HomeForums[Ri051] Members OnlyStari dobri CAFFE ROOMRi051 tag – sveti tag ili glupost ?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 26 total)
  • Author

Ajkula
    Moderator

Postovanje,

ovim postom ne zelim nikoga prozivat nego samo upozorit ekipu na proceduru.

Pred neki dan, gospodjica Martina je zatrazila ulazak u klan. Bez ikakvog odobrenja Klanskog vijeca i ostalih drugova , ista je primljena u klan od doticnog gospodina u ocito pijanom stanju. Necemo mu spomenuti ime (slika je na dnu posta:).

Prije dosta vremena smo imali slicnu situaciju di je netko nekoga primio u klan bez znanja ostalih, pa su nastale svadje i razmirice.

Martina je super cura i sve 5 i usla bi u klan bez problema, al bilo bi u redu da se prodje standardna procedura. Ako su drugi prosli , moze i ona.

Doticni ce za iskupljenje platit gajbu i pocastit sa cevapima !

Pozdrav !

Doticni gospodin 😀 :

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

Troky
    Keymaster

hihihihi.. .meni je svejedno. nisam upoznao dotičnu i vjerujem vam na riječ.

Uljanov
    Participant

KrLe
    Participant

LOOOL

Jebote ajki što si principijelan, žemsko izrazilo želju gubiti noći sa ri051 ekipom, i to jedna Martina, a ti bi se držao principa… Nikad Dakky od tebe, kolko god gemišta mogo strusit…

Groo
    Participant

A baš…….ćak i ja koji ništa više ne igram…..a pokušao sam i sa armom i ne kužim……..PUUUUUUCAJ

killerLSDcRo
    Participant

Dakky
    Participant

Ajki, Ri051 tag je svetinja, ali istovremeno i glupost. Ne postoji copyright na tag, nemoguce ga je zastititi (sjetite se AA2 i Punkbustera, tada se to moglo), pa shodno tome zabranjivati nekome nosenje istog je kao zabranjivanje meni da pijem gemište. Stoga, primanje ljudi u klan “preko reda” i bez “propisne procedure” mi se čini sasvim OK ako se većina ekipe slaže, a napisali su da se slažu. A oni koji hoće staviti tag, nositi će ga htjeli mi to ili ne (govorim o online igrama u globalu, ne konkretno o WoT-u)

Ajkula
    Moderator

-Gdje su to svi napisali da se slazu ? Daj mi link

-Tko prica o globalnim online igrama, tema je WoT.

-Ako se moze ulazit u klan bez procedure i bez pitanja, koji kurac je onda osnivano klansko vijece i donesena odredjena pravila ?

KrLe
    Participant

hihihi, kako sam znao, flame on!

LittleCannon
    Moderator

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

Ajkula
    Moderator

Hocemo po 100 marki da ce sad Dakkz napisat onu o starom Ri051 klanu i kako je bilo dobro prije 10 kuka. :smt016

Dakky
    Participant

Hocemo po 100 marki da ce sad Dakkz napisat onu o starom Ri051 klanu i kako je bilo dobro prije 10 kuka. :smt016

Pa bilo je dobro, zar nije?

BTW: video

ArMaDa
    Participant

hmm ,ajk ali konj izgleda tako veselo 🙂

B051LjKo
    Participant

-Gdje su to svi napisali da se slazu ? Daj mi link

-Tko prica o globalnim online igrama, tema je WoT.

-Ako se moze ulazit u klan bez procedure i bez pitanja, koji kurac je onda osnivano klansko vijece i donesena odredjena pravila ?

Pa realno sam uredno vidio Martinin pos na forumu, i desetak weljkakova, tako da u konkretnom slučaju ne vidim problem… Klansko vijeće nije stavilo oficijelni amen, ali realno vijeće nije zasjedalo od stoljeća sedmog, i generalno ne radi ništa!

Da nije bilo navedenog posta martine sa službenom molbom, podržao bih njurganje…. ovako ga ne podržavam!

Ajkula
    Moderator

Ja sam mislio da je Klansko vijece osnovano da se neke stvari dovedu u red, da prestane anarhija i kaos.

Ja sam pokusao provuci neke prijedloge i ideje. U vecini slucajeva se nitko nije javljao niti raspravljao, a i kad bi se javio nije bilo nikakve podrske, a misljenja su se mjenjala ko carape.

Meni je ovo zadnji post kao clan nepostojeceg Klanskog Vijeca ili bilo koje druge funkcije.

Topic cu zakljucat jer nema smisla raspravljat o necemu sto ne postoji.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 26 total)
  • The forum ‘Stari dobri CAFFE ROOM’ is closed to new topics and replies.