Home›Forums›[Ri051] Official Forum›Tech Support›Poluditi ću više…
-
AuthorPosts
-
September 11, 2006 at 15:25 #8329
DakkyParticipantImam i ja Sharkoona, ne dirajte mi Sharkoona!!!!!
September 11, 2006 at 15:41 #8330
TrokyKeymasterOvo me podsjeća na: “Ja, Piko i više ni’ko.”
September 11, 2006 at 15:43 #8331
OdjebausParticipantA sto se kolicine zvucnika tice … jeste ga nadrobili svasta :smt043
5.1 sustavi imaju 5 zvucnika i subwoofer, a to je na Cosmicu korektno odradjeno. Predlazem detaljnije proucavanje tehnickih karakteristika.
Degenu jedan, znači ti imaš 3 zvučnika u lijevoj, i dva u desnoj slušalici…. kamo si sa subom, pretpostavljam da si ga u PAK zabio…
Otvorio sam svoje Zalmanice već dvaput, i u svakoj sluški su po 3 zvučnika. prednji i stražnji stereo i centralni mono;dakle 6 ih je ukupno…
Ahahahahaa znao sam da ćeš se uloviti KONJU JEDAN TUPAVI
Pazi sad ovako: 5.1 sustav u prostoru zaista ima 5 zvučnika i 1 subwoofer, dakle prednji desni, prednji lijevi, srednji (koji je ispred tebe) subwoofer (koji je ispred tebe), zadnji lijevi i zadnji desni.
E sad ti meni odgovori TUPANE JEDAN kako ćeš u slušalicama staviti srednji i subwoofer ispred sebe? Pa tako da ga rastaviš na dva srednja zvučnika i dva subwoofera u svakom uhu i pošalješ im mono signal. Zato kad otvoriš 5.1 slušalice imaš u svakoj 3 zvučnika i subwoofer, što neupućene ili ne baš bistre tupane (kao ti) navodi na pomisao da to nije 5.1 zvučni sustav, jer, zamisli, ima više od 6 zvučnika …
Zalmanice očito nemaju subwoofer. Cosmic imaju. Koliko ono Zalmanice koštaju? Kakav im je ono bas? !opr019ft
Ahahaha dobro si me nasmijao :smt043 očito o audio tehnici znaš manje od gotovo ništa :smt043 :smt043 :smt043
Što se foruma tiče, ja pišem HR slova pa kome se da zajebavat sa dešifriranjem, neka čita …
September 11, 2006 at 17:53 #8332
LittleCannonModeratorSeptember 11, 2006 at 19:06 #8333
B051LjKoParticipantJebote Ica :smt061 , nisam ni skužio koliko si pametan :smt017 ? Posramio si me i usput otvorio oči :smt060 …. napokon sam skužio zašto su nadolazeći kineski automobili tako jeftini… Imaju samo jedan kotač!!! (4 puta manje toška na felge, gube, kočnije)…. smješten je naravno u donji dio pozvozja… međutim, prva istraživanja pokazačla su lagane probleme s ravnotežo, no kinezi su doskočili… Razdvojili su osnovni kotač u 4 druga kotača i postavili ih na rubove donjeg dijela automobila… i stvar radi… a ima samo jedan kotač /prema teoriji o 4.1 kotačnom sustavu)
PS. ja fakat nemam pojma o audioičemu i kupio sam Zalmanice samo zato što ih kupuju samo pravi muškarci, a ne neku Gay supstituciju sa subwooferom promjera pol centimetra !opr019gq
September 11, 2006 at 19:26 #8334
LittleCannonModeratorSeptember 11, 2006 at 19:43 #8335
H.T.GetParticipanteto da bosiljko ne bude razocarat mnome 🙂
A sto se sad navalili na Icu, covjek me lijepo htio ohrabriti i nije fulao. Jutros sam ove poslao na reklamaciju jer mi se zadnji lijevi zvucnik cuo slabije za nijansu..kao da je zalmanov, suplje.
Odmah popodne su nove bile ovdje i radi sve kako treba. Bit ce da je ovaj zezao i za sub. Ne kontam, no dobro…
Posto vidim da se bude osjecajcici tipa, moj je veci, moje se bolje cuju, smatram da je totalno bezveze se sad tu natezati oko sharkoona i zalmana jer su oboje u kurcu, tj, ne vrijede tolke pare ako se uzme zvuk u obzir.
Mozda tolko kostaju jer svaka ima 6-8 zvucnicica koji kostaju 10kn svaki, al kao na hrpi su, pa 5x vise zice nego za obicne sluje…
Htjedoh reci, ne zvuce nista bolje od prosjecnih sluja za 100 kuna. Sto se tice kvalitete zvuka, vjerujte mi, imao sam pun kurac kvalitenih, i nesto manje jaako kvalitetnih sluja, koje sam poderao do sada, tako da znam o cemu pricam.
Ako se netko uvrijedio ili misli da pricam gluposti… !opr019hw
!opr019hg
September 11, 2006 at 19:54 #8336
RimtuTiTukiParticipantVidim Get nisi ti redoviti gost na ludom forumu, to je nacin komunikacije kao i svaki drugi, bitno da se oni razumiju
September 11, 2006 at 21:42 #8337
B051LjKoParticipantIca, reci im da se mi volimo…. sad su se svi nameračili braniti te (plemenit klan),
September 11, 2006 at 22:32 #8338
DakkyParticipantObjasni meni kao laiku, sto subwoofer u tim slusalicama cini subwooferom, odnosno razlika izmedju njega i zvucnika pored, recimo prednjeg desnog?
laik ce pokusati objasniti tebi kao laiku u cemu je razlika.
subwoofer u sharkoonicama se razlikuje od bilo kojeg drugog zvucnika po tome sto stvara mikro-vibracije, odnosno ne proizvodi zvuk, vec ti trese glavu kad nesto pukne pored tebe. ilitiga, kad odvrnes muziku do kraja pa ti basovi skidaju kosu s glave…..
meni kao laiku se vise cini da je u slusalicama vibro motor nego “subwoofer”…..
no sta god bilo da bilo, ultra duboki tonovi su relativno vjerno docarani, sto dolazi do izrazaja tek kod gledanja filma ili slusanja mp3-ca….
za usporedbu: upali sub od 300W i navij ga do kraja i probaj stajat kraj njega. trest ce ti se noge i ruke…. u ovom slucaju ti se trese samo glava pa ti dode na isto 🙂 !opr019fj
September 13, 2006 at 17:22 #8339
OdjebausParticipantIca, reci im da se mi volimo…. sad su se svi nameračili braniti te (plemenit klan),
Ahahahaha hvala na tome što ste ustali da me branite drugovi (ustaše njih dvojica koliko vidim, ustanite još par vas), ali Bosi i ja se vako volimo. Nije to ništa čudno, pali ga grubost i reko je da ako budem bezobrazan prema njemu da će mi možda dati, pa eto, pokušavam. Inače,
DSL link … 100 kn
PC za Internet … 2000 kn
Zajebavati Bosiljka … neprocjenjivo
I zato Bosi, fafaj mi mrcinu, a za sve ostalo tu je Mactercard :smt043
E sad kad smo to razjasnili, razlika između običnog zvučnika i subwoofera je u frekfencijama koje reproducira (sub dere niske, 20 Hz nagore) i načinu na koji ih reproducira (sub vibrira poprilično).
September 13, 2006 at 17:31 #8340
OdjebausParticipantE da ne zaboravim … čisto da stvari budu potpuno jasne, Bosi zajebi tu spiku o jeftinim stvarima, ako itko ovdje kupuje skupe audio pizdarije onda sam to ja. Poanta je da Cosmic daje puno za lovu koju platiš, definitivno više od Zalmanica. Ipak, kada bilo koju od tih igračaka usporedimo sa studijskim BOSE slušalicama (par tisuća kuna vrijedne), mogu se sakriti u najmanju mišju rupu sve te x.1 igračke. Dakle, ovdje razgovaramo o omjerima među igračkama i vrijednosti za novce, a ne o apsolutnoj kvaliteti istih.
September 13, 2006 at 18:03 #8341
BaXuZParticipantono što je tu neprocjenjivo je čitati kako potvrdjujete citat iz Troky-evog siga. Činjenično stanje glasi, armija nudi kakav takav suraund i zalman i sharkoon ispunjavaju svoju domaću zadaću, neko za 200 neko za 400 krznenih. E sad, baš da bi volio da mi kvazi sub vibrira po ušima i nebih. Dovoljno mi je zujanja od fleshica
September 13, 2006 at 18:44 #8342
B051LjKoParticipantBTW. Ica, and the zainteresirani komjuniti…. Odlučio sam biti malo prpošan i naručio Medusu 5.1 iz Zagreba, na test naravno, sjetio sam se svoje novinarske iskaznice i čim krelci iz Vidia završe sa tesom, Medusa dolazi u moje šape… vjerujem već drugi tjedan…. Barem će cijenjeni čitatelji novog lista biti prosvijećeni kroz moj review ovih “impossible to get” sluški…
Dakle svi koji bi se igrali sa dotičnima dok budu kod mene neka se jave… da vidimo kako to vrlo skupo govance zvuči…
September 13, 2006 at 18:55 #8343
LittleCannonModerator -
AuthorPosts
- The forum ‘Tech Support’ is closed to new topics and replies.