Drug Krle, na raport.
Momci T-tjedan dana
Vrijeme je za dogovor, ako smo ozbiljni. Posebno bi trebali bit korektni prema izmještenim članovima, da se ljudi znaju planirat…
Što se tiče spomenutog mesa, nema problema, preuzimam na sebe, ako znamo broj ljudi i svrhu.
S obzirom da su troki i dige sudci, da pepića nema, ne vidim tko će se uhvatit spajanja mreže, tako da je moja slobodna procjena da je možda uzalud nosit komp, mada ga ja planiram uzeSt… makar koljenovnik.
Slobodna procjena, na lokalitetu nema interneta, tako da i s te strane smo u kujcu, pa ni gledanje Boja na Kosovu sa youtubea neće bit u igri…
Ako nema kompova, ja bi negdje trebao imat frizbi, pa apeliram da nanesete rekvizita u vidu lopti, reketa, karata za sve i svašta… Rimtu pusti loptu za ragby doma, nema zdravstvene institucije u blizini…
Ako se samo gledamo i žderemo, samo meso za roštilj mi zvuči mršavo, mada se može i tako preživit… Kanta od 5kg gavrilović paštete može biti backUp.
Ja sam na Krku, vjerojatno u nekakvim večernjim satima u petak lendam u Rijeku. Potencijalno preskačem F&F, ovisno o terminu, ne znam gdje spavam ni tko mi glavu nosi, pa ne znam da li mogu ponuditi smještaj… S autom sam, pa mogu ponuditi prijevoz dakkyju, jer nitko drugi neće…
S time da, pošto gore nemamo smještaj, ja možda spavam u autu, u vreći na zemlji itd, pa tko ide sa mnom nek tako računa…
Da li je zgodan trenutak za načeti temu financiranja eventa? Di smo, šta smo. Imamo neki fond ili investiramo?
Ima gore dosta drva? Ima li vode? …
Kajmak ili marmelada?
…