Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 174 total)
  • Author

d3uha
    Participant

Dakle, sigurni su:

01. d3uha

02. Nelito

03. i 09. Dakky & Troky

04. Uljanov

05. Warsteiner

06. Njonjo

07. Krle

08. MiniGun

10. Groo aka Sir

11. Moby

12. Armada

13. Rimtutituki

14. B051ljko

(NON Ri051):

15. GoGo

16. Rimtutituki jr.

17. Smasher

Petak brzi i zestoki

Subota Lanusa

korisni downloadi:

Americas Army 2.5 – kliknite na download assist

Teamspeak 3

update

Ajkula out

d3uha
    Participant

trebali bi dogovoriti meso i cugu.

Ima li netko da se želi mesine uloviti (da zna nekog dobrog mesarića)?

ja se mogu nabavke cuge uloviti.

ako ima netko da bi se pridružio u nabavci slobodno se izjasnite.

LittleCannon
    Moderator

Iako ja visim i najvjerojatnije necu doci, preporucio bih mesara u Matuljima.

Kod Damira je vrhunsko meso + sto proizvodi one ljekovite debricinke bez kojih iole ozbiljniji roshtilj ne bi smio proci.

Drug Krle je upoznat sa lokacijom istoga i vjerujem da ne bi trebalo biti problema.

KrLe
    Participant

Drug Krle, na raport.

Momci T-tjedan dana

Vrijeme je za dogovor, ako smo ozbiljni. Posebno bi trebali bit korektni prema izmještenim članovima, da se ljudi znaju planirat…

Što se tiče spomenutog mesa, nema problema, preuzimam na sebe, ako znamo broj ljudi i svrhu.

S obzirom da su troki i dige sudci, da pepića nema, ne vidim tko će se uhvatit spajanja mreže, tako da je moja slobodna procjena da je možda uzalud nosit komp, mada ga ja planiram uzeSt… makar koljenovnik.

Slobodna procjena, na lokalitetu nema interneta, tako da i s te strane smo u kujcu, pa ni gledanje Boja na Kosovu sa youtubea neće bit u igri…

Ako nema kompova, ja bi negdje trebao imat frizbi, pa apeliram da nanesete rekvizita u vidu lopti, reketa, karata za sve i svašta… Rimtu pusti loptu za ragby doma, nema zdravstvene institucije u blizini…

Ako se samo gledamo i žderemo, samo meso za roštilj mi zvuči mršavo, mada se može i tako preživit… Kanta od 5kg gavrilović paštete može biti backUp.

Ja sam na Krku, vjerojatno u nekakvim večernjim satima u petak lendam u Rijeku. Potencijalno preskačem F&F, ovisno o terminu, ne znam gdje spavam ni tko mi glavu nosi, pa ne znam da li mogu ponuditi smještaj… S autom sam, pa mogu ponuditi prijevoz dakkyju, jer nitko drugi neće…

S time da, pošto gore nemamo smještaj, ja možda spavam u autu, u vreći na zemlji itd, pa tko ide sa mnom nek tako računa…

Da li je zgodan trenutak za načeti temu financiranja eventa? Di smo, šta smo. Imamo neki fond ili investiramo?

Ima gore dosta drva? Ima li vode? …

Kajmak ili marmelada?

KrLe
    Participant

btw, da li u ovom dijelu foruma imaju pristu noviji članovi i ljudi s kojima pucamo? Da li ima još zainteresiranih? Jesmo li pokucali na vrata zaboravljenih aseva? Ica, Forrest i sl.

Groo
    Participant

I dalje sam in……ali me organizacijski nemojte računati pošto se vraćam iz dalmacije tek negdje srijedu-četvrtak

d3uha
    Participant

vidim da se i dige spominje iako nije na listi. ima li josh nekih promjena ili racunamo na 17+1? moramo znati ovo zbog mesa i cuge.

RimtuTiTuki
    Participant

Ja dolazim.

Kakav je plan?

d3uha
    Participant

a tvoj brat i smasher?

RimtuTiTuki
    Participant

Brat šljaka, za Smashera ću još provjeriti.

Dakky
    Participant

Dakle da rekapituliramo situaciju:

23.08. karting – cuga – idemo doma

24.08. roštiljada, spava se do nedjelje 25.08.

na karting mi se baš i ne ide, opet ćete me prestići za 4 kruga… al može, bitno je sudjelovati, samo da nisam u nekoj “tko zadnji plaća klopu” kombinaciji

subota, roštilj + lanuša može, Krle ce me pokupiti (kad nitko nece!) ali za spavanje ne garantiram. Mozda frend dodje po mene navecer. Bas mi se ne spava u autu ili na podu među gomilom bubetina. Sve ovisi o tome koliko gemišta popijem…

Troky
    Keymaster

mene u petak sigurno nema u akciji

MiniGun
    Participant

Ja rijeshim cugu u metrou, kad cca budemo znali cega i kol’ko. Ako zapne s mesinom, mogu i to ovdje rijeshit na grobinscini.

d3uha
    Participant

Ja rijeshim cugu u metrou, kad cca budemo znali cega i kol’ko. Ako zapne s mesinom, mogu i to ovdje rijeshit na grobinscini.

super. ja sam u dalmejsha ovaj tjedan pa ti tek u petak skacem u pomoc.

Dakky
    Participant

Sranje kroz gusto granje, danas sam obaviješten da bratić (od mamine sestre sin) krsti dijete 25.08. u 10h. Pošto sam pozvan i red bi bio da prisustvujem, definitivno mi nedjelja otpada kao dan, a i subota je upitna zbog obiteljskog ručka. Doci cu makar bio kratko. Platim sve sto treba… no worries…

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 174 total)
  • The forum ‘Stari dobri CAFFE ROOM’ is closed to new topics and replies.