HomeForums[Ri051] Members OnlyStari dobri CAFFE ROOMRodjendan / skoro sam diplomirao :-)

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author

KrLe
    Participant

Dana: 13.10, subota

Mjesto: Medveja, na otvorenom!

vrijeme: Za ručak, čitaj oko 14-15h, ja cu biti tamo ranije

Tema: Rodjendan, jubilarni 27., štiljro, piva

Za upute kako doći http://www.smilovic.hr , naime, fešta je ispred frendove kuće , sa ideom da se baš ne koristi previše, osim za struju, wc, bacit stvari, ladit pive, kužite bit… jer su to apartmani i ne postoji ni jedna prostorija u koju bi se mogli smjestiti. Također, nije predviđeno spavanje, tako da bih volio da što ranije počnemo da se stignemo malko otrijezniti za poć dalje. NAPOMENA, u subotu je marunada u Lovranu, ako je tko zainteresiran, možemo nešto u tom stilu iskombinirati, vidjet ćemo, ili jednostavno lom do kad izdrzimo pa doma.

Molio bih neke načelne doću/neću/možda jerbo da znam otprilike pogodit kolicine… I,da, i tako će biti brdo ljudi, tako da bih molio bez sad nekih prijatelja, vaše djevojke vrlo dobrodošle.

Bilo bi zgodno da mi se netko pridruži ranije da mu uvalim koju gajbu ili slično, jer sam siguran da neće sve stati u moj auto, ali to se onda moramo dogovoriti da idemo zajedno u shopping.

KrLe
    Participant

Hm, na stranici nema karte, dakle:

[lightbox=../../e107_files/public/1192139283_46_FT13526_medveja.jpg|||][/lightbox]

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

Groo
    Participant

Najs…….možemo ja i moja trudnica?

KrLe
    Participant

Dapače!

Ajkula
    Moderator

Najs .

Ja bih rado dosao al imam dva problema.

Prvi je da nemam prijevoz , drugi da bi volio se vratit na Podmurvice do navecer ( 20.00 h) poradi utakmice Hrvatska – Izrael .

ArMaDa
    Participant

ma kakva utakmica ajk… pa svi smo mi HRVOJE!!!! :-))))

Lamb-Lover
    Participant

Najs…….možemo ja i moja trudnica?

šta , ŠTAAA?

Ja ću navratit

Ajde Ajk ne kaki, tko bude zainteresiran za tekmu kod mene možemo čekirat živim 1 km od fijeste.U garsonjeru mi stane cca 5, 6, 7 opakih hulja.

BTW od 14:00 do 20:00 je puno vremena

KrLe
    Participant

Dati ćemo trokiju da konfigurira nešto pa ćemo pratit utamkicu nekako kroz zube ili šta već izmisli 🙂

KrLe
    Participant

Šta je s ostalima, šta ne čekiraju forum, ću ih zbilja morat zvati na mobitele!?

Ajkula
    Moderator

Ma, ja ako dodjem, doci cu s frendom , kresnut pivu,dve i crta. Nesmijem se zabit jer idem na put. :smt113

BaXuZ
    Participant

ej krle, ja cu doc, al druge godine

d3uha
    Participant

ja nemogu ništa obečati ali možda prođem na pola sata

btw sretan ti ročkas

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

Dakky
    Participant

ja necu proc sigurno jer nemam kako. al dobro bi nam dosla jedna zajednicka cuga…..

crono
    Participant

Dolazim to obozavam!!

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • The forum ‘Stari dobri CAFFE ROOM’ is closed to new topics and replies.