HomeForums[Ri051] Official ForumTech SupportPoluditi ću više…

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 46 total)
  • Author

H.T.Get
    Participant

da nema specifikacije, skontao sam i ja…no cuo sam ih i imaju dosta kvalitetan zvuk i dobar raspon (iskreno, ocekivao sam manje). Imaju mic, ne moras razvlaciti jos jedan kabel, petljat s mikrofonom…

Ukratko, kad bih uspio srediti jebeni SBLive, da mi da sub, bio bih vrlo zadovoljan njima.

RimtuTiTuki
    Participant

Little iznenadjujes me :smt017

Zalmanice imaju koliko ja znam 6 zvucnika (a nemaju sub), dakle 2 prednja, 2 straznja, i dva puta centralni zvucnik..

Isto tako imaju i ove, samo sto imaju i 2xsub … kuzis?

A ne cudi me da slusalice nemaju naveden frekvencijski raspon, jer su namijnjene iskljucivo igranju (vibriraju kad se aktivira sub !opr019j2 ), ali imaju surraund i s tom namjenom u armiji funkcioniraju vise nego dobro, a i imaju mic, tako da nema kombinacije duckTape+mikrofon :smt016

LittleCannon
    Moderator

Potaknut rimtuovim vrijedjanjima o duck tape i zalmanicama, ne mogu a da ne odgovrim popratnom slikom i nagradnim pitanjem “Pronadjite duck tape na slici”

LittleCannon
    Moderator

A ne cudi me da slusalice nemaju naveden frekvencijski raspon, jer su namijnjene iskljucivo igranju

Igranju je namijenjen i mouse pad, pa svejedno imas njegove dimenzije u opisu.

RimtuTiTuki
    Participant

A vidi se tko je profesionalac !opr019gh !opr019g2 … looking nice!!

enivej, htjedoh reci da su slusalice upravo onakve koliko i kostaju (230kn btw), i ne pruzaju neku kvalitetu zvuka, ali sta ocekivati za tu cijenu, kad kvalitetne2.0 slusalice dodju 300 pa na vise krznenih zivotinjica… tako da bilo sta napisu o njima lagali bi, ali za armiju apsolutni best buy

EDIT: ja bi to napravio sa duck tejpom ili bi nakalemio dva para slusalice na vugla, kao krLe :smt033

RimtuTiTuki
    Participant

Nasao sam, sta je nagrada? :smt050

H.T.Get
    Participant

hehehehe, jebiga, sta’es, ‘es :))))) sto je nagrada?

LittleCannon
    Moderator

To je izolir, a ne duck tape. Molim, upoznati materiju prije nego sto se zeli raspravljati o njoj. :smt069

BaXuZ
    Participant

i duck tape je izolir

H.T.Get
    Participant

ne picajzliraj, little 🙂

ducktape, izolirka, selotejp, pikpapir, izolirband…ti, mi a i On znamo sto je bila poanta :smt110

Odjebaus
    Participant

HTget, imam ih oko godinu dana, ispocetka su radile na SBlive5.1 sada na Audigy4 i nikada problema sa njima, ustekas ih tamo gdje ti Creative kaze i sve mora raditi.

Za testiranje koristi speaker test iz SB control panela, on reproducira tocno zvucnik po zvucnik. Basa ako si ispravno spojio mora biti sa Creative driverima, osim ako ti slusalice nisu neispravne sto provjeri na nekom drugom PC-u ili DVD player-u. Inace, vibracije subwoofer-a kad te flashaju ili kad ti 203 rokne blizu su nesto sto ne smijes propustiti. :smt045

Rimtu, ove 200 i kusur kuna Sharkoonice poderu tvoje Zalmanice ko dete zvecku. Znas kako znam? Jer sam ih testirao paralelno jednu do druge na kvalitetnoj Yamaha opremi. Kad Zalman ugradi pola subwoofera koji ima Cosmic neka se javi. Slicno vrijedi i za neke druge slusalice koje platis 3 puta vise a dobijes zvuk priblizno iste kvalitete.

A sto se kolicine zvucnika tice … jeste ga nadrobili svasta :smt043

5.1 sustavi imaju 5 zvucnika i subwoofer, a to je na Cosmicu korektno odradjeno. Predlazem detaljnije proucavanje tehnickih karakteristika.

Vi cete moje Cosmic hrackat … :smt013 :smt116 :smt043

EDIT: Imam primjedbi na forum, HR slova se ne vide nakon preview-a (zato i ovaj edit) i smajlija je puno previse na prvoj stranici, mozda bi bilo bolje da ostavite desetak glavnih a ostali pod ‘jos smajlija’ linkom?

RimtuTiTuki
    Participant

???

Pa ia imam Sharkoon Cosmic, i zadovoljan sam njima, osim sto mi sub nije radio od prvog dana. A to nosim ovih dana na reklamaciju. I za igranje i mp3 su super, za audiofile su najvjerojatnije najvece smece, ja nisam jedan, tako da sam prezadovoljan istima

B051LjKo
    Participant

A sto se kolicine zvucnika tice … jeste ga nadrobili svasta :smt043

5.1 sustavi imaju 5 zvucnika i subwoofer, a to je na Cosmicu korektno odradjeno. Predlazem detaljnije proucavanje tehnickih karakteristika.

Degenu jedan, znači ti imaš 3 zvučnika u lijevoj, i dva u desnoj slušalici…. kamo si sa subom, pretpostavljam da si ga u PAK zabio…

Otvorio sam svoje Zalmanice već dvaput, i u svakoj sluški su po 3 zvučnika. prednji i stražnji stereo i centralni mono;dakle 6 ih je ukupno…

Vi cete moje Cosmic hrackat … :smt013 :smt116 :smt043

Hrrrrrraaaaaaaačk, pljuc… ćesme isto kao i Zalman; pikiram Medusu 5.1 (predlazem detaljnije proucavanje tehnickih karakteristika ako ti nije jasno što 5.1 znaći :smt098) za naslijednika Zalmanica, koliko ih pazim biti će to vrlo skoro…

EDIT: Imam primjedbi na forum, HR slova se ne vide nakon preview-a (zato i ovaj edit) i smajlija je puno previse na prvoj stranici, mozda bi bilo bolje da ostavite desetak glavnih a ostali pod ‘jos smajlija’ linkom?

Izvrsna ideja, predlažem samo da je i oformaliziraš i pošalješ na adresu

KD Vodovod i kanalizacija. Rijeka

n/r direktora Željka Mažara

Siguran sam da će promptno obraditi tvoj zahtjev i ogdovoriti ti u najkraćem mogućem roku, kako smo to od njih odavno i navikli. :smt098

:smt098

H.T.Get
    Participant

Ma ovako…

Sluje su stvarno dobre, nemam prigovora na kvalitetu zvuka (za te pare). Rade odlicno sa zvucnom na ploci, vibriraju opako u AA, stvarno je feeling kad si flashan, kad mazne granata pokraj…jebeno. Dobijes dojam da ih slusas puno glasnije nego ustvari je (ovo bih nazvao pozitivnom stranom, jer mi inace sumi u usima 2 sata nakon igranja koliko sam navijao prijasnje).

Cijeli problem je u jebenim driverima za SBLive, s nijednima ne mogu natjerati sub da radi (koji inace radi normalno sa zvucnom na ploci).

Drugim rijecima, ili mi ne valja SBLive (u sto sam sve vise uvjeren) ili na sa Control panelom na istoj ne mogu ukljuciti sub (sto se jos uvijek nadam).

Napravio sam cisu instalaciju windowsa, bez drivera za zvucne, tako da mogu testirati razne verzije koje sam poskidao s neta, i jos ne odustajem.

Ne zelim vrtiti na zvucnoj s ploce, jerbo zelim izvuci svaki FPS.

Mosam vidjeti tko ima u blizini SBlive, pa cu jos to probati staviti u komp, da vidim da li mi je zvucna u kujcu.

Javim sto bude novo.

A sto se tice Zalmanica, bio Njonjo ovdje sa svojima kad mi je donio modane drivere za SB, igrao sam malo s njima, odusevio se s 5.1, ali isto moram reci da kao sto je rekao Rimtu, imale su mi malo supalj sound za sluje koje kostaju 400 kn (toliku cijenu sam im opravdavao iskljucivo s cinjenicom da su 5.1)

Nek se nitko ne vrijedja, jer ipak je izbor za neke “normalne” novce prilicno suzen, ali Sharkoon imaju bolji zvuk od Zalmana. Mozda Zalman ima bolju 5.1 sliku, ne znam, trebalo bi probat paralelno.

Meni je odluka pala na ove sluje, jer sam Zalman cuo i nisam bio zadovoljan, pa reko…ove ne mogu biti puno losije, a razlika u cijeni je osjetna.

Tjesio sam se cinjenicom da ako ne valja, uvijek se lako vratim na kvalitetan stereo zvuk 🙂

B051LjKo
    Participant

Još jedan iz Sharkoon klana, braćo zalmanovci ujedinimo se i na lomaču s njima, dok se ne nakote :smt020 😀

BTW. Jel itko igdje u domaćim trgovinama vidio Medusa 5.1 Headest?

PS. get bez avatara tvoja karizma ne dolazi do izražaja, nekako si blijed 🙂

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 46 total)
  • The forum ‘Tech Support’ is closed to new topics and replies.