Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 32 total)
  • Author

Troky
    Keymaster

daaaaaaaaaaaaaaaa… “…kupit ću si tenk…kad tad, kad tad…”

Srdo
    Participant

E, da bar igramo protiv Pirata sutra…

Oni već rade planove za vađenje viza (koliko sam shvatio iz poljskog foruma) za Moskvu.

Ajmo ih spustit na zemlju, ako prođemo danas!

Uljanov
    Participant

Ako?????..

Srdo
    Participant

Ne valja biti bahat kao oni 😀

Nelito
    Participant

http://www.youtube.com/watch?v=SsYqMYUTUAs&feature=player_embedded

evo link na finalni match iz lige pirata, obzirom koliko se kurce nisu nista posebno, cisti prosjek!!!

Nelito
    Participant

Eto kad nece nitko ja cu prvi……….

Za prvi turnir i vise nego uspjesno obzirom da do cca prije dva mjeseca nismo mogli kordinirati vise od 3 ljudi da igra kao tim.

Jedino mi je zao da smo izgubili na onakav nacin tj doslovno su nas pregazili i za to smo si sami krivi ako nista drugo mogli smo ih namuciti puno vise i dati im dobar razlog da i sami znaju zasto smo dosli do polufinala.

Kladim se, da nismo mjenjali taktiku da bi bilo jako gusto…. sad da jos obrazlozim sta podrazumjevam pod mjenjanje taktike obzirom da se vecina ne slaze da je do toga doslo…..

do sada smo uvijek cekali protivnicki rush po 0 ovaj put su oni crvsto drzali to podrucije sa 4 tenka pozicijonirana da ih arty nemoze ni splashati, svjedeno krenuli smo naprjed probajuci probiti poljanu, narakvno krenula je i bojna u gradu koja isto tako nije imala sani 1 partija usprkos pokusaju probijanja zavrsava nerjeseno zbog nedostatka vremena da nas dokrajce.

Pocetak 2 partije nalazimo se na “boljem” spawnu tj gore.

Na samom pocetku iz neznam kojih razloga cijeli tim se dijeli na 2 manja jedan krece prakticki na A0 drugi u grad, arty cuci u grmu na rijckoj koja je nebranjena njihov skaut prakticki osvjetljava pol tima na poljani koji postaje laka meta za njihov arty, slijedi povlacenje i iscekivanje neizbjeznog….

gubimo 0-1

3 partija donji losiji spawn, usprkos sto znamo da poljanu cuvaju 4 njihova hevija pokusavamo probiti poljanu di nas skidaju ko guske u magli pada ubrzo i grad…….. kraj price.

zakljucak mislim da je ekipa protiv koje smo igrali zasluzeno pobjedila ali isto tako ovo je nasa najgora igra na turniru do sada.

Srdo
    Participant

Po meni je jedina strateška greška koju smo napravili to što nismo izrašali do mjesta na kojem su bila njihova četiri heavya. Da smo mi zauzeli ta mjesta, rezultat bi bio obrnut.

Ruki
    Participant

prvo, ja sam zadovoljan, za prvo natjecanje dogurali smo jako daleko i borili smo se protiv timova koji postoje dosta duže i igrali su već par turnira…

drugo..

svaka čast gadafiju na vođenju tima, imali smo bolju taktiku sve do jučer…

e sad umjesto da pišem gdje smo mi fulali, napisat cu sta je njima (po meni) donjelo pobjedu…

zauzimanje sela i riječke učlice do jedne trećine je osiguralio njihovim hummelima hrpu prostora za manevriranje (uglavnom 0 linija) i mogli su dobiti kut koji su htjeli… sjajna taktika s njihove strane i trenutno nemogu zamisliti kontru tome…

Troky
    Keymaster

Lako je sad biti general (da ne kažem pukovnik) poslije bitke. Igrali smo protiv ekipe koja ima iza se ko-zna-koliko mečeva dok smo ih mi odigrali samo 4 (četiri). Jebeš treninge…

Imali smo 1 (slovima: jednu) postavu i uigrane 2 i pol taktike koje su palile prva dva dana i sve nakon toga bila je improvizacija. Ta improvizacija nas je dovela do polufinala i sjebala u istom… That’s it. Da nismo improvizirali možda bismo ispali već 3. dan.

Uglavnom, zajebite kritike na igru u polufinalu i umjesto toga utrošite vrijeme na predlaganje drugačije postave i taktike pa da dogovorimo sudar s nekime i to isprobamo. Npr. BD su jučer imali dvije različite postave ovisno o spawnu. Zašto ne bi i mi probali s 3 artyja i 2 skauta nešto smisliti?

Imamo puno-puno-premalo mečeva u gusjenicama da bi pričali o tome što bi bilo kad bi bilo.

B051LjKo
    Participant

Dugo sam jučer nakon poraza razmišljao o razlozima istog, i nakon X sati nisam se puno maknuo od prvog zaključka, a ta je da su bili bolji… Konstantno se spominje “zašto smo mijenjali taktiku”, poanta je u tome da nismo… Gro mečeva koje smo dobili, dobili smo probojem kroz sredinu, dok je sredina Zagrebčake bila ili nebranjena, ili slabo branjena. Ovaj put je bila jako dobro začepljena…

Obrazloženje:

Prva runda:

Standardni početak, po nas jako dobar, ubili smo im oba skauta, i counterali arty, u startu velika prednost… Oni su čvrsto ostajali iza, dalje od artija, dalje od svega, na otprilike 8 minuta do kraja smo krenuli naprijed, lagano, nije čak ni izgledalo tako loše u početku, ali smo dobili po nosu.. .Ekipa u gradu nalijeće na hulldownane t32jke, i biva potpuno razbijena, a prsli smo i mi po sredini, do kraja smo održali tie… jedva, ali održali. U jednom trenutku nije čak tako loše ni izgledalo, ali vrana umjesto da ubije IS3, nesretko pogađa mene koji sam izletio opaliti po navedenom nakon što je on opalio, i umjesto -1 njima, događa se obrnuto -1 nama, Vrana se morao povući, moby ostaje sam, i kurac… Svejedno, tie. Ostaje opcija “što bi bilo kad bi bilo”, odnosno da nismo uopće kretali, već čekali njih, možda bi ih i nabili… Kako nam se dva putra desilo da smo propustili dobivenu partiju zbog isteka vremena, i nisam htio dozvoliti da se to dogodi… Krenuli smo, no ovoga puta je protinik bio puno čvršći…

Runda druga:

Početak obilježen velikom greškom, ne šaljemo skauta (niti Uljanova o čemu sam razmišljao prije samog početka) u Jadranku Kosor, i događa se kurac, skaut i teškaš osvijetljavaju mene koji kratim poljanu da bih čim prije zauzeo poziciju na sredini zagrebačke, dobivam dva attija i 105icu u glavu i laku noćm, moby odsječen na na 30 posto, srdo odsječen i na 30 posto, jedva ubijamo drugog skauta, i za veliko finale, Srdo dinga T32 koji je bio na 50 posto, i ostatak je pitanje vremena… Protivnicu 4 minute prije kraja kreću vrlo organizirano i metu nas… Čista i glatka pobjeda protivnika koji nas je taktički potpuno nadigrao u ovoj rundi….

Runda treća

Jedan Tie, jedan poraz… jako teška situacija, u slučaju jpš jednog tiea, šanse za prolaz su minimalne, i odlučujem probati proboj onoga što se ispostavilo kao ključna točka, sredina zagrebačke. Valjda je svima jadno da je napad kroz grad s “lošije” strane nemoguć, ostaje što, poljana i sredina…. Komentari “trebali smo ih po malo grickat s artijima” jednostavno ne stoje, niti jednom se nisu dali navući, držali su poziciju, i jedino što smo mogli probati, jest proboj. Da nismo bili opako nadigrani u drugoj, mogli smo baš čekti njih do sudnjeg dana. Preuzimamo inicijativu, Krle sam traži dozvolu za dolazak na F6 od kuda može pucati na ekipu koja čuva sredinu zagrebačke, kreće loše, gubimo 2-6, no u jednom trenutku ih probijamo, dolazimo na 6-6, i ponovo sitni kurac, Achen se slučajno zaglavljuje, T32 ostaje na 8 posto,a ja od achena ne mogu pucati, i mega kurac, tim 1 dobiva po repu, ja probijam stranu, ali kako niš ne čuva flank dobivam i od bočno, i pod naprijed, i gubimo partiju…

GG čestitke protivnicima…

Konstantno sam mudrovao što smo mogli odigrati drugačije, u čemu smo pogriješili i nisam pametan izvući zaključak. Prva velika greška prije početka samog turnira je očekivanje nekakve borbe u gradu, koja se praktično niti jednom nije dogodila (u četfrtfinalu je ista bila produkt našeg guranja), imali smo praktično 5 tenkova cijelo vrijeme na mjestu kamo su trebala biti dva, čak i kad smo ih prebacili na poljanu (u zadnjoj) smo imali sranje, jer nitko nije bio uigran, niti je znao što, kamo kako i gdje se postaviti…

Rezime svega jest, u prvom ozbiljnom pokušaju smo ušli među četiri najbolje EU ekipe što je po meni ogroman uspjeh koji nitko nije očekivao, kako poljaci, tako ni mi sami. Izgubili smo od poljaka koj zajedno igraju dugo, i kojih je u klanu preko 60; možemo tražiti razloge u krivoj strategiji, u izmjenama, u ovome ili onome, ali ja stvarno mislim da smo izgubili jer su jednostavno bili bolji i iskusniji…

Fakat bih pohvalio cijeli tim, ali baš svih, od skauta, artiljerije, TD-jaca i teškaša… pa i rezervi, koje su uvijek bile tu, spremne uskočiti, i ama baš nitko nije njurgao… Aachen, Paranoja i Uljanov su se jako dobro integrirali u ekipu, i ako se ikad za takvo što odlučite, vrata klana su vam širom otvorena. Isto naravno vrijedi i za ostatak iz “rezervi”…

Kroz par mjeseci kreću Clan Warsi, na koje će se trebati pripremiti, i koji će biti nešto potpuno drugačije. Ako sam dobro shvatio, LSD-ovaca već sada ima 16-18, predlažem barem jednom tjedno čoporativno treniranje… Fakat će nam trebat za buduće zajedničke nastupe u ovom ili onom aranžmanu…

Eto, toliko

Dakky
    Participant

samo kao ideja, mozda bi mogao ovaj isti tekst staviti na naslovnicu uz par slika iz prijasnjih borbi, uglavnom zaokruziti tu pricu… pogotovo za one koji ne vide ovaj dio foruma

B051LjKo
    Participant

stavit ću

moby
    Participant

Prije svega cestitke na igri, disciplini, slusanju glavnog nam vodje u dobru i u zlu!

To je bio dogovor i svi smo ga ispunili 100%

Sretan sam sta smo se plasirali ovako visoko jer iskreno uza svu nasu pozitivu koju smo furali, mislim da bas nitko nije tako tvrdo mislio da cemo dogurat ovako daleko uz toliko malo truda 😉

Naravno ostaje onaj gorak okus nakon poraza… mozda najvise zbog toga jer se nitko od nas nije osijecao da je dao bas svih 110% sebe u tim zadnjim rundama i svi smo mislili da smo mogli jos malo…

ALI

ako ovako(i jos bolje) budemo igrali ClanWars-e, mislim da ce cijeli Balkan bit zapishan Ri051 grbom! 😉

Ostavljam Vas sa jednom malom igrom… pronadjite-razliku.

Svi screenovi snimljeni u 3:20 minuta, od 30.03 do 01.04, cca vrijeme kada smo svi bili na svojim obrambenim pozicijama.

ps- password ide na Belugu (veliki brat uvijek gleda)

1301762596_90_FT21214_woot.zip

Troky
    Keymaster

Ostavljam Vas sa jednom malom igrom… pronadjite-razliku.

Svi screenovi snimljeni u 3:20 minuta, od 30.03 do 01.04, cca vrijeme kada smo svi bili na svojim obrambenim pozicijama.

Super usporedba… na prve tri smo svi spremni, disciplinirani i napeti ko puške, a na četvrtoj su nam razjebali koncepciju 🙂

Vrana
    Participant

Piratesi su prošli.

Joj, to me više rastužuje nego naš poraz.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 32 total)
  • The forum ‘WoT Tactics’ is closed to new topics and replies.