Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 64 total)
  • Author

Dakky
    Participant

kolik price , boze moj pa dakky ti neces da igras matcheve , trocky te je banao i dobio si sto si zelio pucacinu sa svojim klanom bez obaveza :-)) no frks po meni , i dalje mozes pisati sto hoces , igrati , biti na ts ts ,piti pifo , sve je isto ko i lani ,osim tebi mrskih matcheva :-))) Ovako je lakse nama , znamo da ste ti i bax “poslovno” sprjeceni :-)) ajde sve ce biti u redu,,, kupt ce tata bonaaa :-)))

meni matchevi mrski nisu. stovise , jedna obveza u zivotu manje sada, ali bilo bi mi draze da nije doslo do toga. ne kuzim koja je svrha kickanja, bananja ili cega vec, kad i sami znate da cu i sljedeci put napisat/napravit neku glupost……. he he al onda me necete moc banat (s twl-a ;)……

ajmo to okrenut na malo svjetliju stranu, malo zajebancije i to je to…… mislim nije bed ja sam banan odlukom pojedinca, ali dobro, to sam u biti i zelio duboko u sebi pa ajde, nije to tako strasno

ajd, evo, da skrenem temu, ide li ko sutra na belu subotu ili preksutra nedeju?

Troky
    Keymaster

Jao… ovo već postaje anal-works na krepanom orangutanu !opr019ft

Dakle, dragi klane, predlažem da se ovaj topic zalocka. Za/Protiv?

@Dakky
    :

Ako mi imaš što za reći ili nešto riješiti samnom imaš moj broj telefona i znaš gdje sam.

Ako te je strah, pričekaj idući pivski sabor na kojem možemo organizirati i sudsko vijeće, glavnu raspravu i tombolu za sve posjetitelje.

@LC&All:

Frka je i nastala zbog krilatice “klan jednakih”. Naime, po mom shvaćanju, jednakost znači ista prava i obavaze za svih… ili barem realan odnos prava i obaveza s obzirom na to da neki nemaju baš obaveza, ali niti ne traže prevelika prava.

Dakky, ako ti gornju krilaticu dovodiš pitanje traženjem istih prava i odjebavanjem obaveza onda mogu i ja uzimanjem svih prava uz prihvaćanje svih obaveza… jednaki smo, zar ne? 😉

Dakky
    Participant

@ Troky :

Jesmo, jednaki smo, ali s jednom bitnom stavkom. Ja nisam zakarao ne pamtim koliko, tebi je zasmetala moja izjava “jebo match” (sto se uklapa u obveze), ali ne konkretno zakaravanje. Dakle da ste me banali s TWL-a nakon sto sam 5 put za redom zajebo ekipu, ne bi bilo prigovora. Ali ne, ban ide tvojom odlukom nakon moje navedene izjave. Da li je isto, prosudi sam, vjerojatno je, ali onda opet – nije……

Ako te je strah, pričekaj idući pivski sabor na kojem možemo organizirati i sudsko vijeće, glavnu raspravu i tombolu za sve posjetitelje.

Da pichka sam i strah me je…. jer da nije vec bi te nazvao… i rekao par lijepih rijeci :smt014

RimtuTiTuki
    Participant

Ja ti ne mogu nabit ban, Troky moze, ergo. teorija da smo svi jednaki, pada u vodu…

Selektivno citanje u njegovom punom sjaju!

Ajd jos jednom procitaj.

Interpunkcijske greske… Htjedoh se slozit sa dakkyevom konstatacijom da nemamo svi isti status u klanu, evo ga ispravljeno

Dakky
    Participant

Htjedoh se slozit sa dakkyevom konstatacijom da nemamo svi isti status u klanu, evo ga ispravljeno

E pa o tome se i radi, trebali bi imati jednaki status. Svatko od nas ima nesto svoje, svatko je pridonio klanu u nekom smislu, svatko je ucinio nesto za klan. Neki manje neki vise, ali u globalu, svi bi trebali biti isti.

I ja kao pojedinac, nemam pravo odlucivati u ime svih vas, kao sto ni Troky, koji je puno ucinio za klan, nema…

Zato sam i spomenuo TWL pred 3 godine kad sam ja bio Team Leader, kad sam popio ban, da sam svojevoljno prepustio mjesto leadera Littleu, umjesto da sam se zainatio i po svojoj odluci, presudio svima vama…. tada sam mislio da nemam pravo sam odlucivati o drugima, i to jos uvijek mislim, a zao mi je sto ne dijelim misljenje s ostatkom klana.

RimtuTiTuki
    Participant

Dakky, nemozemo imat svi isti status, Troky je trenutno klanski baja, guru, alfa i omega… zasto, zato sto se najvise trudi… svi imamo iste uvjete ovom klanu, ali ne i isti status…

Dakle, ako se trudis, normalno da ti ljudi dopuste da imas vise prava u odlucivanju… ne trudis se, dobijes suprotno od toga, gubis svaki kredibilitet… eto u cemu ti lezi jednakost, a uostalom to ti je i Troky napisao gore…

BaXuZ
    Participant

zar ova rasprava jos traje, tek sam sad počeo malo čitat šta ste pisali i mogu reć da se apsalutno slažem s teorijom da Troky ima malo veća prava od svih ostalih.

Naime, da je mene neko trazio da mu napravim web sajt, slozim server itd itd, sad bi imo više Hitler dionica od Bigfoot-a. Uostalom, razmisli malo dax kolko biš ti to sve naplatio da možeš pa će ti stvari postat malo jasnije.

A Dax, ovo tvoje, citiram: “nisam zakarao, ne pamtim koliko”, pokazuje samo da imaš slabo pamćenje. Jerbo si zakaro mnogo puta i bivao si upozoren i vodili smo polemike na tu temu i obecao si nesto u stilu necu zakarat više. E sad, opet te moram upozorit da mene ne quotaš i ne odgovaraš mi na post jer me to samo još više naljuti.

Pojedi svoje vlastito govno, poklopi se ušima, simpatičan si dečko, ljudi donekle toleriraju tvoje djetinjasto ponašanje i nekakav suživot postoji već godinama. Žalosno je da te mi moramo učit nekim osnovnim pravilima ponašanja u društvu. To ne spada u opis naših obaveza niti to volimo. Ali te smatramo punopravnim članom Ri051 i pregrmit ćemo puno tvojih djetinjarija koje nekom drugom nebimo opraštali tako olako. E sad, ako ti to ne prepoznaješ i neznaš to cijenit onda odjebi odma u startu, a ako ćeš se malo potrudit, razmislit triput o svemu itd itd doći ćeš do zaključka da mi i nismo tako zločesti kao što ponekad izgledamo.

Da je to napravio neki drugi mulac od mene bi prvog dobio nogu u dupe i dve iza uha, ne bi ni pitao ostatak klana dal se slaže s tim.

B051LjKo
    Participant

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

Dakky
    Participant

Sorry bax moram te kvotat…….

A Dax, ovo tvoje, citiram: “nisam zakarao, ne pamtim koliko”, pokazuje samo da imaš slabo pamćenje. Jerbo si zakaro mnogo puta …

a sad kad sam te iskvotao, procitaj jos jednom thread i nadji gdje sam napisao da “nisam zakarao barem 6 mjeseci” i gdje sam napisao da “znam da sam zakarao mnogo puta”

Dakle, sve sam vec ja rekao, i nemam slabo pamcenje…

BaXuZ
    Participant

reko sam ti da me ne kvotaš, jer sam znao da ćeš se ko pravo dijete vatat za ovakve detalje. Nije uopće bitno šta si ti reko il napiso, bitno je to da se ponašaš ko mulac. A to ni tebi ni nama nije potrebno u ovom životu. Daj bar jednom pojedi svoje vlastito govno kako treba do kraja i prestani bit dijete. Mi te nećemo mazit, nego gazit, al ne jer te ne volimo, već očekujemo ( već neko duže vrijeme) da ćeš konačno počet se ponašat ko muško a ne cvilit ko treba.

Kako je ustvari ovaj svijet nepravedan, znam milion ljudi koji su bili gaženi u nekakvoj JNA, a današnja djeca, kao npr ti, vojske neće ni vidjet, što je apsolutno žalosno. Ostat ćete pičke do smrti.

Dakky
    Participant

jebiga i pičke su ljudi

BaXuZ
    Participant

ma šta ljudi, ljudine, eto npr Hrvoje iz Big Brothera

Ajkula
    Moderator

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

LittleCannon
    Moderator

Josip Broz, dobar skroz

Ajkula
    Moderator

Sta nisi primjetio njegovog starjesinu desno? 😀

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 64 total)
  • The forum ‘Stari dobri CAFFE ROOM’ is closed to new topics and replies.