Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)
  • Author

zoks
    Participant

sretan nam RODENDAN !zivili ja sam za cugu bilo da bio uspravan polozaj ili sjedeci glavno da se pije !zivili :smt066 !zivili

crono
    Participant

I di ce mo onda sutra! nista nije dogovoreno.

Se mo¾e odgoditi mec za sljedeci tjedan.

Idemo !zivili i :smt035 negdje uz plazu.

Troky
    Keymaster

Meni bi pifce najbolje sjelo u ležećm položaju… recimo nekakva ležaljka u hladu između dva stabla…

KrLe
    Participant

grujo, kad se vracas i da li ces biti raspolozen za festu poslije bjelovara? zbog matcha pretpostavljam petak otpada? bosiljko kada kreces u makarsku? s obirom na okolnosti mozda bolje slijedeci vikand? ili subota ili nedjelja?

zoks
    Participant

ako slucajno bude cuga drugi vikend ja bi bio sretniji sa nedeljom nego sa subotom jer u subotu sljakam popdne a nedjelju ujutro !opr019g7 :smt090 !opr019g7

LittleCannon
    Moderator

Koliko mene sjecanje sluzi, ovo bas i nije istina.

Ne sluzi te :smt069

Groo
    Participant

Pa i ja imam primjedbe na napisani tekst.

Sad kad se prisjetim.

Ja nisam u originalnih 6.

Meni je jedne zime diGe o igri pricao jednog njegovog vikenda sa povratka iz ljubljane. zima 2003 . cca 2-3 mjesec. taman prije trackera kad sam ja vec usao u klan.

On i zhorzh su napucavali to duze od mene i znam kad sam pocinjao prag za tag je bio 15.

Prokleto teskih 15 sa fantasticnim vezama i americkim serverima.

Modem i cekanje na ulazak na servere. Ponekad i 30 minuta.

Znam i da je moby bio tada presao 40…..ti cannone blizu 30…….i dosao ja i sve vas presisao :smt077

Da ti kazem tko je bio u klanu prije mene a time moguce i u velikih sest.

Sike

Bas sam pricao ovaj vikend za vrijeme koncerta na slatini sa njime. Nisam ovo spomenuo jer nisam niti o tome slutio.

kaze da vas pozdravlja jer sam mu pricao kako se i dalje napucava i tako to sve jel :smt066

Dakky
    Participant

Ja kolko se sjecam kad sam uso u klan bio je prag 20 honora a ne 15 i nije bilo sile… bio je Roger Wilco, bio je dogovor, stavi TAG kad predjes 20 i to je to… i nije bilo SILE.

I kad sam usao ti si vec bio [Ri051]_Sir .. a isto je bio 2-3 mjesec……. 2003.

LittleCannon
    Moderator

Da ti kazem tko je bio u klanu prije mene a time moguce i u velikih sest.

Sike

Nije, Sike je dosao puno kasnije, sto se tice tebe ne bih se mogao zakleti da nismo nikada igrali skupa bez tagova. No dobro ovo cemo prebaciti na moju senilnost.

@Dakky

Sacekati cemo mo Mobyjev odgovor. Znam samo da me moby tada pitao sto da radimo jer ga netko konstantno pitao za uclanjenje u klan.

Dakky
    Participant

@Dakky

Sacekati cemo mo Mobyjev odgovor. Znam samo da me moby tada pitao sto da radimo jer ga netko konstantno pitao za uclanjenje u klan.

sad si me prisjetio, mozda i jesi u pravu..

ja ga jesam pitao par puta ako se ne varam “kad cu u klan”, i bio je odgovor “kad dodes do 20-25 honora”, ali nakon toga se ne sjecam da je bilo jos moljakanja…

bas me zanima kako se moby sjeca ovog….

moby
    Guest

Pa moby se sjeca relativno maglovito sa mjestimicnom kisom tih dana ali recimo da si zelio posto potom uc u klan – cinjenica!

S obzirom da si ti u biti bio prvi noob koji je upao i da si bio iz “neke druge zajednice” odluka je bila slicna onoj koju prakticiramo i dan danas. To bi cca znacilo da smo ti dali neko vrijeme do [ 25H ] da se priviknes na nas i da se mi priviknemo na tebe…

Resume:

Moljakao si da udjes u klan i htio si bit clanom velikih vojnicina napajanih pivom kao sta smo mi, no isto tako nije bilo cviljenja nakon obavljenog pripravnickog staza i punopravno si ubacen u klan sa statusom PR-a 😉

Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)
  • The forum ‘Stari dobri CAFFE ROOM’ is closed to new topics and replies.