Home›Forums›World Of Tanks›WoT Tactics›[poll] Iskrcavanje – poll
-
AuthorPosts
-
June 7, 2011 at 11:51 #22048
RimtuTiTukiParticipantNjonjo nam ni nije u klanu. Barem ne što se tiče WoT-a
A budhu bi se moglo upozoriti da baci oko na forum svaki 2-3 dan… nije neka tlaka
June 7, 2011 at 12:30 #22049
DakkyParticipantNjonjo nam ni nije u klanu. Barem ne što se tiče WoT-a
A budhu bi se moglo upozoriti da baci oko na forum svaki 2-3 dan… nije neka tlaka
Buda je stigo do IS-3 i ovim tempom igre imati ce IS-4 brzo, tako da se ne moze reci da nam ne bi dobro dosao. Medjutim apsolutno se slazem da bi trebao tu i tamo posjetit forum. Upravo sam mu prenio informaciju, pa da vidimo da li ce doci ili nece…
June 7, 2011 at 12:58 #22050
zvonziParticipantpa s obzirom da je često online u igri, sumnjam da će mu to biti neki problem. a svakako je dobar igrač, bilo bi šteta ga odjebati ako se popravi 😀
June 7, 2011 at 13:09 #22051
RimtuTiTukiParticipantBuda je stigo do IS-3 i ovim tempom igre imati ce IS-4 brzo, tako da se ne moze reci da nam ne bi dobro dosao.
Mene iskreno boli dupe da li ima sve tri tier 10 ili da nema ništa bolje od hetzera…
A mislim da se većina slaže samnom, tako da nemam pojima zašto imaš osječaj da je to nešto presudno ili bitno?
June 7, 2011 at 13:27 #22052
DakkyParticipantMene iskreno boli dupe da li ima sve tri tier 10 ili da nema ništa bolje od hetzera…
A mislim da se većina slaže samnom, tako da nemam pojima zašto imaš osječaj da je to nešto presudno ili bitno?
Pa ovo je thread vezan uz CW i mislim da je bolje imati padobranca u timu sa high tier tenkom nego ga ne imati, bio to Buda, djuro ili bilo tko drugi
June 7, 2011 at 13:35 #22053
RimtuTiTukiParticipantPa ovo je thread vezan uz CW i mislim da je bolje imati padobranca u timu sa high tier tenkom nego ga ne imati, bio to Buda, djuro ili bilo tko drugi
U trenutku kada to postane bitno, ja ču se sam kikati iz klana…
June 7, 2011 at 13:35 #22054
TrokyKeymaster… Buda igra više manje svaki dan, i nema ga na forumu, doduše nisam siguran koliko je uopće svjestan da bi trebao biti na forumu…. kao što nisam siguran što ćemo točno dobiti nacizmom izbacivanja… moram još malo promisliti o glede & unatoč!
Nemam ja ništa protiv Bude, a zaključke donosim na temelju činjenica i nekih prvaila koje je većina prihvatila… a što se nacizma tiče, rekao bih da je Buda uletio u klan nacizmom ubacivanja… bez predstavljanja, odluke i sličnoga…
Tko je Buda i zašto je u Ri051??
Kikanje po dnevnoj forumskoj nazočnosti bi moglo značiti i pedalu za povremenike kao što je njonjo, a on je tu od stoljeća sedmog, i takove rabote mi ne padaju na pamet… Kao što mi ne pada na pamet dijeliti članove klana “po vrijednosti”…
njonjo je Ri051 jeć 7-8god, nije u istom košu kao ‘novopečenci’ i nije predmet rasprave.
Kako samoinicijativno primanje & und kikanje ljudi iz klana nije u ovlastima Gadafija Nemilosrdnog,…
Nije li Gadafi N. samoinicjativno uklanio Budu?
… već u sferi milosti klanskog vijeća, o ovome treba raspredati na klanskoj pifi…
Klanska piva je privilegija povlaštenih i ako samo oni odlučuju o sudbini Bude priča o jednakosti ti pada u vodu…
Da se vratim na početak:
– u jednom trenutku ustanovio sam da neki članovi klana ne zadovoljavaju nekakve norme, te sam izuo par imena uz ponavljanje nekih pravila (na koje se nitko nije bunio)
– neki su se odmah aktivirali, a ovoj dvojici je dano (odabrao Gadafi N.) 48h da se očituju
– prošlo je 2x48h i nisu se očitovali pa sam naložio akciju brisanja
– sad si se opet uzvrpoljio.. mogao si reći: “će da se reši za 6273h” i amen.
bah… mlaćenje mrtvog konja…
June 7, 2011 at 13:36 #22055
TrokyKeymasterPa ovo je thread vezan uz CW i mislim da je bolje imati padobranca u timu sa high tier tenkom nego ga ne imati, bio to Buda, djuro ili bilo tko drugi
U trenutku kada to postane bitno, ja ču se sam kikati iz klana…
X
June 7, 2011 at 13:53 #22056
DakkyParticipant.. a što se nacizma tiče, rekao bih da je Buda uletio u klan nacizmom ubacivanja… bez predstavljanja, odluke i sličnoga…
Tko je Buda i zašto je u Ri051??
Buda je moj prvi susjed, vrata do mojih, i u Ri051 je jer ga je Gadafi unovačio kada nam je trebao tenk za prvi pokušaj iskrcavanja, u prvom danu kada se moglo iskrcati na bilo koji teritorij, ali si morao imati 15 ljudi sa tier 5 tenkom u klanu.
Nemam ga namjeru braniti, pravila su za sve ista, ali se isto tako pitam u kojem threadu na ovom forumu su se predstavili: Nelito, Srdo, Hiksor, Vrana (Trill) i Venchoba.
Koliko ja vidim nigdje, i takorec ne znam nista o njima osim sto ih cujem na TS-u svaki dan
June 7, 2011 at 14:51 #22057
TrokyKeymasterSpomenuta gospoda (osim Vencha) su se predstavila uživo na nekoj od klanskih piva koju ti nisi pohodio.
June 7, 2011 at 15:04 #22058
DakkyParticipantSpomenuta gospoda (osim Vencha) su se predstavila uživo na nekoj od klanskih piva koju ti nisi pohodio.
A sto je sa ostalima koji te klanske pive nisu pohodili? Zar ne bi bilo u redu da su se svi predstavili i na forumu? Na kraju krajeva to je ono sto ti u biti i trazis od Bude, iako se vec predstavio na TS-u i igrao s nama masu puta.
Necu mlatit praznu slamu, samo molim da se ne rade asocijacije na “red” i “pravila” kad ih pola ljudi ovdje ne postuje. Ili cemo napisati pravila kojih se svi moraju drzati ili dopustiti iznimke kakve su se dogodile, a i događati ce se u buducnosti.
June 7, 2011 at 15:44 #22059
SrdoParticipantAko je thread vezan za CW, onda bi trebalo imati i tenkitje za CW.
A predstavio sam se i na TS i uživo, sori kaj nisi bio 🙂
June 7, 2011 at 15:55 #22060
DakkyParticipantA predstavio sam se i na TS i uživo, sori kaj nisi bio 🙂
Ma lako sto ja nisam bio, hoces reci da su svi drugi bili? Ako su svi iz klana koji igraju WoT bili na toj cugi uživo i/ili culi tvoje predstavljanje na TS-u, onda OK, propustio sam taj dio. No u to cisto sumnjam. A Troky forsira nekakvo predstavljanje na forumu. Buda se isto predstavio na TS-u, i uživo ga poznajem 10 godina. E sad to svi vi niste bili na cugi kad sam bio sa Budom, i to sto neki od vas nisu bili na TS-u kada se predstavljao, sori 🙂
Hocu samo reci da ili su pravila ista za sve i svi su se dužni predstaviti na forumu, ili pravila nema pa se jedni predstavljaju na cugi, drugi na TS-u, a treci na forumu.
June 7, 2011 at 16:17 #22061
RimtuTiTukiParticipantNemam ga namjeru braniti, pravila su za sve ista, ali se isto tako pitam u kojem threadu na ovom forumu su se predstavili: Nelito, Srdo, Hiksor, Vrana (Trill) i Venchoba.
Koliko ja vidim nigdje, i takorec ne znam nista o njima osim sto ih cujem na TS-u svaki dan
Apsolutno si u pravo…
Nisu se predstavili, i nisu na adekvatan način primljeni u klan.
Ali te moram pitati tko je stisnuo dugme da se primaju?
Mada ne razumijem šta te trenutno oni muče, jer smo svi prihvatili da su dio Ri051, i nikoga ne smeta što su sa nama. Dapače, meni je drago.
Aktivni su, što na forumu, ts-u, skypu, samoj igri, itd.
Ako malo bolje pročitaš postove, nikoga ne smta što se nije predstavio na forumu, već to što uopće nije aktivan na forumu.
A mislim da Trokya muči, a muči i mene to što imamo pravila, ali ih se ne držimo.
Od tebe se tražilo da uključiš mozak, i ne stiščeš accept samoinicijativno… Što si ti i napravio.
Dakle, ne baljezgaj više bezveze. I pusti da se Budha sam izjasni, hoće li biti u ovom klanu ili ne.
June 7, 2011 at 16:29 #22062
TrokyKeymasterDakky, ne lupetaj. Ne znam zašto si tako zapeo za Budu. Smisao rasprave je ostvarivanje kvalitetne komunikacije među klanovcima i sudjelovanje u donešenju nekakvih odluka koje se svih tiču.
Jedna od takvih odluka je određivanje dana koji svima odgovara za CW landing.
Na kraju priče, Buda je jedini ostao koji nije glasovao. Nije se niti na forum prijavio. Par puta što sam ga vidio na TS-u bio je mjutan u drugom kanalu. Koji kurac hoćeš? Da mu pošaljem gajbu pive i pismenu molbu da se prijavi na forum?
Ono što mene muči je (osim nepoštivanja pravila) činjenica da bi svi malo igrali CW a ntiko nije u stanju nešto pokrenuti, a skupiti 15 ljudi na hrpu jedan dan u tjednu je očito naučna fantastika. Iskreno, žao mi je što sam pokušao. Trud budzašto i rasprava s Dakkyjem… meni to ne treba. eod.
-
AuthorPosts
- The forum ‘WoT Tactics’ is closed to new topics and replies.