Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author

B051LjKo
    Participant

Za početak isprika suborcima radi apsolutne dekoncentracije i od moje strane najgore odigranog meča otkad sam u klanu. Nego Pepić, s obzirom da je meč bio neregularan kakav je trenutni status, hoće li se igrati ponovo, hoće li izbacciti Sandstorm iz Roostera dok se to ne riječi ili što?!

<span class=’smallblacktext’>[ Edited ]</span>

B051LjKo
    Participant

Update 1.

Molio bih odgovorne da izbrišu “at the moment we have no server 4 play bla bla….” sa TWL-a, i primjetio sam da nam piše poraz u zadnjem meču, ako me oči ne varaju tournament se srušio pri 6-1 (stvarnih 6-2)?!

diGestive
    Participant

Update 1.

Molio bih odgovorne da izbrišu “at the moment we have no server 4 play bla bla….” sa TWL-a,

popravljeno !amen

Zh0rZh
    Participant

Update 1.

… i primjetio sam da nam piše poraz u zadnjem meču, ako me oči ne varaju tournament se srušio pri 6-1 (stvarnih 6-2)?!

da trebali bi igrat bar jos jednu rundu ali posto niko nema screenshot nema smisla se pizdit….tako da je to loss !2up

B051LjKo
    Participant

Za početak to je bug koji će se manifestirati na TWLu svaki put kada se desi da na SandStormu jedan tim drži dva objektiva i istekne vrijeme; samim time SandStorm se ne smije igrati u Tournament modu dok se taj bug ne riješi, ili dok se ne promijene pravila TWL-a…. U svakom slučaju meč je nevažeći i treba ga ponoviti na novoj random mapi (jer Tournament mode nije usklađen s pravilima)… Sorry ljudi, ali ako se svi slijepo drže pravila ne vidim razlog zašto i mi ne bi trebali (budi siguran da isti ti “We R the Elite” čobani (kako su se izjašnjavali u ćaskanju samnom prije negoli ste se vi spijili) SIGURNO ne bi razmišljali kao mi zgubidani…

Što kaže naš TWL manager (ne znam ni koji je, Pepić ili diGe?!)…

<span class=’smallblacktext’>[ Edited Wed Jan 11 2006, 02:55PM ]</span>

LittleCannon
    Moderator

Reportali smo loss, jer nismo imali niti demo record niti screenshoot da potvrdimo nasu teoriju. Pravila su izricito jasna i nije problem u mapi nego u podesenom serveru. Isto tako oni tvrde da smo mi drzali jedan objektiv i oni jedan, znaci svodi se nasa rijec protiv njihove, osim sto je tournament mode na njihovoj strani.

Gospodo, ne se nadrkavati bez valjanih argumenata. Ubuduce jedan mora ili uzimati screenshotove ili opaliti demo record i ovi problemi i njemu slicni ce nestati. A do onda ovo je nas loss

EOD

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Sandstorm’ is closed to new replies.