HomeForums[Ri051] Members OnlyServerPlayer admin…

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 37 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

pa i nije, samo reci sto zelis, pa cu odmah sad ici mijenjati

RimtuTiTuki
    Participant

ne kuzim zasto svi to ne mozemo biti … naravno kuzim da je glupo da nas bude 5 admina istovremeno.

I pitao si i odgovorio si. !opr019it

Ok, al ako je to jedini problem rjesenje je vrlo jednostavno, napravimo hijerarhiju, ti i troky na vrhu mi svi ispod vas. Kad je netko od vas dvojice na serveru, ja nevidim razlog da bi bilo tko bio admin, al kad vas nema zgodno dodje. A ako vi dodjete naknadno prepusta vam se mjesto admina …

BaXuZ
    Participant

a sto se tice elaboriranja potrebe za admin playerima, rimtu je skroz u pravu sto se tice izdrkavanja koje je moguce obavit i ulogiranjem ko admin. E a da postoji potreba za zamjenskim adminplayerima, postoji, jer ako nema vas dvojice, a ima nas nekoliko na serveru i dolaze novi i zele se joinat itd itd, zasto da se onda taj jedan diskonekta iz igre i rekonekta poslije kad to moze obavit igrajuci,i tko će onda bit taj koji ce dobrovoljno odjebat igranje dok se svi ne joinaju.

LittleCannon
    Moderator

Eto sad je i Bosiljko playeradmin

BaXuZ
    Participant

pa recimo stavi blizzard na tjedan dana (samo prijedlog) i uvedimo poll u kojem biramo mapu za drugi tjedan, i recimo nedeljom se mjenja ini fajl. Zasto mislim da je to potrebno, jerbo ako ja sad odem i stavim blizzard, tek cu sutra nac dovoljno ljudi na serveru da odem bacit popodnevnu partiju. znaci ona mgucnost mijenjanja mape i nema neku funkciju jer je reakcija ljudi vrlo inertna.

LittleCannon
    Moderator

Ma u biti da izbjegnem bilo kakve daljne rasprave eto sad ste svi playeradmini pa da ovu temu ugasim zauvijek, jer ce biti “sinoc nije nikoga bilo od vas trojice/cetvroice/petorice…..

A sad odjebite troskocima od ove teme vise.

BaXuZ
    Participant

daj se nemoj ljutit, sve smo lijepo elaborirali

LittleCannon
    Moderator

evo ga sad je defaultan blizzard

BaXuZ
    Participant

ok, di cemo stavit poll

LittleCannon
    Moderator

a sad je nastimano isto da prva dvojica koja se spoje su playeradmini

BaXuZ
    Participant

e super, kako da poll napravim imam samo opciju new thread

Troky
    Keymaster

hm… otisli ste malo predaleko… ja sam postavio pitanje tko zeli biti player-admin… onaj tko izrazi zelju za time, ista ce mu biti ispunjena.

u svakom slucaju ostaje postvka da istovremeno na serveru mogu biti aktivna samo 2 admina… znaci, tko prvi dodje on je admin… i amen.

BaXuZ
    Participant

ma to nikad nije bilo ni upitno troky, mi smo sami htjeli glatko i jednostavno rijesenje za situacije kad vas dvojice npr nema a da se opet ne maltretiramo s rekonektima i slično, nema govora o izdrkavanjima i inim glupostima

BaXuZ
    Participant

alo ljudi ja bi poll pravio o serveru jel moze neko pomoć. jel neko uopće čita sve što piše u threadu,

P:S: neću na TS jerbo obe spavaju.

LittleCannon
    Moderator

evo ti sad mozes napraviti bazen

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 37 total)
  • The topic ‘Player admin…’ is closed to new replies.