HomeForums[Ri051] Members OnlyKlansko vijeće[poll] Div3r “Clan Application”

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Author

MiniGun
    Participant

Glasovanje o ulasku div3ra u klan.

Troky
    Keymaster

Ja sam glasao protiv jer nemam živaca za nove članove.

Ajkula
    Moderator

Glasam NE , i to bez kiseljenja.

Malo me nervira njegov glas na teamspeku,prebacivanje po kanalima non stop i njegovo baljezganje da ga pun kurac klanova hoce. Mulac !

Mislim da nije materijal za nas pa stoga sta se mene tice ne treba se ni kiselit.

MiniGun
    Participant

Prije tebe i Trokya glasovao sam ja. Oko div3ra takodjer jednako misljenje, da ne kazem zhivcira lagano svojom pojavom na TSu, da ne spominjem kletve u nizu prilikom psovanja koje nikog ne zanimaju…daklem buka.

Edit: hoces mu ti prenijeti sretnu vijes’, buduci da tebi salju i zalbe?

Ajkula
    Moderator

Tko ce javiti Div3ru FUCK OFF !

Jel Krle doma ili je na medenom mjesecu u Babinoj Gredi ?

Samo nemoj ti Troky,jer ce se decko rasplakati . 😀 😀

MiniGun
    Participant

Aj ti Ajk buduci da si PR klanskog vijeca 😉

Troky
    Keymaster

Samo nemoj ti Troky,jer ce se decko rasplakati . 😀 😀

:smt046

KrLe
    Participant

Oki, dakle driver nije sjeo momcima, fali mu par godina ophođenja ili smo samo stari prdonje… Reći ću ne, iako smo dečku sasvim drugačije prezentirali proceduru, pa u jednu ruku nismo ok. Ali svakako je bolje da mu se kaže nego da kroz mjesec dana opet treba vijeće mudraca…

B051LjKo
    Participant

Ja nisam glasao… Jer ne bi bilo korektno s obzirom da nisam partije odigrao s njin…

Ali hej, ćo mona! Ako je ljudima naporan, onda neka se kiseli u kvalifikacijama… I jedan mali solušn, nek barba trox doda još par ri051 only kanala i mirna bosnia

Troky
    Keymaster

barba trox je odsutan od TS3 servera… pepić i uljki su također TS3 admini i mogu to napraviti.

Ajkula
    Moderator

Dali je Div3ru netko javio da je pedala ?

Krle,salazi sa zene i pisi !! Ako ne mozes ,nemas vremena…onda javi pa ce to Ganic rijesit. 😀

U biti ,spamajte ovaj topic dok Dakky ne podivlja , hehe.

MiniGun
    Participant

Ja cem to rijeshit tako da cem zamolit druga Troxa da to ucini umjesto svih nas :D, daklem mozda imamo problem 😉

Troky
    Keymaster

Dajte riješite to. killer in, div3r out.

Jebeš javno mijenje, zato smo i izmislili klansko vijeće da donosi odluke u ime cijelog klana kako bi izbjegli ovo kiseljenje sa poll-ovima i slično.

Ajkula
    Moderator

Ja cem to rijeshit tako da cem zamolit druga Troxa da to ucini umjesto svih nas :D, daklem mozda imamo problem 😉

Trox bi to vjerojatno napisao ovako,brzo i jednostavno:

“Nisi primljen,ajd z ”

:smt036

Napisat cu ja,jebem mu 100 maraka !!!

BTW, ocemo otvorit neki voting poll u s nazivom “Dakky” i bezveze spamnut svakih par dana?? Hehe,pojest ce se coek.

Troky
    Keymaster

BTW, ocemo otvorit neki voting poll u s nazivom “Dakky” i bezveze spamnut svakih par dana?? Hehe,pojest ce se coek.

Baš sam prije pol ure razmišljao o tome 🙂

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • The forum ‘Klansko vijeće’ is closed to new topics and replies.