Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 174 total)
  • Author

Agramgirl
    Participant

Došlo je do male promjene: Adels radi u subotu pa neće doći, ali sa mnom dolazi Venchoba.

Hiks
    Participant

YEY, VENCIć!!!!!!!!!

KrLe
    Participant

Oke, izgleda da će i Uljki sa nama, oliti, mi smo puni.

Nadam se da neće amortizeri otpast…

Očekujem oko 16… cirka… negdje… nadam se (ak možemo, krenut ćemo i ranije) krenut iz zg…

Nego, jel nas netko može ugostiti, i jel se može spavati sa sub na ned u kučici?

Jerbo ja nemrem vozit u sub navečer doma, osim ak če neko drugi iz vozila…

Momci, ovako… Ja sam leteći iz NJivica, stižem u Rijeku u večernjim satima u petak. Ne znam točno kad, ovisno o volji Lovre, JedineMogŽivota, gužve na mostu itd itd. (OTPADAM ZA KARTING)

E sad, ukoliko nemate pametnije opcije, možete mene čekat na matuljima dok se ne pojavim, a nudim gole krevete, dakle, ukoliko ste fini, nanjet sa sobom posteljinu, vreće… Ukoliko imate spondilozu, išijas i reumu, nosite svoj memoripjenasti jastućić… Hix, Uljki, vi se možda sjećate o čemu pričam, a vjerojatno ne… U kući nema nikoga, pa tako ni hrane, mada bi cuge nešto moglo bit…

Kao i prošli put, uzet u obzir da spavamo kod punca, pa bit pristojni i spriječit me da opet razbijem stakleni stolić u boravku… Naime, sad je još klimaviji…

Uglavnom, ako ste na kartingu, moglo bi ispast da vam se taman pridružim na vopsu poslije kartinga pa idemo skupa gore.

Što se tiče sub na ned, ja gore nosim vreću i spavat ću di stignem (računam na činjenicu da vozim karavan…), a možda i odgibat doma, ovisno o stanju… tako da vam za to ne garantiram… mada se možemo/možete ujutro vratit, da se malo regenerirate, tušnete itd..

Hix, imaš broj…

Hiks
    Participant

Fala Krlešo!

Također nam se dražensni Đule ponudio sa sličnom opcijom regeneracije i podapiranja pazuha.

Fala obojci.

A da se nadjemo na vopsu na kartingu i dogovorimo, mislim da stvarno nije presing pa vidimo koga se manje uzurpira.

P.S. Ne sječam se stoliča, ali jel se ti sječaš da sam ja tu večer išo u njivice…. I naime…. auto mi je bio čitav … neznam kak… BUDALA! (P.S. zato i pito di se čori, jer nemam namjeri navečer vozit… Dam auto, al ne vozim… ili…)

Troky
    Keymaster

hm… a gdje je karta sa X-om koji označava mjesto druženja?

MiniGun
    Participant

Mozda i ja malo pridonio dezinformatijama…ovo je u Rupi.

http://goo.gl/maps/qaQEJ ?

Agramgirl
    Participant

Hvala na karti, to se tražilo 🙂

B051LjKo
    Participant

zašto su bosiljko i moby out?

Nemrem pustit ženu samu s dva monstruma u Istri, od kojih jedno dnevno odradi desetoboj a drugo ima sposobnost neprestanog urlanja (rekord za sada je 25 sati, neprestano u ritmu sat urlanja petnaest minta nesvjesti)

U Rijeci sam u nedelju navečer… jebi ga!

Dakky
    Participant

Simply said – pogrešan datum. Em je meni uletilo krštenje na koje mi se uopće ne ide i 100 put bi rađe bio s vama, em ne može ni pol starosjedioca / klanskog vijeća… A stvarno bi vas sve rado vidio… ako i ne dođem, bude plaćeno sve kao da sam došao, jbg…

Ajkula
    Moderator

A gdje je pecat ?

LittleCannon
    Moderator

I?

Kako je proslo?

Ima li kakva slika, da me srce jos malo zaboli sto nisam mogao biti sa vama?

KrLe
    Participant

Ima slika, ako pokrenemo prijedlog izbacivanja Nelita iz klana, ako ih ne zaljepi tu 🙂

Bilo je fino i friško, ponovilo se!

Jesu svi sretno stigli kući?

njonjo
    Participant

orao sletio

Groo
    Participant

Nazočan

Troky
    Keymaster

Tko je bio, pričat će, a tko je zakarao… !opr019lo

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 174 total)
  • The forum ‘Stari dobri CAFFE ROOM’ is closed to new topics and replies.