    Participant

Decki ako tko zeli pogledat kak je nama bilo na turniru i noc prije nek otide u nasu galeriju ………………GROZNO !! !opr019i1 sve je to foto montaza !opr019kc

Frida
    Participant

il radje nemojte gledat nije to za ljude !!ne ne fuj to !jawdrop

Frida
    Participant

MAli Lavicu kad dodes potrazi me i igrat ..da nebudes pobjegel ko ma daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !grin !pms

Groo
    Participant

Decki ako tko zeli pogledat kak je nama bilo na turniru i noc prije nek otide u nasu galeriju ………………GROZNO !! !opr019i1 sve je to foto montaza !opr019kc

Das nam kakav link. !jumping0004

Frida
    Participant

http://www.c-t-n.org i da ovaj ma da

Groo
    Participant

A ja mislio da ste vi bili na LANu.

Pa tamo su sve slike iz nekog kafica. !blol

Frida
    Participant

aaaaaaaaaa gle to je bilo noc prije :)) zato smo i igrali kak smo igrali :)) a i ima par slika iz gorice :))

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 45 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.