Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 64 total)
  • Author

Troky
    Keymaster

…isto tako smatram da Hitler samovolja jednako tako nije rješenje…

… kaže čovjek koji je !opr019ge predlagao najviše puta…

Prijedlog Troky-u, živce u kanticu pa na pecanje

Troky se odlučio na reakciju čitavih pola sata nakon pročitanog posta… potpuno smiren…

… Ako Bax nije zaradio ban zbog puno retardiranijeg postupka (diskonekt usred meča, hehe ako se ne varam ti si ga krknuo nadom dvaput zaredom) onda fakat nije ni Dakky..

Da se Bax nije samoinicijativno banao, banao bih ga bez razmišljanja… to ti garantiram.

…A u ovom slucaju je problem moj stav prema matchevima, odnosno, poredak prioriteta…

Točno.

…Matchevi meni zbilja vise ne predstavljaju nekakvu vrijednost…

Zašto se onda pjeniš? Pa nisi kickan iz klana nego samo s TWL-a koji ti čito ne znači puno.

Ajkula nam ide na brod za koji dan, predlozio je cugu da se pozdravimo i popijemo u to ime, ali vi ste izabrali match, jer smatrate da je vazniji od cuge. Bar koliko sam ja razumio iz konteksta.

Možda sam ćorav ili sam se kompletno izgubio, ali ja tebe večeras nisam vidio u Time-u na Ajkovom oprštaju.

I jebiga, vec ste svi mogli nauciti da kad se ja prijavim da je to samo fiktivno, i da racunate na to da necu doci. Pa ako dodem dobro, ako ne, jebiga.

Naučili smo i… jebiga… sad ti nauči.

Samoincijativno kickanje i bananje nije rijesenje, i mislim da si Troky u ovom slucaju pogrijesio.

Ja mislim da nisam. Mislim da mi klanska statistika i trud oko klanskih aktivnosti to dopuštaju. Nisi KICKAN iz klana nego KAŽNJEN.

Uostalom, ako netko od ‘odgovornih’ misli da sam totalno pogriješio neka ti da password za twl i prijavi se ponovo (ja ne znam koji nam je twl password uopće).

A dežurnom dušebrižniku i čistačici poručujem da se ponekad javi na mobitel.

Dakky
    Participant

Zašto se onda pjeniš? Pa nisi kickan iz klana nego samo s TWL-a koji ti čito ne znači puno.

Istina ne znaci mi puno, no to ne znaci da ne volim odigrati match na WC-u, WT-u i Pipi…

Možda sam ćorav ili sam se kompletno izgubio, ali ja tebe večeras nisam vidio u Time-u na Ajkovom oprštaju.

Ja koliko sam vidio, pisalo je da se igra match, i da je sutra piva.

Naučili smo i… jebiga… sad ti nauči.

OK, samo mi reci sta da naucim? Da ne smijem pricati gluposti po forumu? A pricam ih vec 4 godine i sad ti je puko film?

Ja mislim da nisam. Mislim da mi klanska statistika i trud oko klanskih aktivnosti to dopuštaju. Nisi KICKAN iz klana nego KAŽNJEN.

Covjeka koji je ubio jednu osobu ne kaznis dozivotno, ali ako ubije ponovo onda ga kaznis dozivotno…

Tvoj stav, tvoje rijeci:

Imaš permanentni ban za prijave na mečeve i kick s twl-a.

… me najvise smeta. Tko ti daje za pravo da odlucujes u ime svih? Da li su se svi slozili da sam zasluzio PERMANENTI ban za prijave? To sto si ih ti programirao ne znaci da imas to pravo. To sto mozes, sto imas te ovlasti, ne znaci da smijes.

Uostalom, ako netko od ‘odgovornih’ misli da sam totalno pogriješio neka ti da password za twl i prijavi se ponovo (ja ne znam koji nam je twl password uopće).

A da znas, rekao bi mi ga? Ja ga vjerojatno znam, ali dok mi TI ne kazes da se smijem rejoinati, necu to uciniti… i ne, nisi me kickao iz klana, ali si poljuljao moje stavove o tebi (sto te vjerojatno ne brine previse)

KrLe
    Participant

Social skills, Dakky. Google.it.

Dakle, po tko zna koji put si složio pizdariju, ja, priznajem, se nisam ni osvrnuo jer ne uzimam za ozbiljno ono što je napisano ili izrečeno, ali nekome je zasmetalo i kažem nekome, jer mislim da je svejedno da li je to Troky, Little, Siljko ili bilo tko drugi. Reakcija na tvoje bananje sa matcheva je trebala biti slijedeća, par LOLova, tvoja mlaka žalba, Siljkovo mudrijanje i još par LOLova nakon kojeg bi slijedilo ukidanje bana i tvoje vraćanje na twl.

Ti si sad unio brdo emocija u priču i postavio to vrlo osobno što samo povlači argumentiranje i podsjećanje na tvoje prošle pizdarije, što ti ne ide u prilog. Dakle, s obzirom da nisi to prespavao, za moju ideju rješenja je možda kasno, ali ipak bih ti sugerirao da pustiš da se stvar ispuše i za par dana će sve biti po starom.

Zh0rZh
    Participant

Ovakav problem se rješava starom narodnom poslovicom koja glasi: Pametniji Popušta.

Nuff Said

…reče Mujo i sruši se most pod njim… :smt005

B051LjKo
    Participant

Potpisujek krletov post… I smatram da je došlo do pretjerivanja… U kazni s jedne, i reakciji s druge strane… Hvala

RimtuTiTuki
    Participant

Potpisujek krletov post… I smatram da je došlo do pretjerivanja… U kazni s jedne, i reakciji s druge strane… Hvala

Također…

i btw ne postoji stvar koja bi se nazvala premanentni ban, ovo je vise ban, a mislim da ce se i Troky ispravit po ovom pitanju.

Troky je mogao malo smirenije reagirat, a istko tako bi i mogao postat malo odgovorniji… ali niti jedan ni drugi niste bas u pravu.

Nadjite se u sredini, neka ban bude mjesec-dva, a ti nakon toga postani malo odgovorniji… i mir

Dakky
    Participant

Posteno, ma pazi, moze biti ban i 9 mjeseci, nije stvar u tome. Ionako mi sad pocinje CCNA i vec sam krenuo na MCSE, a to mi je od 15.10 do cca 6 mjeseca svaki dan od 16.30-21.00, doma sam ui 22.00, a rijetki su matchevi tad…

Kazem da je sve u redu, ali samo jedna stvar nije, a to je da pojedinac odlucuje u ime svih.

Zakuhao sam cijelu pricu samo zbog te cinjenice i nadam se da ce se Troky ispricati pa da krenemo dalje…. i da vise ne bude takvih incidenata…

RimtuTiTuki
    Participant

Zakuhao sam cijelu pricu samo zbog te cinjenice i nadam se da ce se Troky ispricati pa da krenemo dalje…. i da vise ne bude takvih incidenata…

Aj ti baci malo oko na Statistiku klana, pa malo poblize pogledaj ovaj site, pa onda razmisli di nam je trenutno server, pa mi reci zasto bi se on morao bilo kome ispricavati… kad je ocito trenutno Troky najaktivnija, i najkonkretnija individu u ovom klanu….

jedna greska s njegove strane je sto je napisao premanent, a kao sto znam da ti baljezgas, a ne mislis ozbiljno, tako mislim i da Troky nije mislio da ti imas ban dok god postoji Ri051….

KrLe
    Participant

OT: Dakky, jel planiras sta sa faksom ili samo CCNA i MCSE? Ako zbilja nešto mislis sa faksom, pljunut u tehničku, brižljivo zapisivat svaku rečenicu u bilježnicu, odma počet crtat TC iliti tehničko crtanje (ako je to jos uvijek na prvoj godini) itd. Ako se vracas doma u 22, nemas vremena za spremanje ispita/kolokvija, a pretpostavljam da i za MCSE treba nešto procitati s vremena na vrijeme…

Jebote, ti kad kreneš zagrabiš lopatom….

Troky
    Keymaster

Ispravljam se po pitanju permanentnog bana. Trebalo je pisati: ‘momentalni ban do daljnjega’.

@Dakky
    : ispriku nećeš dobiti.

Dakky
    Participant

Ispravljam se po pitanju permanentnog bana. Trebalo je pisati: ‘momentalni ban do daljnjega’.

@Dakky
    : ispriku nećeš dobiti.

Mozda bi bilo u redu da se ispricas onda svima ostalima za !opr019ge postupak.

Aj ti baci malo oko na Statistiku klana, pa malo poblize pogledaj ovaj site, pa onda razmisli di nam je trenutno server, pa mi reci zasto bi se on morao bilo kome ispricavati… kad je ocito trenutno Troky najaktivnija, i najkonkretnija individu u ovom klanu….

Vidis, pred 2-3 godine nismo imali sajt, nismo imali server, imali smo samo forum i roger wilco, i meni je tako bilo dobro. Slazem se s posljednjom recenicom, no to zasigurno ne znaci da je on i najmocnija osoba u klanu. Koliko je meni poznato svi bi trebali biti ravnopravni, sto ovdje ocito nije slucaj.

LittleCannon
    Moderator

Dakky sam si rekao da niti vise imas volje a vise niti mozes radi obaveza igrati meceve. Dakle ne vidim razloga ovolikom cicibekanju, osim povrijedjenog ega.

uostalom nakon tvoje izjave

To sto se ti osjecas povrijedjenim jer abusam tvoj sistem za prijavu na match (prijavim se pa se ne pojavim i sl.), rijesi sa sobom a ne iskaljivanjem na meni… a ako se svi sloze, prihvatiti cu odluku bez pogovora.

ja bih sutio, jer si upravo se posrao covjeku na njegov trud i izgubljeno vrijeme, a koje utrosio bez da je pitao bilo kakvu naknadu, a i sam znas da vrijeme kosta.

Rezime: TWL neces igrati iz jednostavnog razloga jer si nepouzdan, neodgovoran i ktome jos i bezobrazan jer ocekujes da ti se ljudi ispricavaju za tvoje govnarije.

Troky: Iako te potpuno podrzavam u odluci i da sam je ja donio, bio bih zasigurno verbalno neukusniji ( u biti htio sam, ali si me pretekao), ipak mislim da kod ovakvih odluka prije same egzekucije trebalo bi se nekoliko glava sloziti.

Istina nekoliko glava se na kraju i slozilo, ali svejedno bi trebalo ubuduce tako raditi ako zelimo zadrzati krilaticu da smo “klan jednakih”

RimtuTiTuki
    Participant

Ja ti ne mogu nabit ban, Troky moze, ergo. pada ti teorija da smo svi jednaki u vodu…

ArMaDa
    Participant

kolik price , boze moj pa dakky ti neces da igras matcheve , trocky te je banao i dobio si sto si zelio pucacinu sa svojim klanom bez obaveza :-)) no frks po meni , i dalje mozes pisati sto hoces , igrati , biti na ts ts ,piti pifo , sve je isto ko i lani ,osim tebi mrskih matcheva :-))) Ovako je lakse nama , znamo da ste ti i bax “poslovno” sprjeceni :-)) ajde sve ce biti u redu,,, kupt ce tata bonaaa :-)))

LittleCannon
    Moderator

Ja ti ne mogu nabit ban, Troky moze, ergo. pada ti teorija da smo svi jednaki u vodu…

Selektivno citanje u njegovom punom sjaju!

Ajd jos jednom procitaj.

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 64 total)
  • The forum ‘Stari dobri CAFFE ROOM’ is closed to new topics and replies.