HomeForumsWorld Of TanksWoT CaffeScreenshotovi

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 225 total)
  • Author

moby
    Participant

O Trokinja… drago mi je da upravo ti to primjecujes 🙂

Moja zelja je bila da parsam te podatke sa sluzbenih stranica ali nakon samo nekoliko minuta citanja tutoriala o tome shvatio sam da to nece imat nikakvog smisla jer spanska sela su za mene ipak samo spanska sela :/

S obzirom da sam se samo razocarao u svoje (ne)znanje ali ideju nisam odbacio, vec sam kao sta vidish odlucio to zapisat da bi eventualno imao raw materijala za daljnju obradu.

Uglavnom, nadam se da ce me svijetlo s neba prosvijetlit prije hard wipe-a ili ili da ce se pojavit neki wottracker.ba 😉

Troky
    Keymaster

:smt119 :smt119 :smt119

moby
    Participant

!opr019jh

RimtuTiTuki
    Participant

Srdo
    Participant

Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

Ajkula
    Moderator

MiniGun
    Participant

:smt023 :smt046 Srdo

Ajkula
    Moderator

Tko je ono rekao za Pagorki….”Tko uzme hill,taj je pobjedio ” ??

Uz dobru taktiku i super team,ta teza pada u vodu. Milijardu T-54 uzele brdo i dobile po pichici. Uglavnom,partiju smo dobili. 😀

BTW, ovo je jedan dobar primjer kako je igrat s americkim tenkovima. Bez obzira,vozite li T1 heavy, M6 ili T29 , uvijek cete biti pri dnu hranidbenog lanca. Kod ruskih i njemackih tenkova to nisam primjetio. Sa is-ovima i Tigrovima; u 19 od 20 partija cete bit medju prva 3 tenka.

Attachments:

Vrana
    Participant

Naravno da brdo na pagorkiu ne znači automatsku pobjedu ali zaista je jeben položaj. Cover od artija, cover od direktne paljbe i puškarnice na sve strane. Mislim da jedino onu vodu brdo ne pokriva.

Samo je pitanje po kojoj cijeni ga se uzima i koliko tenkova tam uopće treba biti.

Ajkula
    Moderator

Zastita od direktne paljbe…e to je problem.

Da bis ti opalio u nekakvu metu,moras izvirit..jel tako. Cim izviris dobivas 8 projektila u glavu.

Po meni,jedina dobra strana zauzimanja brda je sta fakat sve zivo osvjetlis i tvoj arty moze birat koju metu ce gadjat. Ponekad spotas i njihov arty (ako je lose pozicioniran) i isti ide u vjecna lovista.

Ajkula
    Moderator

Tadaaaaaaaaa

Attachments:

KrLe
    Participant

🙂 Bavo Ajki!

Srdo
    Participant

Još malo veselja s JagdTigerom ;D Kupio sam zadnji top i sad smo elitizirani 😉

I moj favorit-Marder II. Nemam riječi kako opisati ovo vozilo, jednostavno sam zaljubljen u njega:

Attachments:

ArMaDa
    Participant

da ajk samo jedan problemcic u pagorkom nije bilo artija pa sad kad uzmes brdo a nema artija nije neka prednost ali kad uzmes brdo i imas 1-2 tvoje gefufne tigar…. hmmm

B051LjKo
    Participant

Još malo veselja s JagdTigerom ;D Kupio sam zadnji top i sad smo elitizirani 😉

Pih, is that the best you can do? !opr019ft

Ferdi rula…!!! !opr019fj

Attachments:
Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 225 total)
  • The forum ‘WoT Caffe’ is closed to new topics and replies.