HomeForums[Ri051] Members OnlyServerPlayer admin…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 37 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Iskreno, nedostaje mi playeradmin status; za svaki kurac se mora čovjek diskonektati sa servera pa opet vraćati natrag…. da ne spominjem potencijalne probleme prepunog servera ako nema Pepića ili trokya…

Dakle moj sudŽesčN je slijedeći, postaviti više mogućih player admina (čak ne moraju biti svi, barem netko od u zadnje vrijeme redovitijih igrača) uz jedan strogi house rule, ako je jedan Admin već gore, drugom se zabranjeno joinati, da izbjegnemo multi admin kretenarije….

Izuzetak pravila bi ostali Pepić i Trokinja, neka čačkaju što god žele… i tako je velika većina naprednih opcija “beyond the ability to understand” za većinu ostalog običnog puka u klanu…

Sve što mene interesira jest moći mijenjati mape i kikati bezobraznike (i prekobrojnike) u hodu, bez da se moram tlačiti sa disconnectanjem…

Toliko; da vas čujem

Troky
    Keymaster

momentalno je u postavkama dozvoljeno da budu samo 2 admina istovremeno na serveru sto je po mom misljenu sasvim dovoljno.

a sada, da cujem kandidature…

Groo
    Participant

Meni to netreba.

Ja sam obican Groont

BaXuZ
    Participant

nemojte to davat djetinjastom bosiljku u ruke, radje mojoj kćeri dodijelite to

Dakky
    Participant

meni svejedno, ionako je server stalno na borderu…. a i npr ja i baX zelimo igrat dusk, i prebacimo ga, opet ce zjapit prazan s nas dvojcom nadobudnih tako da…

KrLe
    Participant

nemojte to davat djetinjastom bosiljku u ruke, radje mojoj kćeri dodijelite to

LOLOLOL

LittleCannon
    Moderator

momentalno je u postavkama dozvoljeno da budu samo 2 admina istovremeno na serveru sto je po mom misljenu sasvim dovoljno.

a sada, da cujem kandidature…

!opr019ic

BaXuZ
    Participant

meni svejedno, ionako je server stalno na borderu…. a i npr ja i baX zelimo igrat dusk, i prebacimo ga, opet ce zjapit prazan s nas dvojcom nadobudnih tako da…

!opr019ic !opr019g2

moze se eventualno jos nekim ljudima dat status adminplayer-a za eventualne potrebe kad je neko odsutan i slično, ali bash da je silno svima potrebno nije

EDIT znaci uvodimo novi status: zamjenski adminplayer. a pošto ste Vas 2 najažurniji po svim pitanjima i potrebama klana, onda vas dvojica odlučite

BaXuZ
    Participant

Da budem iskren, meni se osobno i ne svidja što je server stalno na borderu, mislim da ne bi škodilo malo rotacije. Evo npr, blizzard je redovno bez EU servera, ne kazem da sad svi trebamo ponovo počet igrat blizzard, ali ne bi škodilo da par dana provede tamo, pa par dana na jos nekim manje popularnim mapama, a i ekstrakcija nam je u krvi pa moze i na njoj stajat jedno vrijeme, a ako se skupimo navecer pucat i zelimo promjenit mapu, uvedimo LIVE glasovanje na serveru, demokratski što bi reko pokojni Slobo. Doduše kad se tako skupimo, trebalo bi autokratski odredit da svi idemo vjezbat neku mapu na kojoj smo slabi, WC ili McKenna ili sandstorm koje nas redovno kače na TWL-u, a ne da vjecno pičimo po ekstrakciji ili borderu. ako nas ima recimo 8, zakljuca se server i prasi se tu noć po toj mapi. Pa nam se shodno tome i rezultati budu popravili. ionako na ladderima koji igramo nema bas puno nasih mapa. A i novi memberi mogu naucit neke trikove koje smo mi porjesavali. ITD ITD, uglavnom moje misljenje je da bi malo trebali prosirit vidike. Ja sam cesto za to ali mi se neda samom odlazit na neku mapu i spustat FR u nizine, a ako me neko od vas napucava to mi i nije bed.

LittleCannon
    Moderator

Osobno smatram da navedeni razlozi ne dokazuju nuznost za adminplayerom, jer u roku 5 sekundi postajes admin na serveru jednostavnim ukucavanjem ip+pass

No ako ako netko imacu gorucu zelju biti admin bit ce mu ispunjena, ali bih isto tako upozorio da kao admin ne bi trebalo biti izdrkavanja i kikanja samo zato sto se tom istom adminu nije svidjela interpukcija u pisanju messagea odredjenog igraca, odnosno demonstriranja moci sa motom” zato jer ja to mogu”

Dakle ako netko zeli biti playeradmin, toplo bih zelio da emocije ne upravljaju njime i da to bude netko hladne glave u vecini onlajn vremena.

@Bax

Server se jednom dnevno automatski resetira i nazalost moze se podesiti samo jedna default mapa, sto znaci da bi server bio nekoliko dana na istoj mapi bez da ga se dira trebalo bi za svaku promjenu mijenjati .ini fajlove.

Iz tog razloga svi znate admin password i nitko ne brani da se server prebaci na neku drugu mapu, ali kao sto sam rekao border je trenutno podesena kao default mapa koja ce se nakon auto restarta servera podignuti i iz tog razloga server je najcesce na njoj.

RimtuTiTuki
    Participant

Ma ja samo ne kuzim zasto imamo mogucnost biti admini, a ne i admin playeri? Mislim ako netko dobije zelju za demonstriranjem moci, logirat ce se kao admin, i moze i kikat i banat koga god hoce, jedino sto nemoze je radit to i igrat se istovremeno, ispravite me ako grijesim.

Iskreno meni je glupo joinat se na nas server ako Little i Troky nisu gore. Cisto iz raloga sto bi vjerojatno dobio miljon pitanja, jel mogu ja u assault, zasto njih dvojica iz istog klana igraju u razlicitim timovima, itd. Tako da mi je lakse otic na neki drugi server, i preskocit sve to …

A sto se tice demonstracije moci, mislim da smo svi dovoljo zreli da ne radimo pizdarije i bezveze kickamo ljude ca sa servera.

Da me ne shvatite krivo, ja nemam potrebu bit player admin, ali ne kuzim zasto svi to ne mozemo biti … naravno kuzim da je glupo da nas bude 5 admina istovremeno.

LittleCannon
    Moderator

Iskreno meni je glupo joinat se na nas server ako Little i Troky nisu gore.

Ma elaoboriraj mi ovo :smt017

RimtuTiTuki
    Participant

Ma elaoboriraj mi ovo :smt017

Ma klikno sam post replay prije nego sam ga dovrsio … al si ti brz :smt107

BTW i OT .. ja se ful slazem sa baxom sto se tice vjezbanja mapi koje najcesce, a neke i uopce ne igramo, tako da bi sad kad imamo server mogli ponovo uvesti nedjeljni trening, ali o tomu bi mogli u nekom drugom topicu

LittleCannon
    Moderator

ne kuzim zasto svi to ne mozemo biti … naravno kuzim da je glupo da nas bude 5 admina istovremeno.

I pitao si i odgovorio si. !opr019it

BaXuZ
    Participant

@Bax

Server se jednom dnevno automatski resetira i nazalost moze se podesiti samo jedna default mapa, sto znaci da bi server bio nekoliko dana na istoj mapi bez da ga se dira trebalo bi za svaku promjenu mijenjati .ini fajlove.

Iz tog razloga svi znate admin password i nitko ne brani da se server prebaci na neku drugu mapu, ali kao sto sam rekao border je trenutno podesena kao default mapa koja ce se nakon auto restarta servera podignuti i iz tog razloga server je najcesce na njoj.

hm, jel bed da se ini fajl mijenja jednom tjedno?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 37 total)
  • The topic ‘Player admin…’ is closed to new replies.