naime, odjednom Bosiljku i meni, (vjerovatno i Krletu) smrzla se Armija i iskoci mi prozorcic od Firewall-a ( btw nabavih novi BlackIce, i odlican je) dali zelim propustit file po imenu PbBstr.exe ili tako nesto, cim sam kliknuo na DA sve je krenulo po normali…
no par sekundi kasnije jedan dobio kick od PB-a nikad prije viden…
jebo pankgasteru pas mater… I meni je samoinicijativno instalirao to govno koje mi je napravilo pravi pravsati kažin…. PnkbastB proces mi je uzimao preko 90% procesorskih resusrsa sto je za rezultat imalo nezapamceno lagiranje i trzavinu kakvu ne pamtim iz doba celerona 266… I nakon reinstalacije punkbustera sve mi je radilo izrazito sjebano laguckavo i trzavo… ni sam nemam pojma da li je to do servera, moje veze, ili usranog punkbustera…
jebo pankgasteru pas mater… I meni je samoinicijativno instalirao to govno koje mi je napravilo pravi pravsati kažin…. PnkbastB proces mi je uzimao preko 90% procesorskih resusrsa sto je za rezultat imalo nezapamceno lagiranje i trzavinu kakvu ne pamtim iz doba celerona 266… I nakon reinstalacije punkbustera sve mi je radilo izrazito sjebano laguckavo i trzavo… ni sam nemam pojma da li je to do servera, moje veze, ili usranog punkbustera…
Izgleda da se samo AMD-ovi pate, Inteli rade bez problema, moj Prescott toster nije ni osjetio novi PB update :smt043