HomeForumsWorld Of TanksWoT Tactics[poll] Budućnost Čejena…

Viewing 9 posts - 31 through 39 (of 39 total)
  • Author

Warsteiner
    Participant

slažem se sa Ajkom meni se dopada ovakav pristup di se svi više manje znamo i nema dizanja nosa ako neko nekom skreše što ga ide, a CW su peanuts tako i tako 😉

who dares wins

zvonzi
    Participant

također se slažem s Ajkulom. nekako mi se ne sviđa taj koncept s klanovima od 50+ ljudi… pogotovo kada se radi o nekakvom merđu. previše je onda tu nepoznanica, nepoznatih ljudi, mišljenja različitih itd., što na kraju često završi raspadom.

pošto nam CW nije u planovima, za nekakve laddere i ostala natjecanja, gdje je potrebno 7-15 ljudi, gotovo uvijek se možemo skupiti, iako i to zna biti problem… trebalo bi eventualno probati povuć za rukav par frendova (ja osobno gocu :D), poznanika da nam se pridruže u igri kako bi digli brojku na kakvih 25 ljudi da nemamo problema sa sakupljanjem za treninge i mečeve.

Srdo
    Participant

Ne bih da se spajamo ni sa kim.

Ima nas taman toliko koliko treba, ni previše, ni premalo.

Ono čega je definitivno premalo je roštiljanje/opijanje s ekipom koja nije iz Rijeke ;D

Uljanov
    Participant

Aj pomalo dolazim k sebi pa da kažem koju..u više navrata sam pričao s Rimtuom, Ganićem, Trokijem… o ovoj temi..

Ri051 kao klan u WoTu u ovakvoj postavi nema smisla..mi igramo 2 ESL natjecanja i mnoga Wargaming natjecanja ali za ništa od toga nam ne treba klan..svaki puta iznova radimo ili prijavljujemo Ri051 ekipu ŠTO NI POD KOJU CJENU NE TREBA MJENJATI!!..klan je, trenutno, potreban samo za clan warse koje nismo igrali skoro 2 mjeseca..

Moj prjedlog je, ukoliko se javi dovoljan broj ljudi iz Ri051, da se osnuje klan koji će ISKLJUČIVO u svom nazivu imati Ri051/nešto/nešto..ali to bi značilo da nas znatan broj iz klana bude zainteresiran za igranje klan warsa za što ja osobno nisam zainteresiran ukoliko nas ne bude bilo dosta iz Ri051 klana..

Ukratko:

U većini slučaja igramo kao Ri051 (ESL, Drill, Ural steel..) a za klan warse, ukoliko želimo, imamo Ri051/nešto/nešto klan..

1. Ja u niti kojem slučaju ne želim igrati bez većine/cjele postave iz Ri051..

2. Pizda mu materina kad će opet roštilj..ja dolazim kad bude ako sam pozvan.. !opr019ft

Warsteiner
    Participant

Ono čega je definitivno premalo je roštiljanje/opijanje s ekipom koja nije iz Rijeke ;D

živio govornik 😉

who dares wins

Venchoba
    Participant

Yep, CW je govno. A sa novim patch-em će biti još veće govno jer će zbog lockanja tenkova tražiti još veće klanove.

I ja za malo proširenje klana, dakle trba dovuči još nešto novih članova jer iskreno, imamo problema sa skupljanjem dovoljno ekipe za turnire velkog formata (Drill). Kvragu, čak i za ESL 7v7 je znalo bit problema.

Srdo
    Participant

Imajmo na umu da, za razliku od većine ostalih klanove čiji su članovi studentarija ili srednjoškolci, imamo posao, obaveze, žene,…:)

Timer28
    Participant

…Djecu,ljubavnice,ovce :)…slažem se sa Srdo-m 😉 Kao jedna od predstavnika srednje starostne grupacije koji radi od 7 – 15..doma u 16..klinci..žena..itd nemam baš uvjek vremena ( ma koliko god ja to želio – prokleti bosanski kondom hehehhe ) za igru…pogotovo za neke popodnevne turnire. Osobno nisam za neka udruživanja..jer da smo htjeli klan sa masom ljudi..bi otišli u NOB gdje djele zlato za premiume ( frend nam je unutra..itd ) meni je super ovako. 😉

Uljanov
    Participant

Eto danas je opet sjednica klanskog piva/rakije..

Danas je Dunavu došao i pitao za klan warse..

Ja sam mu izneo SVOJE stajalište da meni odgovara ovakva situacija bez klan warsa I!! situacija gdje se pravi klan Ri051/CTN gdje bi imali dovoljan broj igrača za držanje teritorija, skupinu od 50ak igrača gdje, vjerujem bi se na dnevnoj bazi mogu održavati klan warsi..

U četvrtak je ESL Ladder s CTN-om..a u to vrijeme (prije ili poslije) će biti prilika da Klansko vjeće s njima dogovori oblik suradnje..klan wars, ESL, natjecanja….sex….

Ako nije bed neka klansko vjeće donese trajnu odluku vezanu za ovakva pitanja..;)

Viewing 9 posts - 31 through 39 (of 39 total)
  • The forum ‘WoT Tactics’ is closed to new topics and replies.