Viewing 9 posts - 31 through 39 (of 39 total)
  • Author

KrLe
    Participant

os kupis jevtino subvufer s pojacalom i kablovinjom.

Ej pise na vemulju da artikl nije raspoloziv, sta si im oteo zadnje primjerke pa ces ih stavit u plodine ili?

Kolko jeftino? Iz mog posta je očito da i nisam raspoložen za neke veće troškove 🙂 a ova raspoloživost, kad je četverokut, to im znači “raspoloživo u centrima izvan Zagreba”, doduše, dao mi je zadnjeg iz police, ne znam da li imaju negdje skladište… LOL sad sam provjerio, fakat više nije raspoloživo, popodne je bilo, ili su skužili grešku sa cijenom, ili je tako loš, da ga više ne prodaju 🙂

Btw, kad smo već kod Vemila, otvorili su u Varteksu dućan, ali to je sam Audio – Video dućan i nemaju informatiku, a tamo di su otprije imaju samo informatiku, koji degeni… Tako da sam se danas malo šetuckao okolo…

BaXuZ
    Participant

neznam ko je bio degen, al nisam bas vidio ove iz ve-mila da setaju po korzu 🙂

kolko bi dao, krle, fakat imam tubu i pojacalce i kablovinje, treba samo montirat. to mi ostalo iz vremena kad sam bio mlad i vozio fiat punto sportivo

RimtuTiTuki
    Participant

Jao nemoj mu to davat, i ovako mu samo dobra volja drzi limariju na autu…

KrLe
    Participant

Ćuj, Rimtu je donekle u pravu, ali iznenadjujuće, karoserija je najbolji dio auta 🙂 Ne znam kolko mi treba sub jerbo, ako bi i imao moćnu muziku, to bi služilo za glazbeno obrazovanje okoline i lupanje Azre i Tome Bebića po cesti, a za to mi i ne treba bass nego brdo kreštanja 🙂 Dakle neka solidnija elipsa ili 16 za malo para tipa u spartaku ili chipoteci, to je bio plan. Ovo tvoje mi zvuči ko da si se iskeširao (bio si mlad), a ja nemam pojma koliko to može vrijediti, da ne budem Dakky sad, ajd ti pm cijenu 🙂

BaXuZ
    Participant

posto nemam pojma kolko to vrijedi dam sve za 100 ojra

KrLe
    Participant

Sjetio sam se još jednog problema, prtljažnik je veličine kutije šibica, hvala na trudu, ali ne da mi se trošit lova i u biti mislim da mi uopće ne treba sub… Drugom prilikom, možda, za neki drugi auto…, ako ostane mjesta uz spremnik za plin 🙂

RimtuTiTuki
    Participant

… i u biti mislim da mi uopće ne treba sub… D….

Istina, rađe kupi alu felge…

BaXuZ
    Participant

al zamisli koja bi faca bio na streetrace-u s felgama i subom

KrLe
    Participant

Zahvaljujući vrlom Trokyu radio je u autu, izgleda da čak ima 4 zvučnika, ali stražnji su nešto ukomirani, a i žice su im spojene katastrofa, negdje su + i – spojeni, tako da ih nismo uspjeli iskoristit. Za 23 god stare 10cm, solidno se čuje, bassa niotkud, ali vrištanje je tu.

Tuuuuu Tuuuuu auto, vrag ti piz odnija!!!!

Viewing 9 posts - 31 through 39 (of 39 total)
  • The forum ‘Stari dobri CAFFE ROOM’ is closed to new topics and replies.