HomeForums[Ri051] Members OnlyStari dobri CAFFE ROOMRi051 tag – sveti tag ili glupost ?

Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Klasno vijeće jest osnovano da se stvari dovedu u red, i funkcioniralo je dok je klan bio aktivan… odnosno dok sam percipirao da je klan aktivan… I sam znaš koliko se igram i koliko imam vremena za isto, a slično vrijedi i za ostatak Vijeća! Ja i dalje ne vidim problem na koji naskačeš… Pogotovo jer u konkretnom slučaju Martine je procedura praktično isposlovana… Martina je visila na teamspeaku poprilično dugo, prijavila se na forumu, predstavila, čak i zatražila primanje na koje je dobila samo veljkom… Jedino što je falilo je službeni amen Vijeća koje se zaboravilo pozvati na sjednicu!

Ne vidim zle namjere Uljkija, ne vidim problema u primanju Martine, odnosno ne vidim baš nikakav problem… Da su članovi vijeća malo aktivniji (you included) automatizmom bi netko otvorio post oko primanja iste… kako nije, jebi ga? Ne vidim zašto kenjati oko preskoka tog finalnog akta!

Da protiv je procedure, ali ima li smisla kenjti oko toga u konkretnoj situaciji?

d3uha
    Participant

ako nemate vremena i ne igrate sta.ste se gurali u klansko vijece?

pravila su da se postuju pogotovo jer ste/smo ih sami napisali.

bosiljak ovo kako ti pricas podsjeca na stanovitog gradolnacelnika splita.

procedura je prakticno isposlovana… lol

B051LjKo
    Participant

Juha ti fakat kao da si s Marsa pao… doslovno…

Troky
    Keymaster

ahahahhaa… mene baš veseli živahnos’ na forumu u zadnje vrijeme bez obzira na anarho-nihilističko raspoloženje :smt117

d3uha
    Participant

kako se to doslovno pada s marsa?

LittleCannon
    Moderator

P.A.D.A.S. S.A. M.A.R.S.A

B051LjKo
    Participant

Drito na gučak!

Venchoba
    Participant

Evo napravio sam slikicu za Ajkija

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

Troky
    Keymaster

dobra!

Warsteiner
    Participant

dobra :smt023

who dares wins

MiniGun
    Participant

Iako je sve bilo jasno, trebalo je ispostovat proceduru (jbni Gavrilo) da ne kazem u smislu protiv “prakticno isposlovana ” aka “yebem skoro svaki dan”. Thread je trebao bit zahebancija (ne znam jeste li skuzili da je to uljki na 1. fotki što je trebalo zvucat “zlobno” u mjeri kao i uljkijeva “zla namjera” koje definitivno nije bilo). Spomenuto “kenjanje oko toga u konkretnoj situaciji” vidim na cca (od oka) polovini 1. stranice ovog threada. Realno, da, netko se trebao sjetit da postoji taj dio foruma, kad vec nije mogao je to napravit, mogao je napravit i stanoviti aktivni “you included”. Realno, ako ne treba amen klanskog vijeca (jbni Gavrilo), ne vidim ni njegov smisao. AMEN!

P.S.

Zbog previse offtopicarenja (nerealno zvuci za ovaj forum) po subjektivnoj procjeni, molim kompitze moderatore za zakljucavanje teme, ako ne i brisanja iste….

Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)
  • The forum ‘Stari dobri CAFFE ROOM’ is closed to new topics and replies.