Home›Forums›[Ri051] Members Only›Stari dobri CAFFE ROOM›Razmisljanje na glas
-
AuthorPosts
-
May 8, 2013 at 16:02 #27202
TrokyKeymasterAlo, a znate li vi koliko Dakky pije??
May 8, 2013 at 16:11 #27203
LittleCannonModeratorWOT-ovci nisu ni placali clanarinu tako da mogu odhebati od iste i prijedlozima u vidu golda.
Takodjer me zivcira drecanje “protiv” bez da se barem proba upogoniti dvije mozdane vijuge i predloziti nesto drugo. Bilo sto!!! Samo da ovo mrtvilo i letargija nestane, makar na kratko.
I jos jednom takodjer mi odhebite sa idejama majice jer ni sam vise ne znam koliko puta pokretao tu temu, kumio da se dogovorimo, davao i nagradu u vidu G15 tipkovnice i opet kurac.
Dakle idemo sa svjezim idejama na sunce
May 8, 2013 at 16:24 #27204
TrokyKeymasterŠta te svrbe prsti najednom? U 4 godine nismo smislili ništa pametno za potrošiti taj višak pa ne moramo ni sada.
Kupovina bilo kakvih licenci/golda/dreka ne dolazi u obzir.
Postoji i mogćnost da uskoro ostanemo bez servera u bolnici pa će biti kukanja kad bude trebalo osposobljavati novi TS i/il inekakav drugi server koji će vjerojatno nošto koštati.
S obzirom da prije i tijekom X godina tako jednostavna ideja o majicama nije realizirana iz meni nepoznatog razloga glasam PROTIV majica. Ako se budu radile majice, što čisto sumnjam, neka svatko tko ju želi iskešira 100 kn i bog. Jer će sigurno opet biti: j abih plavu, ja bih bijelu, ja na cvijetiće itd…
A što se janjca tiče… dajte se uozbiljite… pa ne možemo se skupiti ni na pivi jednom tjedno.
Pepe, lovu u kasicu i bog.
May 8, 2013 at 16:48 #27205
LittleCannonModeratorMay 8, 2013 at 20:11 #27206
B051LjKoParticipantWOT-ovci nisu ni placali clanarinu tako da mogu odhebati od iste i prijedlozima u vidu golda.
Ja sam WOT-ovac i plaćao sam članarinu! zašto bi ista trebala biti utrošena na Armu?
Takodjer me zivcira drecanje “protiv” bez da se barem proba upogoniti dvije mozdane vijuge i predloziti nesto drugo. Bilo sto!!! Samo da ovo mrtvilo i letargija nestane, makar na kratko.
I jos jednom takodjer mi odhebite sa idejama majice jer ni sam vise ne znam koliko puta pokretao tu temu, kumio da se dogovorimo, davao i nagradu u vidu G15 tipkovnice i opet kurac.
Zalis se da ti je dosadno… Hodi do grada i naruci nove majice… predlozhak imas, cak dva komada… Ne vidim gdje je problem? Ja vremena za takove rabote nemam, onomad sam imao i u vlastitom angažmanu sebi i zainteresiranima riješio (crvene) majice…
Dakle idemo sa svjezim idejama na sunce
Ja ne vidim neku letargiju! Vidim ljude koji nemaju vremena za igrati se, i ljude kojima se neda igrati jer nemaju što… Iskreno, ne vidim kako bi licence za Armu promijenile išta? Postoji i free varijanta koju nitko ne igra….
Uostalom, igra košta 75 kuna? Zar je potrebno da klan financira cicijama takav sitniš?
PS. U potpunosti podržavam Trockijev nastup!
May 8, 2013 at 20:23 #27207
LittleCannonModeratorMay 8, 2013 at 20:23 #27208
MiniGunParticipantJel moze umjesto majica, kzenon kit za Ajkov bemve, i bilstajn+opruge+17″ felne sa svegumama za meGanica i mat folija za bemve takodjer?
May 8, 2013 at 22:25 #27209
AjkulaModeratorSavrsena ideja ! LIKE !
May 9, 2013 at 00:17 #27210
KrLeParticipantJa sam za ksenon kit i za ugradit na krov Ajkovog bemveja onaj reflektor što pokazuje di je disko ili zove batmana!!!
May 9, 2013 at 00:22 #27211
LittleCannonModeratorMay 9, 2013 at 07:11 #27212
B051LjKoParticipantOvo sto si napisao je cisto trollanje i nema smisla odgovarati na to.
Pokusavam nesto pomaknuti sa mrtve tocke a tebi je samo do , s oprostenjem, izdrkavanja.
Objasni mi koji je dio točno trolanje? Onaj u kojem te ‘nukam da odeš do Bukya ili slične tiskare i naštancaš majice? Ili onaj u kojem iznosim svoje mišljenje da nema smisla kupovati licence za Armu koja košta 10 Eura?
May 9, 2013 at 07:23 #27213
RimtuTiTukiParticipantJel moze umjesto majica, kzenon kit za Ajkov bemve, i bilstajn+opruge+17″ felne sa svegumama za meGanica i mat folija za bemve takodjer?
Grobnik… 😀 Sve bi pare u auto utukao…
May 9, 2013 at 08:23 #27214
KrLeParticipantDoniram HERTZ i Alpine nalje…
May 9, 2013 at 08:24 #27215
LittleCannonModeratorObjasni mi koji je dio točno trolanje? Onaj u kojem te ‘nukam da odeš do Bukya ili slične tiskare i naštancaš majice? Ili onaj u kojem iznosim svoje mišljenje da nema smisla kupovati licence za Armu koja košta 10 Eura?
Trollas zato jer ne citas uopce ono sto se pise ili u najbolju ruku samo povrsno preletis preko teksta, a zatim nalazis shodnim odgovarati na te iste poruke koje uopce nisi procitao do kraja i opet s oprostenjem, pametujes. Kreces od izmisljenih premisa i zatim izvlacis potpuno netocne konkluzije.
Da si procitao moje odgovore, shvatio bi da nismo za majice vise, a pogotovo ne ja, jer kroz godine pokusaja ucinim nesto po tom pitanju nalijetao sam najcesce ili na nezainteresiranost u boljem slucaju, ili na odjeb bez objasnjenja kao sto su recimo Troks i Rimtu zorno prikazala u prva dva odgovora. S druge strane, da i jesmo nekim cudom svi jednoglasno za majice one sigurno ne bi bile istog dizajna kao i prosle.
Da si procitao moje odgovore shvatio da uopce ne inzistiram na kupovini Arme niti sam to igdje postavio kao uvjet, nego je bio samo jedan prijedlog da se nesto ucini. Najiskrenije nisam niti mislio da je Arma realna opcija, ali sam iznesao u nadi da ce jedan prijedlog potaknuti vas na iznosenje vasih pa mozda nesto i ispadne, jer mi je eto, pazi sad, sram me bilo, stalo da se nastavimo druziti. S druge strane nisam idiot koji ocekuje kako cemo kao prije 10godina svi visiti na TS-u do 3 ujutro, no da se vremena moze pronaci za par sati tjedno onlajn, ili popiti pivo ili dva, moze se. Tko god tvrdi da nije u mogucnosti pronaci sat vremena tjedno ima puno ozbiljnijih problema od toga gdje ce se utrositi clanarina.
Isto tako, smeta me sto moram zbog tvoje brzopletostii sve po dva puta objasnjavati i pravdati se za nesto sto uopce nisam ni izjavio, a najvise me smeta cinjenica da na svaki pokusaj izvlacenja iz zabokrecine najcesce dobijem djonom u facu.
Nemoj me krivo shvatiti, uopce mi nije zelja prepucavati se s vama niti nemoj traziti nekakav skriveni motiv.
Sve sto sam ja htio je malo druzenja i zajebancije, ako nista drugo da se s vremena na vrijeme podsjetimo kako nam je lijepo bilo.
I za kraj, iako sam veliki protivnik ultimatuma, ovoga puta cu postaviti jednoga.
Necu uopce vise odgovarati na bilo koju raspravu tipa ciji je penisic veci, no ukoliko krenemo sa prijedlozima biti ce mi veliki gust o tome diskutirati.
May 9, 2013 at 09:45 #27216
TrokyKeymaster
-
AuthorPosts
- The forum ‘Stari dobri CAFFE ROOM’ is closed to new topics and replies.