Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 33 total)
  • Author

Dakky
    Participant

Nego, vezano za hranu, moj je prijedlog vezan za prostor. Ako smo u CTK, onda se orijentirat na hranu iz grada, tj. pizze i hamburgere i slicno.

Ako je negdje drugdje – gdje sami radimo, onda cevapi, kotleti i sl jer to stvarno nismo izprakticirali jako dugo.

Uzimat odojka ili janjetinu ili sl. nema bas previse smisla, bez obzira sto je šmek, fino, sta vec ne, ja nisam za tu varijantu 🙂

Odjebaus
    Participant

Ma hrana i sve ostalo je po meni manje bitno – glavno je da se roka i da se pri tome ne smrznemo.

Troky
    Keymaster

Nego, vezano za hranu…

Jebote, samo na hranu misliš…. i to samo na junk food.

Ajmo lijepo za lanušu složit maneštru bobići, jotu ili sl… Možda da kakav slow food organiziramo, od barem 5 jela.

B051LjKo
    Participant

Ja glasam za 3ckiev prijedlog… meneštrica, jetrica, plućica, crevce… LAN od iznutrizza!

Troky
    Keymaster

Ja glasam za 3ckiev prijedlog… meneštrica, jetrica, plućica, crevce… LAN od iznutrizza!

Čvarci umjesto grickalica, a za desert jagnjetina na mlijeku.

LittleCannon
    Moderator

Čvarci umjesto grickalica, a za desert jagnjetina na mlijeku.

Mislim da bi za grickalice prikladniji bili kapula i chesnjak rezani na kockice.

Za one sa zelucanim problemima lako se napravi frape od chevapa.

Dakky
    Participant

bobići, manestrica, mrak, ali ovo dalje, pa radje bi isao doma na rucak nego jeo iznutrice 🙂

LittleCannon
    Moderator

bobići, manestrica, mrak, ali ovo dalje, pa radje bi isao doma na rucak nego jeo iznutrice 🙂

A sto mislis da je u hrenovkama?

Dakky
    Participant

znam sta je al se barem ne vidi tako očito…. da mi zatvoris oci i das iznutricu vjerojatno bi pojeo, ali da to moram gledat i jest… NOT

B051LjKo
    Participant

Pepić ovo je neozbiljno od tebe… iznutrice su šmek šmekova… u hrenovkama su papci, njuške, vime i slična low end klopa! nemoj mi molim ze džigu smještat u hrenovke!

LittleCannon
    Moderator

Pepić ovo je neozbiljno od tebe… iznutrice su šmek šmekova… u hrenovkama su papci, njuške, vime i slična low end klopa! nemoj mi molim ze džigu smještat u hrenovke!

Nisam niti mislio na dzigericu.

Mislio sam na upravo ovo navedeno + zlundrice, rogovi, tetive….

njonjo
    Participant

“LAN” party 4.4.2009. 😀

http://www.youtube.com/watch?v=1P4xdwhsW2c

Ajkula
    Moderator

Hehe, Njoki ,jebem ti signature. Pol stat tjeram buhu sa ekrana !!!

Btw , lanusa je bila zakon !!! :smt030

njonjo
    Participant

Pol stat tjeram buhu sa ekrana !!!

O, da, znam…

d3uha
    Participant

zvao sam vlasnike dvije lovačke kuće (zauzeto) i čak jedan pub u fužinama za koji frajer traži 4000kn za 2 dana (legendpub.net).

Rimtu kako stojimo s onim prostorom za koji si govorio?

Da li netko drugi zna za neki prostor koji bi mogli iznajmiti?

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 33 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.