HomeForums[Ri051] Members OnlyOglasna ploca[poll] Klansko vijeće

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 37 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

@Dakky

Predlažem da u AA3 sekciji klana organizirate još jedno vijeće, te pokrenete postupak glasovanja za članove istog…

MiniGun
    Participant

Kao i Krle nemam izbora daklem 1. bojna …

1.Ajk

a drugi takodjer zbog nesto vece aktivnosti Rimtu.

Ž!

ArMaDa
    Participant

ej ja imam 3 pc u mrezena doma i ako nakon svakog glasanja (naravno za sebe 🙂 ) resetiram ruter jel se to broji kao tri glasa?’ 🙂

ArMaDa
    Participant

salim se glasam za ajka ( , ako je na platformi ganic) drugi glas moby ..nisam za to da sva tri iz tkz 1 bojne budu clansko vijece da im slava ne udari u glavu:-) e da i moby ceka mali tenkic pa ako odustane rimtu :-)).. i molim da za mene nitko ne glasa jer moj tenk dolazi 3. 8 iz japana i ne znma da li cu vam se moci javiti i na mob… a ako me vidite on line vjerovatno je to uljanov..lol

d3uha
    Participant

ajk

minign

d3uha
    Participant

ako klansko vijece bude zasjedalo ovu subotu navecer a ostali ne budu smjeli biti u nadzornom odboru klanskog vijeca i piti pivo ozbiljno cu se naljutiti

Ajkula
    Moderator

salim se glasam za ajka ( , ako je na platformi ganic) drugi glas moby ..nisam za to da sva tri iz tkz 1 bojne budu clansko vijece da im slava ne udari u glavu:-) e da i moby ceka mali tenkic pa ako odustane rimtu :-)).. i molim da za mene nitko ne glasa jer moj tenk dolazi 3. 8 iz japana i ne znma da li cu vam se moci javiti i na mob… a ako me vidite on line vjerovatno je to uljanov..lol

Troky
    Keymaster

1. Haljimi – jer je pays

2. Dakky – jer je glup !opr019ft

Dakky
    Participant

2. Dakky – jer je glup !opr019ft

Ja mislim da vam treba lunatik u klanskom vijecu i da sve uslove zadovoljavam !!!

ArMaDa
    Participant

hebi ga ja mislio da je dakky vec unutra ,, pa dakky moze biti pocasni predsjednik i dozivotni naravno .-)

LittleCannon
    Moderator

hebi ga ja mislio da je dakky vec unutra ,, pa dakky moze biti pocasni predsjednik i dozivotni naravno .-)

A sto se ti javljas?

Jel tebe neko’ nesto pito’

Ja kad tebe jednom nesto upitam vise te nitko nece nista pitat!

(Ajki prestani se smijati)

Da si bio na sastanku kucnog savjeta ne bi mislio nego bi znao, bio upucen, i naravno bio pijan i btw. dobio si minus na partijskom.

Ajkula
    Moderator

A i ti ces dobit minus zbog ne odazivanja na izbore !!! 😀

USKOK sve vidi i cuje !

LittleCannon
    Moderator

Tebi bi bilo bolje da si napisao koji ti je nick u igri i na TS-u, umjestoda ovdje laprdas.

Ajkula
    Moderator

Triceps / Bachje MeneRu DuljeKa / Tenkre

:smt023

d3uha
    Participant

dečki molim vas da pazite što i kako pišete.

USKOK sve vidi i cuje !

Sankcije su zajebane. Objasni bih vam rado ali to je strogo povjerljivo.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 37 total)
  • The forum ‘Oglasna ploca’ is closed to new topics and replies.