Prvo, Groo, jos ti jednom hvala za link na predobru igru :smt007
Drugo, preporucam ju svima kojima treba malo relaksacije od armije.
Trece, treba vam max. 20 min dnevno za napraviti sve sto zelite.
Cetvrto, mene drzi vec skoro 2 mjeseca
E sad o cemu se radi. Popomundo je igra “zivota”. Sims-i u web izdanju. Igra se preko browsera, uz malo citanja i malo klikanja. Cilj igre je stvoriti sto boljeg glazbenika. Trenutno je registrirano preko 40,000 ljudi, dok je u prosjeku 2000 ljudi u svakom trenutku online.
Na pocetku birate ime vaseg lika (iz liste), spol i grad u kojem zelite zapoceti igru. Imate na raspolaganju dosta gradova – Los Angeles, Barcelona, London, Berlin itd. Svaki grad je drzava za sebe ali se moze putovati iz grada u grad.
E sad comes the interesting part, sve je moguce u igri. Mozete biti odvjetnik, konobar ili pak vlasnik korporacije. Sve ovisi o vama i vasem stilu igranja. Mozete biti lopov ili policajac. Sve ovisi o tome kakve su vam namjere i sto zelite od igre.
Mozete imati djecu. “Relationships” je u igri jedan od vaznijih stavaka, te da bi vam “Mood” bio na visoj razini, morate imati prijatelje, s kojima idete na cugu, pricate im viceve itd. Mozete dijeliti stan sa zenom, djecom. Da bi dijelili stan morate napraviti kopije kljuceva! (do srzi je razradjena igra!). A da bi pak dobro vodili ljubav, morate procitati knjigu “Kamasutra” i poraditi na skillu…
Nadalje, mozete ici plasticnom kirurgu ili pak napraviti si tetovazu. Mozete u slobodno vrijeme skupljati cvijece na livadi ili se pak odmarati.
Sve u svemu, izuzetno zaokruzena igra, u kojoj je gotovo nemoguce faliti. Ne mozete umrijeti (osim u rijetkim slucajevima, ispijanjem otrova ili voodoo pijeska), i svaki “krivo” utroseni skill point, vam poslije moze pomoci.
Za sva pitanja, obratite se meni ili Grooji, koji je zadnjih tjedan dana proveo u bolnici zbog depresije, jer nije imao dovoljno prijatelja u zivotu… :smt005
Stogom, trk skok na link i jednostavna registracija, po mogucnosti izaberite Barcelonu za grad jer sam tamo ja, dok je Groo u Berlinu ali je pomalo inaktivan… Pa cemo se udruzit u grupu i zajedno ic po turnejama, koncertima i studijima!
http://www.popomundo.com
Moje ingame ime je Horacio Jesus Cuebres i trenutno sam (nocas, do sutra oko podne) u Parc Guell-u u Barceloni…
Pozdrav!
P.S.
ako bude zainteresiranih za igru, mogu napisati kratki “quick start guide” pa da vam pomognem na pocetku……