HomeForums[Ri051] Members OnlyServer[poll] Otkaz servera

Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Mislim da ja negdje doma imam GeF2 Mx200 AGP…

nebu islo, to je AFAIK 1.5V kartica, u ove nove ploce idu samo 0.8V kartice ako se ne varam… nek me little ispravi…

GF 2 je 4XAGP kartica sto znaci da moze ici u bilo koju plocu.

Troky
    Keymaster

@ troky

ploca mi se cini OK, problem je jedino 1x IDE konektor a i nekako vise vjerujem AsRocku nego ECS-u…

Uspoređujemo ploče nF3+AGP i 690G+PCIe… za istu cijenu… pa sve da je ploča od Podravke više bi se isplatila uzeti…. i koji će mi k. više od jedno IDE konektora???

Troky
    Keymaster

bax za opciju 2, samo ce se taj i takav server pojavljivat u server browseru, a ne da placamo honor za server koji ce zjapit prazan

Pa normalno da će se pojavljivati u server browseru… bit će ko sadašnji službeni samo s drugom ip adresom 🙂

Dakky
    Participant

Uspoređujemo ploče nF3+AGP i 690G+PCIe… za istu cijenu… pa sve da je ploča od Podravke više bi se isplatila uzeti…. i koji će mi k. više od jedno IDE konektora???

A reci mi samo sta ce ti PCIe utor?

ta navedena ploca ima integriranu grafiku, tako da…

a o tome koji je chipset bolji, bi se dalo raspravljati, naravno pod uvjetom da se postavi jedini cilj – server za AA i nista drugo

LittleCannon
    Moderator

Dakky opet ne razmisljas

Zh0rZh
    Participant

Mojim starcima se smijesi 10/10 optika u septembru, a meni se smijesi novi komp u okt., nov.

Mogao bih postaviti svoj komp (P4 2,4,1G rama,200G diska, mislim da je intel mamaploča) kao server na 1 katu (ljko i troky znaju kak oto izgleda) jedino sto bi bilo upitno je ping do vas jer mislim da iz SLO ide prvo u austriju…

Valjda bi ta konfa normalno vrtila 16 slot server ?

Dakky
    Participant

Mojim starcima se smijesi 10/10 optika u septembru, a meni se smijesi novi komp u okt., nov.

Mogao bih postaviti svoj komp (P4 2,4,1G rama,200G diska, mislim da je intel mamaploča) kao server na 1 katu (ljko i troky znaju kak oto izgleda) jedino sto bi bilo upitno je ping do vas jer mislim da iz SLO ide prvo u austriju…

Valjda bi ta konfa normalno vrtila 16 slot server ?

ma taj komp bi vrtio i 28 slotni server, i to dva, ali pitanje je da li ces na toj optici dobiti vanjsku staticnu IP i da li ce ti “modem” biti u bridge modu ili u kakvom zalockanom router modu (kao sto kod nas Metronet radi)

LittleCannon
    Moderator

zhorzh ima staticnu IP adresu godinama

Dakky
    Participant

Ima, ali na zici. A mozda namjerava promijeniti operatera da bi dosao na optiku. A taj isti mozda ima drukciju politiku.

A mozda su u šumi?

Zh0rZh
    Participant

oboje ste djelimicno u pravu 🙂

Promjenice se operater prelaskom na optiku, ali cu imati static IP.

To sam predlozio zato da i to imate u vidu prilikom odlucivanja sta i kako sa serverom.

njonjo
    Participant

jedino sto bi bilo upitno je ping do vas jer mislim da iz SLO ide prvo u austriju…

Onda dolazimo kod tebe igrat’ meceve :smt068 😀

Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)
  • The forum ‘Server’ is closed to new topics and replies.