Radi pregeldnosti razdvojio sam malo threadove.
Dakle, Ri051@Cheronorussia noc bi se odrzala u petak 25.11.2011.sa pocetkom u 20:30. Prema onom sto ste izjavili to bi trebalo biti vrijeme koje ce svima odgovarati. Scenarij ce biti modificirani Domination, prilagodjen svima nama pocetnicima u ovakvom tipu igranja, odnosno za ovu vecer biti ce svega 2 objektiva sto bi znacilo da za max 2 sata smo gotovi.
Svi vi koji nikada niste igrali armu ili ste je samo probali nekada davno bilo bi dobro da prodjete in game tutorial, kako bi izbjegli barem pocetna pitaja (sto stisnem da dobijem pusku, kako mijenjam oruzje….)
Za sada prijavljeni:
- LittleCannon
- Ajkoola
- Adels
- Moby
- Timer28
- Armada
- MiniGun
- Zvonzi
- D3uha
- V3s3li
- CrazyKure
- Njonjo
- Rimtu
- Goco
Crveno obojan je drug marsal, a plavi su desetnici sto bi znacilo da cemo biti podijeljeni u 3 grupe. Tko s kim jos je uvijek predmet dogovora. Ukoliko netko uvjek biti blizu muzevnog, maljavog Ajkija neka kaze sada ili neka suti zauvijek.
Tko ce koju ulogu imati takodjer cemo jos raspraviti, no svaki vod morati ce imati inzinjerca, strojnicu i Boska Buhu odnosno grenadiera. Takodjer, netko ce morati biti artiljerac.
Igrace se sa Ruskom stranom, sto znaci da cemo na raspolaganju imati Mil Mi-8, Mil Mi-24, T-90, BTR, Su-25i ostatak mehanizacije (kamioni, automobili, motori, bicikli).
S obzirom da nam je ovo prvi puta, sva vozila ce se biti respawnabilna, odnosno unistenje jednog vozila ili letjelice nece imati utjecaj na konacan ishod.
Evo to bi bilo to za pocetak priprema. Kako se bude Petak priblizavao, objasniti cu jos par stvari.