Homeโ€บForumsโ€บ[Ri051] Official Forumโ€บTech Supportโ€บRjesenje za conzolu

Viewing 14 posts - 16 through 29 (of 29 total)
  • Author

Profa_Cro
    Participant

Karajan audio module

– Realtek ALC850 8-channel audio CODEC

– 6 audio jacks

– 1 CD-in connector

– 1 front audio connector

S/PDIF-in/out interface

Ovo je goru uteknuto al imam obicne sluske ali ponekad picim na 5.1 imam zvucnike al sam onda preglasan siroj okolici

LittleCannon
    Moderator

Neznam zasto tebi, ali ja sada jos bolje cujem. To je otislo toliko daleko, da sa spawna cujem gdje opfor repetira puske na startu.

Eto pitaj Rimtua kako smo sinoc igrali

RimtuTiTuki
    Participant

Ma cuje se super, ali me jako jebe sto ne mogu odrediti visinu zvuka, a repetiranje i reload snipera se stvarno cuje na drugom kraju mape, jedini je problem od silnih zvukova razaznati di je sta…

LittleCannon
    Moderator

zrtvuj 5.1 u korist 4.1 i dobiti ces i elevaciju na Xfi

RimtuTiTuki
    Participant

zrtvuj 5.1 u korist 4.1 i dobiti ces i elevaciju na Xfi

Zrtvovano… ionako me jebe centralni zvucnik, kada radi imam dojam da baca zvuk iznad mene

btw. ovo inace spada u zonu sumraka, i neobjasnjivo je, ali digao sam FSB sa 200 na 205Mhz i dobio 50% vise FPS i bolji zvuk na steamrolleru, zasto, kako… neznam. Dok sam na 220FSB dobio kontraefekt, jer sam morao povecati latencije na memoriji na bi uopce radilo, a nije bilo bas stabilno

sad mi je min. FPS 28-30 a prosjek oko 50 :smt110

Profa_Cro
    Participant

Covjece a ja kad svoju kantu navinem ne da samo cujem kako opfor repetira puske nego i cujem tipa koji igra za opfor kako nabija po tipkovnici sa suprotne strane i tocno znam sto ce slijedece napraviti i prije nego on to sam napravi aaaa!?!?

Profa_Cro
    Participant

Heh vidim da nema trenutno boljega od mene!

H.T.Get
    Participant

Ja cujem enemija kako repetira pusku na Borderu iz svog kreveta dok spavam, a komp je ugasen!! Cesto mi se to dogadja ๐Ÿ™‚

Profa_Cro
    Participant

UUUUUUUuuuuuu bolji si,bolji si,ali to ti je samo zato jer si nisam navinuo volume na slusalicama do kraja

LittleCannon
    Moderator

Get nema slusalice na glavi, u tome je problem !opr019g2 !opr019h4

Profa_Cro
    Participant

!opr019hf moguce,samo je pitanje onda kamo ih je stavio!!!!!!

Ajde Cannon daj ti nesto slazi da ne ispadamo neozbiljni samo ja i Get !zivili

Profa_Cro
    Participant

E a kako ti se vidi ovo zvucno sranje koje ja imam tebi kao vrsnom picek mehanicaru i istrebljivacu kulena?

Karajan audio module

– Realtek ALC850 8-channel audio CODEC

– 6 audio jacks

– 1 CD-in connector

– 1 front audio connector

S/PDIF-in/out interface

njonjo
    Participant

imam istu za DFI zapakiranu..

Profa_Cro
    Participant

Pa to i je na DFI-u i meni je OK evo jucer bio na stranicama DFI-a i poskidao nove vozace i radi sve u sesnaest. I naravno napravio flash bios-a samo se nisam stigao poigrati malo s time

Viewing 14 posts - 16 through 29 (of 29 total)
  • The forum ‘Tech Support’ is closed to new topics and replies.