HomeForums[Ri051] Members OnlyServerReal life server.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 36 total)
  • Author

LittleCannon
    Moderator

Opet lupetas bez veze bosiljak, sta Dakky sindrom zarazan ili sto?

PROBAJ IGRATI NA NASEM SERVERU I NE JEBI BEZ DA PRIJE SKINES GACE JER NIJE MOGUCE JEBATI SE KROZ GACE

Groo
    Participant

Broj metaka : može biti pokojni što se mene tiče

Va rjede.

Broj klipova : zašto kvragu ne i u RL znaš koliko ih je ostalo !bash

Stoji

Broj nada/flahs/smoke/term : isto što i za klipove !boxing

Potpisujem

Breacher : Hura idem breachati vrata sa eksplozivnim penisom ako nemam breachera !kenjam

hahahahahaha. Ti si B051ljak luuuuuuud ali imas zdrave komentare.

Puška na ledjima : HURA AKO SLUČAJNO POKUPIM PUŠKU zajedno sa objektivom i čudim se zašto ne mogu izvaditi bombu, ah da možda ih nemam, ili gle možda sam ih bacio…. ma ne sigurno je bug pa je ne vadim…. i ah da dodatnih 10 kila na leđiam je za mene pizdarija; pa ja sam AMERIČKI VOJNIK !romeo

Komentar na mjestu

Weapon status: Hm kako vidjeti da li si u singleu ili autu, propucaj, super ideja nitko te neće čuti, znam znam, pamti, ma kurac ću pamtit nakon 5 minuta pucanja pogotovo ako pokupim tuđu pljucu s poda !buttkick

Svejedno. Ja ionako nikad ne pucam single tako da mi je prva radnja uvijek mijenjanje weapon statusa

Vrijeme: mislim da je Ok vidjeti koliko je do kraja, svi časni US vojnici imaju satić na ruci (doduše japanski, ali voze i njemačke auto i pucaju iz švapskih pljuca pa nije bed) !cheer

Slazem se

Nightvision: naravno da ne znam da li ga imam; što je glupo !zz_banghead

Svejedno

Posto nisam igrao na nasem novo setuparinom serveru imam pitanje.

Jeste li mozda i maknuli kompas?

LittleCannon
    Moderator

Ne kompas je ostao radi novih promjenjivih objektiva.

njonjo
    Participant

Moje misljenje:

1. klipova ima sasvim dosta za 7-10 min.

2. nade/smoke/flash/breacher ok!

3. puska na ledjima? stisni 1

4. weapon status – povecaj detalje

5. vrijeme – napravi objektiv te ostani ziv

6. nightvision – isto ima svoj gumbic

7. komaps ima – zbog objektiva

Meni je i ovako ok, nema jurnjave, na mapi je tako tiho – osim kad se zapuca, tad znas di je guzva (pa odluci ides ili ne)

B051LjKo
    Participant

Opet lupetas bez veze bosiljak, sta Dakky sindrom zarazan ili sto?

PROBAJ IGRATI NA NASEM SERVERU I NE JEBI BEZ DA PRIJE SKINES GACE JER NIJE MOGUCE JEBATI SE KROZ GACE

Ne lupetam bez veze jer sam svaki komentar argumentirao…

Što se tiče igre na našem serveru, nažalost poradi usrane IP adrese primjetan je nedostatak playera, ali probao sam igrati na drugim REAL LIFE type serverima i zaključci i razmatranja koja sam iznio su produkt iskustva a ne umišljenog lupetanja bez argumenata…

Kao što rekoh, ovo su MOJE IMPRESIJE na novi setup servera i, kao i uvjek, priklonit ću se željama većime…

Što se tiče

mogu samo citirati tebe i reći ti istu stvar, s obzirom da sam se prilikom kreiranja prijašnjeg posta išao igrati s konfiguracijom servera tako da je trenutno test setup stanje sa unesenim modifikacijama….

Dakky
    Participant

Ovako me podsjecas na Dakkyja koij nije htio jesti cevape, a nikad ih nije jeo u zivotu prije. Da li moram govoriti da se sada na svakom rostilju gusi u njima?

to nije istina

ja sam cevape (govedinu, teletinu, junetinu) jeo od kad sam se rodio pa do cca 2001. godine kad je bila ona afera s kravljim ludilom, onda sam prestao jesti doticno meso, bez obzira bilo ono u formi cevapa pljeskavica ili kobasica…

u sredini 2005 mi je doslo iz dupeta u glavu da od K.Ludila ipak nista i da je dignuta prevelika frka oko toga i eto mene opet na cevapima……

zisku? !pifo

Troky
    Keymaster

LOL… čini mi se da je Dakky upao u potprostorni poremećaj…

LittleCannon
    Moderator

E sad je dosta. !banned

Server ostaje ovako kako je. I ovako ne igrate na njemu nikada, i s obzirom na tu cinjenicu i na cinjenicu da sigurno necete igrati na njemu do preseljenja u EU svaka daljnja rasprava je suvisna.

P.S. O ovoj temi vise ne diskutiram ni sa kim tko nema minimalno 1 sat na nasem serveru sa ovim postavkama

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Sat Dec 17 2005, 04:01PM ]</span>

BaXuZ
    Participant

cannon ne trpaj nas svih u isti kosh, ja ne volim reality servere, niti mi se sinoc svidjelo pucat, pucao sam jer smo bili Ri051 na Ri051 serveru. I nije mi prvi put na reality serveru i ne djasvi mi se i tocka.

Dakky
    Participant

Slazem se s LG! Server treba ostati kao i jucer..

Dodatak: napravite poll pa cemo se demokratski dogovoriti…

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Sat Dec 17 2005, 04:05PM ]</span>

B051LjKo
    Participant

E sad je dosta. !banned

Server ostaje ovako kako je.

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Sat Dec 17 2005, 04:01PM ]</span>

LOOOOOOOOL dogovoreno, držim te za riječ….. !amen

LittleCannon
    Moderator

cannon ne trpaj nas svih u isti kosh, ja ne volim reality servere, niti mi se sinoc svidjelo pucat, pucao sam jer smo bili Ri051 na Ri051 serveru. I nije mi prvi put na reality serveru i ne djasvi mi se i tocka.

Ja tebe ne razumijem nikako. Jednostavno ne mogu te pratiti i to javno priznajem.

LittleCannon
    Moderator

@B05iljko

Zasto si promijenio postavke server kad i ovako neces igrati na njemu. Ako si to ucinio da bi me zajebavao, meni nije smijesno jer to jednostavno nije. Dakle molim objasnjenje.

Ja neznam mozda sam ja nesto umislio u svojoj glavi pa sam izgubio dodir sa stvarnoscu, ali koliko ja vidim, nas server zjapi prazan ova 2 mjeseca sto ga imamo, osim par meceva sto se odrzalo na njemu. Nitko nije mario za njega, ali jednom kada se pokusalo nesto novo napraviti na njemu u svrhu privlacenja pozornosti i da se ipak razlikuje po necemu od beskrajnog broja drugih servera, onda odjednom se pojavi rasprava i pojave se argumenti da se ne dira nista.

Slazem se da jednom kad dodje EU server situacija ce biti drugacija i da cemo svi igrati na njemu i da ce daleko vise biti posjecen server i da cemo sigurno igrati na default postavkama. A do onda ja ne vidim uopce razlog zasto se podigla ovakva prasina oko toga. Ako je ovo cisto izdrkavanje pod argumentom “ja to mogu jer ga i ja placam” a na serveru nije nitko bio otkada je otvoren (naravno u free pucanju, ne mecu), onda ga jebi sve, i klan i zajebanciju, i uzivanje u druzenju, jer je to preslo van granica zabave.

Moj jedini cilj je bio, ponoviti cu jos jednom, da napravimo nesto novo i neuobicajeno i nesto sto bi nas eventualno privuklo da igramo na serveru. Razumijem da se takvo nesto nemoze svidjeti svima, ali jos jednom ponavljam pogledajte si u tracker kada ste zadnji put bili na na nasem serveru i neobavezno pucali na njemu.

That was my 5 cent.

B051LjKo
    Participant

Viđe kako se uzjapurio…

Dakle, iznimno (koliko god zvučalo cinično, vjeruj mi nije jer se i predobro sjećam kad smo nas dvojica jedini čamili na serveru u zakazano vrijeme meča manično zivkajuću da nam se netko pridruži) cijenim tvoje pokušalje oživljenja našeg sirotog servera na prisilnom radu u inozemstvu. Nije mi niti na kraj pameti bilo praviti se smješnim, niti zajebati te; niti je to trebao biti ikakav suprajz, jer ako pažljivo pročitaš mojih prijašnjih par postova, prilikom agrumeniranja svojih tvrdnji o postavkama maksimalne realnosti, da ne bi ispalo da laprdam bez veze, sam se poigrao sa postavkama da ogu vidjei kako to stvarno izgleda “ingame”. kako je server u dotično vrijeme bio prazan, nisam vidio nikakvo zlo u tome… niti mi je padalo na pamet podsmijavanje tvovjoj ideji…. Razlog iz kojeg nisam postavke promijenio natrag je vrlo jednostavan, i na konkcu konca napisan par postova iznad, da se spojiš i vidiš na što sam konkretno mislio…

Jeste da je rasprava bila žustra, ali nikakav flame mi nije bio na pameti…

Što se eksperimentiranja s postavkama tiče, samo naprijed narijed, niti jedna ideja nije glupa, postoje samo glupe realizacije istih….

BaXuZ
    Participant

Svima nama koji smo sinoc igrali ideja se dopala maksimalno

jel ti sad jasnije

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 36 total)
  • The forum ‘Server’ is closed to new topics and replies.