HomeForums[Ri051] Official ForumOpcenito – MainPozdrav iz Ljubljane…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Eto žorž nas je smjestio….. stvarno komocija…. i evo za sada su nestale dvije litre dunjevache i litra medice….. Tko bi rekao… komocija u Sloveniji… šta jest, vidi se šta je Europska unija…

BTW. Isparali smo se od smjeha na vic…

Ulovio mujo Zlatnog Četnika:

I kaže mu četnik: pusti me. pusti me… ispunit ću ti tri… masovne grobnice…. :smt044 :smt045 :smt041 :smt042 :smt043 :smt044 :smt044

crono
    Participant

Uzivajte deco i pozdrav iz Ri 🙂

Klin se kilinom zidov plinom!

BaXuZ
    Participant

ko je sve zbriso gore

B051LjKo
    Participant

Troky, ja & prknjići…

Dakky
    Participant

a niste mogli zvat…..

BaXuZ
    Participant

prknjići?????

B051LjKo
    Participant

Eto nas natrag ljudi…. :smt004

Bilo je jednom rječju ODLIČNO… bez obzira što je Žoržinjo miku mučio što ćemo raditi za novu, ispalo je totalno random… i strava…

Još jedna službena zahvalnica meštru Žiletu & Co (majka i otac Živković) na fantastičnom domaćinstvu i trudu oko našeg što ugodnijeg boravka… Jeste da su si navukli svrab na vrat (jer je nama bilo odlično i doći ćemo ponovo 😉 )ali hej… žife is a biiiatch…

Momci, sretna nova… :smt031

PS. Bax kako ne znaš što su prknjići?!

PPS. Želje zHorzHove majke su zakon; Sine sretna nova godina, želim ti tri želje; da završiš fakultet, da se oženiš… i da završiš fakultet…. :smt046

BaXuZ
    Participant

al ti znaš bit dijete, da znam šta su, jel bi te pitao, i koliko je uopće postova potrebno da mi odgovoriš na jedno jednostavno pitanje, za tebe nije nego HCL forum i tvoji frendači nejmi tezej i adriatic, bash ste si u livelu.

Troky
    Keymaster

al ti znaš bit dijete, da znam šta su, jel bi te pitao, i koliko je uopće postova potrebno da mi odgovoriš na jedno jednostavno pitanje, za tebe nije nego HCL forum i tvoji frendači nejmi tezej i adriatic, bash ste si u livelu.

:smt046

B051LjKo
    Participant

Hehe, Bax nam je baš dobre volje…

crono
    Participant

Hehe, Bax nam je baš dobre volje…

I opet mu nisi odgovorio :smt043 :smt044 :smt045 :smt047

Kako ste se vratili , posto se od danas moze samo sa pasosom u SLO?

B051LjKo
    Participant

Kako ste se vratili , posto se od danas moze samo sa pasosom u SLO?

Vratili smo se automobilom…

Groo
    Participant

Eto nas natrag ljudi…. :smt004

Bilo je jednom rječju ODLIČNO… bez obzira što je Žoržinjo miku mučio što ćemo raditi za novu, ispalo je totalno random… i strava…

Još jedna službena zahvalnica meštru Žiletu & Co (majka i otac Živković) na fantastičnom domaćinstvu i trudu oko našeg što ugodnijeg boravka… Jeste da su si navukli svrab na vrat (jer je nama bilo odlično i doći ćemo ponovo 😉 )ali hej… žife is a biiiatch…

Momci, sretna nova… :smt031

PS. Bax kako ne znaš što su prknjići?!

PPS. Želje zHorzHove majke su zakon; Sine sretna nova godina, želim ti tri želje; da završiš fakultet, da se oženiš… i da završiš fakultet…. :smt046

Ajde bas mi je drago da ste dozivili gostoprimstvo Zivkovic kuce.

P.S. Zhile sutra sam u ljubljani pa mozda navratim kod tebe. Mjesto za spavanje imam ali cisto da se vidimo i izrakijamo. !opr019iy

B051LjKo
    Participant

… i izrakijamo. !opr019iy

Jao… budi milosrdan i pusti čovjeka da barem malo predahne… :smt009

Zh0rZh
    Participant

Oki groo. skenslo sam te kad si zvao jerbo sam bio spaljen i u krevetu

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • The forum ‘Opcenito – Main’ is closed to new topics and replies.